10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• Probatbicol
    Játszogatok a free verzió bétájával, én örülök a változásnak mert annyit nem játszanék vele, hogy megérje előfizetni rá, így viszont valószínű fogok rá költeni egy kicsit. Én utoljára az eredeti verzió open bétája alkalmából találkoztam a játékkal, a hangulat nagyon ott van most is. A siker szerintem azon múlik, hogy eltalálják-e a helyes arányt a fizetős és ingyenes részek között, a DDO-ban kicsit egyszerűbb volt megcsinálni a vásárolható kalandpackokkal. Itt most úgy érzem kicsit keményebbre vették a figurát, nincs meg az ázsiai f2p-k nagyvonalúsága, hogy legalább az elején az az illúziód, hogy ingyen is elérhetsz mindent. Pl. az 1 db karakter slotnak nem sok értelme van, ez igazából csak itt a bétában korlát, ha beindul az éles akkor nem fog gondot okozni amíg a gmail bírja a terhelést :). Most viszont az ajándék 1000 pontból 600-at egy új slotra költöttem, hogy legalább 2 klasszt ki tudjak próbálni. De túlzásnak érzem a 0 db bankslotot, meg z utazások zárolását is az elején. Szóval lesz mit finomítani, de amúgy nagyon kellemes, gördülékeny az egész, a store felülete egy az egyben ugyanaz mint a DDO-é.