10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• Kazagor
    Én nem értem, miért van mindenki annyira beizgulva az F2P-re. Ez csak egy porhintés, parasztvakitás. Ha nem vagy havi előfizető, akkor költheted ezrével a TP-ket, hogy megvedd a quest pack-okat, a zsákhelyeket, a rengeteg korlátozást fel tudd oldani és még sorolhatnám órákig. Ezek megléte nélkül a kezdő zónákat elhagyva használhatatlan a játék.
    Hiába nincs havi dija az F2P-nek, de annyira leredukálták a lehetőségeidet, hogy vagy éjjel-nappal zombiként farmolod a deedeket kemény 5 pontokért, vagy megveszed a TP-t forintért (euróért).

Ilyen sok az a havi 1800-1900 Ft az előfizetésért?
    Le kell mondani havonta 3 doboz cigiről? Egy moziról a barátnőddel? Pár doboz sörről? Mitől olyan sok ez az összeg, hogy sokan úgy várják a játék ingyenességét mint a messiást?

Felfoghatatlan számomra.
    Nem viccből nőtt a Turbine bevétele négyszeresére amióta bevezették amerikában az F2P-t. Hát én inkább fizetem a havidíjat, igy a VIP tagsággal szinte mindent megkapok a játékban. Azt a pár apróságot, amit a VIP tagságon felül még érdemes megvenni TP-ért, azt meg megtehetem a havonta ingyen hozzámvágott 500 pontból.