10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• Kheled
    leendő játékosokat nem a f2p érdekli hanem az új terület,az apró kaszt változások.stb én pl ezt a lotro storet kinem állhatom.mert olyan dolgok elérhetőek amiket ugye mi anno tisztességel,még ha nehezen is de megszereztük.meg olyan dolgok vannak a store-ba amik nagyon feltudnak bosszantani ottvan pl a lvl5.től elérhető ló.ami 1 napig aktív.normáls sebességű.ha lejár veszel másikat. akkor pont ma néztem hogy lvl10től minden kasztnak elérhetőek a portok minden városba szinte.mint a hunternek. ez olyan mintha a hunter 20 szinten keresztül nemkapott volna semmit.mert amit a hunter tudott(portolni) azt most már mindenki megteheti. szóval..én se ezt a részét várom.hanem Enedwaithot és a book szálat. báár kinek mi jó azt ,majd eldönti mindenki.lényeg hogy ha ez nekik nagy bevételt hozott.akkor reménykedünk hogy vmilyen szinten mi mint régebbi játékosok.fognak olyat kapni.amit megérdemlünk.én ennek a hírnek hogy gyakrabban lesznek updatek már is örülök. végre olyan lesz mint rég az első 1-2 évbe..persze a f2p-es különbséggel.de reméljük azért majd mindenkinek idővel jó lesz.csak most egyszerűen furcsa a változás.