The Lord of the Rings Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezt annyiban kiegészíteném, hogy elsõsorban az alábbi classok képviselõinek a jelentkezését várjuk:

- burglar
- captain
- guardian
- loremaster
- warden
- rune-keeper

Szaruman
<#wow1>

Ezt magadtól, vagy közösen? <#beka3>

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

A Callidus felvételt hirdet ambiciózus, a játék high-end tartalmát megismerni szándékozó és ezért tenni is hajlandó kalandozók számára. Ismerd meg, milyen érzés egy serverfirst kill, milyen az, ha tapasztalt vezetõk segítségével eredményesen, egy összeszokott csapattal veszed fel a harcot Középfölde legelvetemültebb lényei ellen! A nagy csaták közti pihenõben klánjátékok, érdekes emberek, sok nevetés vár rád. Csatlakozz még ma! Információért Ewront, Wenielt vagy Nephint keresheted a játékban a Snowbourn szerveren.

Kalandra fel! 😊

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

bladex
Tegnap láttalak fenn egy offline erejéig.😊

AMD Ryzen 7 X1800 64BIT, DDR4 16GB RAM, Gigabyte Gforce 1080 GTX GM1 VGA, 250 GB Samsung SSD

OKés! <#kacsint>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

bladex
ok én már fenn vagyok ma is Hunjoe néven. Én nem biztos hogy tudlak tell gombal hívni a Trial miatt de felvettelek a barátok közé

AMD Ryzen 7 X1800 64BIT, DDR4 16GB RAM, Gigabyte Gforce 1080 GTX GM1 VGA, 250 GB Samsung SSD

holnap egész nap elérhetõ leszek reggeltõl. Ha felraktad stb. akkor holnap keress, megyek majd fel. Vagy ha valaki más már ma is fent lesz szerintem kérdezd nyugodtan. Ha tudnak, ugyis segítenek <#kacsint>

bladex
Baszus akkor leszedem és felrakom a másikat. Még nem használtam fingom nincs hogy kell beállitani.Nem lenne rossz ha tudnánk beszélni valamikor.

Sajna nem mind1 hogy melyik verziót használod! A szerverhez csak az a jó amit linkeltem, amugy nem fog kapcsolódni. De próbálkozz, lehet mégis <#vigyor0>

bladex
Itt találtan új verziót: http://www.ventrilo.com/download.php

Helyes! <#vigyor0>

Esetleg leszedheted innen: Ventrilo

bladex
Megnéztem az oldalt regisztráltam magam bladex néven. A program letöltési linkje legalábbis innen nem müködik. Megpróbálom majd otthonról is. El olvastam pár dolgot bíztató a dolog.

Szivesen <#vigyor0>

bladex
Köszi szépen.

Akkor ajánlom neked a klánunk oldalát ahol a ventrit is megtalálod, a beállításokat is és egyéb hasznos infókra is lelhetsz 😊

A link: LEOH Klán

A ventrin random hogy mikor vagyunk fent, általában egész nap, de mindig van valaki 😊 Max csütörtökön nem mert az a karbantartási nap <#schmoll2>

Én Foxxyka néven vagyok elérhetõ , de mivel még melózom ezért csak este leszek. Amugy szerintem megéri átsasszézni 😊

bladex
Miért használtok másik programot? Egy linket kérnék a programhoz és infót a beállitásához. Mikor szoktatok fenn lenni? Lehet hogy ma átnézek a másik szerverre. Milyen néven vagy fenn a játékban? Az én karimnak HunJoe a neve. Nem túl kreatív de minden online játékban ezt szoktam adni😊

Nem, elvileg bárhol vehetsz házat ahol van szabad hely 😊

Amugy a kérdésed másik felére válaszolva igen, kinship ( klánon) belöl mi pölö ventrilot használunk csacsogásra. De hasznosabb funkciója a szóbeli kommunikációnak raidek, fellow questek stb esetén jön nagyon jól. Na meg segíti a "szocializálódást" a klánin belöl. De persze a lotro rendelkezik saját voice chat-tel is, amit a külföldi játékosok szivesen használnak.

Kérdezz nyugodtan <#alien>

bladex
Tök király hogy lehet rendezgetni a dolgokat. A ház kiválasztásánál van három gomb gondolom ott választod ki mekkora házat szeretnél. Mellette van egy név. Az a háznak a fantázia neve vagy a helynek a neve ahol a ház lesz? Szerencsére találtam egy funkciót amely segit megtalálni a questeknél hogy hová kell menni némely esetben. Az hobbitok csak hobbit házat vehetnek az emberek meg normál házat? Hogy van ez? Ti mikrofonnal is szoktatok beszélni egymással játék közben? Bocs hogy ennyit kérdezek de láma vagyok még.😊

Valóban, a házak közti különbség a következõ: 2 szolgál a mezei játékosok kények kedvére, az egyik kicsi ( 1gold ) a másik nagy (3 - 5 gold, nem tom már ) és van a harmadik ami a klánház ( a legdrágább ) ennyi.

Cuccokat vehetsz bele dögivel, mint árusnál, mint AH-ban mint questek keretében. Ez mind szépen belekerül a táskádba (inventory), majd a házba érve a minimap mellett megjelenik egy kis ikon amire bökve szerkesztési módba kerülsz és e módban ( persze a portádon belöl ) rakosgathatod a butoraidat stb a megfelelõ helyre. A bútorok, tárgyak kategóriákra vannak bontva ( nagy, kicsi, álló, mittomén stb 😄 ). Kb ennyi.

bladex
Köszi érthetõ volt a dolog bár én jóval drágább ház árakat is láttam mint 1 arany és ezért kérdeztem hogy három fajta házat lehet e venni és mi a külömbség köztük? Ha veszel egy házat az belülrõl üres és neked kell bebútorozni? Láttam olyan árúst aki a házba árúl valami cuccost ez pontosan mit jelent? Megveszel egy szekrényt és ott terem?

ELvileg ott is van egy kissebb népességû magyar brigád ha jól emléxem. A karakter transzfer is müködik ha jól tudom, bár fizetni kell érte. Vagy valóban a trial után újat indítasz 😊 Ami nem is olyan nagy probléma mivel a legtöbb magyar és a legtöbb segítõkész értelmes player a snowburn szerveren van 😊 több magyar klánnal az élen 😊 Gyorsan fel lehet húzni segítséggel, bár ez az mmo pont nem arról szól hogy 1 hónap alatt fullos legyél 😊

A ház 1 aranyba kerül ( viszonylag hamar ki lehet spórolni, csak mindent összekell szedni és eladni 😊 Minden régióban/városban vannak "kövek" amiket kijelölve egy teleport tekercsel az adott jelölt helyre utazhatsz óránként egyszer ( lvl 10nél kapod ) majd faj függõen kapsz egy trait-et ( passiv skill ami szintén a fajod fõvárosába teleportál óránként egyszer)

remélem nem voltam túl zagyva 😊

bladex
Át lehet vinni a karaktert az egyik szerverrõl a másikra? Ha az eldáron nem találok magyar klánt az elõfizetés után akkor átvinném vagy ha nem kénytelen leszek új karit kezdeni de annak nem örûlnék.😊Csak megvárom a Triál végét.

bladex
Köszi a segitséget. Én az eldar nevü szerveren vagyok. A magyar oldallal tudtam kezdeni valamit. Angolt csak nagyon minimális szinten vágom. Ezért bénázom ennyit.😊 Már van egy falra rakható halam csak házam nincs😊 Baromi drága. Ha jól látom háromfajta házat lehet venni. Mi a külömbség a három között? Láttam valami kútra hasonlitó dolgot pl bree be ami teleport kinézete volt egy kicsit. Ha teleport akkor csak a varázshasználók tudnak utazni vele?

Hobbiból még csak a horgászat van, de igen élvezetes. A kifogott értékesebb cuccokat elbarterelheted és ha veszel házat becserélheted dekorációkra. Kb ennyi az értelme, mondjuk hogy very fun <#hehe>

A szakmákról bõvebben itt:

Szakmák ENG

Google translate Szakmák 2

Szakmák 2 ENG

Remélem tudtam segíteni

Mond miben? <#hehe>

Esetleg a snowburn szerveren vagy ingame is tudunk segíteni <#vigyor0>

bladex
Aki tud válaszóljon nekem a 5652 re. Köszi.

bladex
Szerintem teljesen felesleges energiákat égettek el a személyeskedésre. Inkább nekem segitsetek.😊 Felhúzátok magatokat feleslegesen. Mindig lesznek akik figyelmetlenek, lusták, vagy kapnak egy számitógépet de zsebpénzt nem vagy sajnálják a elõfizetésre a pénzt. Persze én csak álltalánosságba beszélek senkit nem akarok megbántani.

picket
Folytatnám egy gondolatodat, "nem csak 4kiloból áll az egész költség", de csak azt kell megfizetned pluszba a törthöz képest, mert ahhoz is kell normális masina, meg internet.

Tehát javítva: a törthöz képest csak 12.99 euroval több a költség. Aki megengedheti magának a számítógépet és az internetet ami elégséges ehhez, az megengedheti magának az elõfizetési díjat is, vagy ha nem, akkor az elõzõ kettõre sem kéne költenie.

Végsõ következtetés: badarságot beszél, aki a törtszerókat propagálja (már ha lennének) azzal, hogy nem engedheti meg magának a 3500 forintos havidíjat, avagy kkhtxbay!

&#3237;_&#3237;

Hop, lemaradtam. Elfogadom az elnézés kérést. Lehet idõnként énis heves vagyok. Megeshet hogy én sem a legdiplomatikusabb hangnemben válaszolok.

De azt fogja már fel mindenki hogy 2-3 postonként megkérdezni ugyanazt nagyon bosszantó tud lenni. Azt pedig akkor is tartom hogy a topic tetején az "infó mezõ" nem dísznek van!

Mégegyszer peace és sorry a hevességemért. <#worship>

Figyelj ide demetan. Az hogy képtelen valaki elolvasni azt ami a topic tetején van, vagy értelmezni az ne magyarázzon hanem huzzon innen máshova. Alapszintû felfogás hogy elõször elolvasom azt amit látok és utána kérdezek. a szüleim 10 éve nem támogatnak ugyanis 30 évesen saját keresetbõl tartom fent magam... De legyél okos és oszt az észt ha csak ennyire futja.

A google használatát általános iskolában tanitják, ha valaki képtelen használni az vessen magára és igenis megérdemli a negatív kritikát. Ha ez nyomja a kicsiny lelkivilágod NE irj ide!

Esetleg ha továbbra sem tetszik az amit írok NE flame-eld tele a topicot a bölcsességeiddel hanem írj privátot.

Peace

ui: a szülõs megjegyzésért elnézést kérek, mert most láttam, h valószínû egy tisztességes dolgozó emberrel van dolgom!!
figyi, nem tudom miért vagy ennyire tahó, de ha vki új itt, akkor nem kell elküldeni mindjárt a faxba...amugy meg van akinek nincs pénze a havidíjra, merth nem csak 4kiloból áll az egész költség, akinek meg állják a drága szülei annak meg mekkora luxus van......
bladex
Köszi! Én meg gyüjtöttem a Light hideokat hátha én meg tudom csinálni késõbb. Érdekes hogy szakma csoportokat lehet felvenni. Jól gondolom? Ha másikat hármat veszek fel az elözõ három elveszik? Felvettem a horgászatot hobbinak. Más hobbik is vannak és többet is fel lehet venni késõbb?

Forester tud csinálni 2 light hide-ból.Ha nem vagy forester akkor megkérsz egyet vagy nézel AH-ban.

bladex
Azt szeretném kérdezni hogy hol lehet tanúlni a készitését vagy találni Boiled Light Leather nevü cuccot? Eddig nem dobta semmi és semilyen árusnál nem láttad eddig. Nem tudok nélküle kovácsolni semmit szinte.

Szaruman
Tell tuti nem megy, anno (fél éve) nekem sem ment, mikor rá akartam köszönni a régi guildtársakra 😊

Illetve fellowship/kinship membereknek talan tudsz meg. Majd kiprobalod. 😊

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

Ha jol tudom triallal csak azoknak tudsz uzengetni, akiknek fent vagy a baratlistajan.

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

bladex
Az már feltünt hogy a aukciós ház és a levél küldést nem lehet használni a Triálba. Lehetséges hogy a Tell gomb se megy? Beírtam a barátok közé négy magyar arcot akiket kinéztem a magyar fansite web oldalról de nem sikerült felvenni velük a kapcsolatot. Lehet hogy bent se voltak. Ismer valaki az eldar szerverrõl valakit aki tuti fenn szokott lenni? Amúgy mintha azt olvastam volna régebben itt hogy a triál nem jó móriához. Nekem müködik.

Nem lehettek ilyen sötétek..Nincs még mindig... elkéne feledni. Különben mindenképpen le kell töltened ha csak nem izgulsz a dobozos verzióra..

Itt megveheted: Lotro

vagy itt: Lotro

vagy még elég sok helyen...

Van google, keress rá!

Császtok . Megszeretném kérdezni .. hogy letöltöttem a trialt és nagyon megtetszett .. na már most én webshopokban keresgéltem a játékot de nem naon találtam . Na már most ilyenkor 2 lehetõség van . 1. Valaki ad valami oldal linkjét ahol a játékot árulják . 2. Letöltöm . A 2. azért nem szeretném mert nagyon bizonygatják itt embereket hogy nincs tört szerver . 😞 Tudnátok akkor segiteni az 1. lehetõségben ?

Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit

A havidíja 3k környékén van ( ez függ attól hogy gamecard vagy bankkártyával fizetsz ).

Lovat 35-ös szinten vehetsz 4gold 200 silverért ( ha még mindig annyi )

Ha kérdésed van érdemes a a fenti részen rábökni a MAGYAR FANSITE - linkre. Igen sok okosat megtudhatsz! De persze itt is kérdezz nyugodtan 😉

Sajnos vannak olyan emberek akik nem képesek felfogni azt amit látnak illetve ami nyilvánvaló... <#hehe>

OFF End

bladex
Persze nem ez a lényeget akartam írni.😊

bladex
Sziasztok!

Kipróbáltam a Trialba elég jól néz ki. A horgászás az nagyon bejött😊 Persze ez a lényeg. Kérdeznék pár dolgot mivel én nem tudok angolúl:
Mennyibe kerül havonta a elõfizetés?
Hányadik szintnél lehet a játékosnak saját lova?
Amúgy meg egy csomó minden nem tiszta még nekem de majd kitapasztalom valahogy😊

Szaruman
Na de azt továbbra sem értem, h a zöld betüs rész nem b@ssza ki a szemét. Direkt kiírtam anno...

Ehhez a játékhoz NINCS ÉS NEM IS LESZ tört szerver! Ha tetszik vedd meg és játsz! 4k-ért nem drágább mint a többi.

Mások figyelmébe is ajánlom azt amit itt már sokan leírtak!: ( mégegyszer ) NINCS és NEM IS LESZ tört szerver ehhez a játékhoz.

Ha sajnálja valaki a ráfordítást az ne itt nyafogjon hanem menjen tört wowzni vagy f2p mmo-val játszani. Egyszerü, ugye?!

Szaruman
Te most szopatsz minket?

hali!
Én most gondolkodom, h lehúzzam-e a játékot (az eredetit), és az egyenlõre a visszatartó erõ, h van-e hozzá tört szerver...ha bárki tudna küldeni tört szerverhez linket, nagyon megköszönném..😊
MrStokes
Ezen rohogtem egy fel percig. Bejott a topic es egy bazi nagy zold felirat, bamm into your face! 😄

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"