F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek
Magyar Fansite (hivatalos)
Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]
Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]
Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!
-
Andrews2007 #6559 Már játszottál is vele működik? Nem becsapás? Pl mintha az alapjátékra azt írná hogy 30 hónapig érvényes code. Vagy + 30 nap ingyen játékra utal.
Másik ha megveszi valaki a Shadows of Angmart vajon megkapja e az abban jelenlévő Eriadori területeket? ÉS nem kell megvennie Turbine pontokért?
Nekem is pl megvan az összes játék az Alap + Mória + Bakacsin erdő nálam remélem nem veszi el a területeket. Elf 55-ös hunteremmel amúgy is már mindenhol voltam csak Eregionban és Móriában, Lórienben, Mirkwoodban nem.
Szomszédom is megvenné a HOTCDKEY-ről ha nem becsapás és működik és a ha megkapja a területek/zónák jó részét.
Ja és ezek a kódok európai serverre érvényesek? A Cogaccountsra kell majd neki gondolom regisztrálnia és beírnia az alap és a Mória kódját nálam legalábbis annó így volt.
Mondjuk azt nem tudom hogy kap e a +1 VIP havi fizetésért már most e 500 turbine pontot mert ugye az alap játékhoz mindig adtak egy hónap játékot is ami most 1 hónap VIP-et takarhat majd.