F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek
Magyar Fansite (hivatalos)
Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]
Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]
Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!
-
Kazagor #6986 A HotCDKey ay egyik lehetőség ahol olcsón meg lehet venni az alapjátékot és a Moriát (6.99+8.69$=15.68$ ~ 3200Ft)
Előnye: - Lehet Paypallal fizetni.
Hátrány: - Felhivnak telefonon hogy igazold a rendelést. Amig nem tudnak veled beszélni, addig nem hajlandóak odaadni a kódot.
Vásároltunk náluk ismerőseimmel több alapjátékot és Moria kieget, korrektek voltak, a kódok tökéletesen működnek.
Másik lehetőség G2Play
Itt ha beállitod hogy forintban irja ki az árat, akkor az aktuális forint árfolyamnak megfelelően számolja ki a fizetendő összeget (1086+1358Ft= 2444Ft).
Ráadásul itt a legolcsóbb a Gamecard is, 2 hónap = 3800Ft. Én itt vettem Gamecardot, a kódok működnek.
Előnye: - Nem macerálnak telefonon.
- Olcsóbb mint az előző cég.
Hátránya: - Valamiért nem lehet Paypallal fizetni.
Én VISA-val fizettem. Nem lopták le a pénzemet a kártyámról.
Mindkét cég a fizetés után kb. 1 órán belül küldi a kódot emailben. Az első cég minden esetben a Paypalos (ha azzal fizetsz) email cimedre küldi a kódot, akkor is, ha a regisztrációdnál nem azt az email cimet adtad meg.
Remélem sokaknak tudtam segiteni, és ilyen árak mellett még többen kedvet kapnak ahhoz, hogy megvegyék a LOTRO-t.:)