10184
10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• MrStokes
    Koszi Foxxi, ettol feltem.
  • shaba23 #7023
    oké, csak az aggodalom beszélt belőlem:)
  • foxxi
    13.00 UK Time, (GMT + 1)
  • shaba23 #7021
    nem 3ig? mert 8.54-kor írták, hogy 8-14ig. Remélem nem tolják ki, mert itthon ülök betegen és van angmarban 19 questem, ami sürgős megoldást kíván:) Kínomban már Piranhát nézek...
  • foxxi
    du kettőig.
  • MrStokes
    Meddig szokott szerver karbantartas lenni?
  • shaba23 #7018
    kulcs, és nincs beregisztrálva.
  • Jostee
    be van regisztrálva már a kulcs? illetve csak kulcs vagy dobozos verzio?
  • Walkyre
    Gondolom az us freehez itt kell csinálnod:
    http://www.lotro.com/free.php
  • shaba23 #7015
    kell vkinek eladó mória kulcs? kb 2000Ft....egészen friss, kb 2 órás:)
    Budapesten a kiszálítás ingyenes:)
  • kr1szmester
    na szóval nekem olyan problémám lenne hogy leszedtem innen, megnyitottam leszedte a 10 gigát, felraktam, de egy turbine account kéne (nekem meg codemasters van) és ahoz hogy turbine accountot létre tudjak hozni kell egy product key, ami nekem ugye nincs, mert ingyenes. most mi a teendő?
  • falloutfan
    haljátok azzal az apparance cuccal mit lehet csinálni? ja és a cosmetic cuccokat hogyan lehet felrakni úgy hogy azok látszódjanak de az eredeti statokat adó armor is fent legyen.
  • Hexex
    Köszi!
  • Kheled
    jövőhéten mondják meg az időpontot .bár sztem oktober vége.november elején lesz itt
  • Hexex
    Hi! Van valami hir a F2P-ről?
  • foxxi
    Na ez igy reggel moslyra ingerlő volt, több ilyen kéne az Ah előtt ( is )
  • falloutfan
    áh a fű az hanyag. hobitok, pfujXD
  • vzajcev
    Csak lazulnánk tesó, befűznénk a hobbit csajokat
    Buli hajnalig :)
  • falloutfan
    ja gec jo lenne:D menne a vizipapa a lotr ben:D
  • roland4
    vagy ez? inen tölcsem?
  • roland4
    ez az Európai oldal?katt , ha nem akor valaki agya meg! pls!
  • vzajcev
    Hívd meg a haverokat és nyomhatjátok a söröket meg a pipuszt
  • falloutfan
    helo. a házban amit megvettem nem lehet valami jo cuccot venni? amivel el lehet szorakozni? vagy esetleg bulit rendezni?:D
  • Kheled
    :D az a poén hogy mindig akkor jön be amikor nemkéneXD pl bossoknál az volt egyszer durva ,mikor LT-t ölték és 10k volt neki vissza.és jött a lagg:D majd wipeXD
  • vzajcev
    Mondjuk a laggolást már sikerült olyan szinter hozni hogy tegnap már "időutaztunk" a Snowbourn szerveren
  • foxxi
  • Kheled
    2010,09,08

Dear players,

Whilst we don’t have any dates or concrete information to share with you as yet, the good news is that it looks like the major challenges we were facing are nearly resolved and we will be moving forward with the next step of Free to Play implementation for the European service shortly.

At this stage we are optimistically looking to have plans finalised sometime next week at which stage we will be able to give you more solid dates of when we hope to proceed with the launch.

As always we thank you for your patience and do apologise for the continued delay of this launch.
  • Kheled
    elég ha letöltöd a trialt meg a klienst ami hozzá van
  • roland4
    sziasztok, új vagyok. Azt kérdezném , hogy megkel venni a játékot hogy jáchasak rajta ? vagy csak letöltöm (vagy ha letöltöm azcsak a trial verzió és 14 napos)
  • foxxi
    Gondolom,kitalálnak valami még "hülyébb" rendszert
  • Kheled
    kérdéses hogy akkor mi lesz a radiance sorsa.mert nagyon sokan mondták.meg dev chatba is irták hogy jövőre valószinüleg már nem lesz radiance
  • seaedge
    Dol Gulduros 3/6 fos instakat kell csinalni Dol Guldur tokenert, amelyekbol ki lehet valtani a 120 radiance-os ruhat. Ezekhez az instakhoz nem kell radiance.
    Ha radiance a cel, akkor szerintem felesleges a Morias,DN-es szettbe idot fektetni. Egyedul a 15 radiance-os darabok helyett eri meg a DN-eseket hasznalni.
  • Kheled
    én minden karival az alap amit megszerzek az a móriás cipő,kesztyű,gatya,felső (ez 40radiance) aztá Mirkwood instákból megszerzem a sisakot és a vállast (50radinace) ezzel már mehetünk DN-be és watcherre is .BG-re meg ha akarunk menni akkor kiegészítjük a maradékkal.de ezeket elég könnyü megszerezni. és nem is nézel ki hülyén bennük:) Grand Stair farm, esetleg Forge, aztá Mirkwoodba, SH körök,WP ahol 12 token is esik,meg SG
  • Kazagor
    Van egy parancs, amit ha a játékot inditó exe után irok, akkor átugorja az intrót. Mi ez a parancs? Biztos tudja valaki.

Régen használtam de már elfelejtettem...
  • Kazagor
    Valaki le tudná irni, hogy milyen lépésekben érdemes radiance-os rucikat szerezni? Hogyan kezdje valaki a gyűjtést 0 radiance-tól kezdve? Mert ugye abban a 3 instance-ban ahol potyognak a radiance-os set darabok, azokban magas radiance szükséges, szóval ez az út – amig nincs 80-120-as radiance-e valakinek – addig nem járható.
  • Kazagor
    Esetleg próbáld meg itt: SuperGamer
  • Jostee
    Valahonnan olcsón a dobozos verziókat is be lehet szerezni? Gyűrűk Ura fanként presztizs, hogy a polcomon legyen:)
  • Tusy
    - én Malájra tippeltem (szintén hölgy volt), és semmit nem értettem abból amit mondott. Bár nekem idegen nyelven utoljára oroszul kellett beszélnem, és az is elég rég volt
  • Kazagor
    A HotCDKey ay egyik lehetőség ahol olcsón meg lehet venni az alapjátékot és a Moriát (6.99+8.69$=15.68$ ~ 3200Ft)
    Előnye: - Lehet Paypallal fizetni.
    Hátrány: - Felhivnak telefonon hogy igazold a rendelést. Amig nem tudnak veled beszélni, addig nem hajlandóak odaadni a kódot.
    Vásároltunk náluk ismerőseimmel több alapjátékot és Moria kieget, korrektek voltak, a kódok tökéletesen működnek.

Másik lehetőség G2Play
    Itt ha beállitod hogy forintban irja ki az árat, akkor az aktuális forint árfolyamnak megfelelően számolja ki a fizetendő összeget (1086+1358Ft= 2444Ft).
    Ráadásul itt a legolcsóbb a Gamecard is, 2 hónap = 3800Ft. Én itt vettem Gamecardot, a kódok működnek.
    Előnye: - Nem macerálnak telefonon.
    - Olcsóbb mint az előző cég.
    Hátránya: - Valamiért nem lehet Paypallal fizetni.
    Én VISA-val fizettem. Nem lopták le a pénzemet a kártyámról.

Mindkét cég a fizetés után kb. 1 órán belül küldi a kódot emailben. Az első cég minden esetben a Paypalos (ha azzal fizetsz) email cimedre küldi a kódot, akkor is, ha a regisztrációdnál nem azt az email cimet adtad meg.

Remélem sokaknak tudtam segiteni, és ilyen árak mellett még többen kedvet kapnak ahhoz, hogy megvegyék a LOTRO-t.:)
  • MrStokes
    Eddig azt hittem eleg jol tudok angolul, aztan amikor a kedves kinai holgy felhivott, akkor ra kellett ebrednem, hogy igen, olvasni, szovegerteni es irni az jol megy, de a beszed nem annyira.

Kb. 2-szer kerdeztem vissza, hogy bocsi, de meg tudna ismetelni, de azert csak osszehoztuk a dolgot. :)