The Lord of the Rings Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DB
A ti kung-futok nem erős!
Szóval akár még fõmûsoridõben is lehet kevés emberes shotot lõni, akár órával is, csak gyorsnak kell lenni 😊
Na persze, ha ugyanabban az idõban valaki más is shotol, aki nem akar csalni, akkor egybõl bukta a dolog 😛
DB
Vagy most nálam próbálkozol be, azzal az elég gennyes hátsószándékkal, hogy ha nincs igazad akkor megpróbálod a stílusra fogva a hallgatóságot magad mellé állítani a vitában ?
Attól még nem lesz igazad, hogy manipulálni próbálod az embereket, ahogy Jakuzánál megtetted. "Nyilván azt hiszed, a megnyerõ stílusod miatt majd neked hisznek"
Te lehet hülyének nézhetsz másokat, próbálkozhatsz a manipulációkkal is, de ettõl még nem csak neked van igazad a világon és végre elkellene fogadni, hogy a világon rajtad kivül, másnak is lehet igaza.
Még valami, nem kell Jakuzának se a rokonának, se akárkijének lennem ahhoz, hogy máshogy lássam a dolgokat mint te, és lehet, hogy téged arra neveltek, hogy személyeskedj másokkal udvariatlanul, de ez csak arra elég, hogy párhuzamot vonjanak közted és a IQ fighterek között.
Segítek.
Ma hajnalban pontosan 00 óra 12 perckor 85 ember volt Bree-ben.
Tehát.. a szöveg "Leirta, hogy egyre kevesebben vannak és most általában fõ játékidõben maximum 50 játékos található Breeben."
- bizonyított hazugság.
Mellesleg Jakuza altja vagy rokona vagy? Emlékszem, egyszer felnyomtál a modiknak amikor vele vitáztam (hasonló eset lehetett).
Abban igazad van, hogy nem csak õ állított valótlant alább, hanem te is hülyeséget beszéltél, kösz, hogy emlékeztetsz 😊
DB
Majd egyszer rajosz, hogy a realitas sokkal fontosabbb az elfogultsagnal.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Leirta, hogy egyre kevesebben vannak és most általában fõ játékidõben maximum 50 játékos található Breeben.
Sajnos ez teljes mértékben igaz.
A stílusokról meg vitázhatsz, ha máshogy már nem megy, de a te stílusod sokkal bunkóbb, mert a valóság elkendõzése miatt mást lehazugozol.
Az biztos hogy jómodorból felvoltál mentve.
A vitához még csak annyit, mint játékos tisztában vagyok vele, hogy mennyien vannak a szervereken és azt kell mondanom, hogy nagyon kevesen.
Alig lézengenek a szervereiken a világhoz mérten, ami elszomorító egy olyan rajongónak, mint amilyen például én vagyok.
Nem hazudik mindenki, sõt. Egyes egyedül te hazudtál orbitálisat a LOTRO népességérõl a Snowbourn szerveren, amire rámutattam, és be is bizonyítottam. Nyilván azt hiszed, a megnyerõ stílusod miatt majd neked hisznek -- pedig semmi mást nem kéne tenned, hanem szépen belépni Snowbournra, és csinálni egy shotot.
Nem megy? De kár 😊 a sánta kutya már messze jár! 😊
DB
Erolkodhetsz ott a kep es bekaphatod, ha tetszik hanem.
Aztan nevezhetsz is hazugnak, nem erdekel. Kellemetlen az igazsag ami nem tetszik szamodra mi ? Mindent megprobalsz, hogy a kedvenc jatekod agoniajatol megvedd. Persze ettol meg a kicsi alomvilagodtol elteroen a valosag ez lesz.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Simán bebizonyítottam, hogy hazudsz (mit nem értesz a 85 emberen Bree-ben?) , erre még egyszer elõhozod a nevetséges legnagyobb hazugságokat, egyetlen posztban!
"az egesz szerveren meg par szazan."
Hát ez kész... mint a sarokba szorított hörcsög, visszatámad 😊
Viszlát este, tolom a screenshotokat a népességrõl 😊
DB
(PS: a legóvatosabb becslõk is minimum 150 ezer LOTRO elõfizetõvel számolnak - 200 ezer fölött volt bõven, az AOC miatt eshetett átmenetileg vissza. Az AOC fiaskó miatt jelenleg nagyon nagy a visszaáramlás mostanra.) Csak hogy legyen egy kis tény is a sok hülyeség után...
MMOGCHART
"Emlekszem arra a szep idokre, hogy Bree varostere teli volt emberekkel.
Most az egesz varosban van kb fo jatekidoben max 50 ember, az egesz szerveren meg par szazan."
"Jocskan ? Bent voltam tegnap Breeben. Ird es mond 8 azaz nyolc darab player volt a teruleten.
Ha ez a jocskan, akkor az nem sok."
Teljes mertekben a kepek is engem igazolnak, szal kar erolkodni.
Egyre kevesebben vannak es egyre unalmasabb a grind es ezt ugy tunik nem csak en irtam le, hanem utanam masok is.Ez egy kiemelt jatektol edeskeves par szaz illetve ezer jatekos nem fog csodat hozni.
Csak halkan megjegyyzem ebbol a vilagbol joval tobbet lehetett volna kihozni mint a WoWbol ennek ellenere ott van tobb mint 10 millio elofizeto, itt meg par ezer. Gondolom eleg marginalisak a kulonbsegek.
Raadasul sajat forumcime van, azert postolnak oda a jatekosok.
Szal az Eve nem tipikus tucatjatek a fiataloknak nem is tetszik altalaban, mert tul bonyolult szamukra. 😄
Az meg, hogy mennyi a postszam az egyes jatekok itt levo topicajainal egyaltalan nem mervado. Az EVE-online topicjaban csak 2K post van aztan megis 35K+ user szokott online lenni, ugyhogy buktad ezt is. 😊
Játsszuk azt, hogy megbeszéljük, egyszerre csinálunk screenshotot a Snowbourn-on. Mondjuk 8-kor, 10-kor és éjfélkor, a crafting hall elõtt állva. Benne vagy? Ezzel még megmentheted a szavahihetõséged 😊 Ha nemet mondasz.... akkor ennyi voltál 😊 Lehet bármelyik nap (szombat nekem nem jó egyedül)
Hiába fröcsögsz, nem veszem fel a stílusod... csak annyit állítok, hogy hazudsz, és erre van is eddig bizonyíték. De, mondom: javíthatsz, ha akarsz?
DB
Egy ilyen jatekban ez edeskeves.
30 ember az altalad fo helynek titulalt rendszerben ? Rohogtesd mar ki magad. Egy szaros Quake 3 szerveren tobben vannak, pedig az nem is MMO.
Akkor meg mirol beszelunk ?
MMORPG.COM
DB
Ja es a shot kb tartott 1 secig, semmi varakozas, beleptem shot es kileptem, ennyibol allt az egesz. 😄
Jah most johetsz azzal, hogy biztos tort szerveren voltam, azert voltak olyan kevesek, pedig pont az a szegyen hogy mas tortszervereken tobb player van mint a Lotr rendes szerverein 😄
1. Bebizonyítottam, hogy ma hajnalban 85 ember volt Breeben.
2. Belinkeltél egy senki sem tudja, kitõl és mikorról származó shotot Breeben 9 emberrel.
Mosakodj csak, szánalmas maradsz így is, úgy is 😊
Aki játszik a LOTRO-val az pontosan tudja, mi a helyzet a játékon belül és csak kiröhög téged. Aki meg nem játszik, és érdekli a tényleges helyzet, bármikor ezer örömmel teszek fel további screenshotokat.
További jó erõlködést 😊
DB
Te vagy aki a masik szavahihetoseget ketsegbe vonta, most meg terelsz,amikor beshotolta valaki. De majd idot is fogok legkozelebb mutatni, hogy megjobban beegj.
Szal ne terelgess kicsi troll, mert ezt elbuktad. Eleg ha megnezi az ember az itteni forumokat es rajon mennyire aktivak a jatekosok, ami huen tukrozi, hogy mennyire nepszeru a jatek es ezaltal, mennyien jatszanak.
Itt van hogy 5 napig nem ir be senki vagy napjaban 3-4 beiras szuletik. (Kiveve most, hogy en irok ide es felvagy haborodva ezert visszairtal 😄)
De ha megnezed azokat az MMO forumokat amelyik szervereken zajlik az elet, mint pl WoW mindjart mas a helyzet. (Nem mitha jobb lenne a jatek, viszont nem is 5k hozzaszolas van ossz-vissz benne)
Csak a nagyon szemellenzovel rendelkezo vagy vak emberek nem veszik eszre, hogy ha nem talalnak ki valamit akkor ugyanugy halalra van itelve meltatlanul egy ilyen fantasztikus hatterrel rendelkezo vilag, ugyanugy mint pl a Star War Galaxies.
Mar pedig erre csak a rendes PvP lenne a megoldas nem holmi nevetseges Monster play, mert a mostani jatekstilus az szanalmasan unalmas, hiaba a remek vilag es a sok rajongo.
Jakuza BS-master barátunk betett egy kb. hajnali 6kor lõtt shotot. Kíváncsi vagyok meddig kellett várnia, mire a csak 9 ember összejött... 😊
(és abba még bele se kötöttem, hogy egy 14-es (!) szintû karakterrel bizonyára fantasztikusan látja, hogy milyen a populáció pl. Angmarban... lol. De a duma, az megy nagyon 😊
Szerk: ja és a karakterlap diszkréten le is van takarva... érdekes, érdekes... 😛
DB
"üres"... lol.
A PVP egyébként sokkal kevesebb játékos kedvenc stílusa, mint sokan hiszik...
DB
(ugyebár 85 fõ van az én shotom, ma hajnalban, 00 óra 12 perckor).
DB
Tapasztalatbol tudom, mert én már a zárt bétánál is játszottam.
Ha csak Breet vesszük alapul, ott régen mindig két-háromszáz játékos volt jelen. Most alig vannak és nem csak ott máshol is alig.
De már nyár elõtt is igy volt, tehát még csak nem is a szünidõ számlájára irható. Sõt, azt kell mondjam pont ilyenkor szokott megemelkedni a játékosok száma, mint minden más MMOban ahol játszom.
Igazából nem is csodálkozom ezen, mert ezzel a játékstílussal ez várható is volt. A tápolást elöbb vagy utóbb mindenki megunja és nincsen igazi PVP ami kirántana õket a monoton, unalmas grindelésbõl, farmolásból.
A kepeiden pont annyi jatekosszam van, ahogy mondtam fojatekidoben.
De en is csinaltam neked egy kepet azt lass csodat este 6 orakor mi volt a helyzet.
Eleg rohelyes ugy gondolom, ha tetszik neked, ha nem. Elarulja egyertelmuen, hogy vegetal a jatek. Ja es meg valami mindegy, hogy tracker mennyi jatekost tud megjeleniteni, ugyanis alul szammal kiirja, hogy hogy hany jatekos van ott.
Ja es ennyit a hazugsagrol kisbaratom. Szal biztosan leesett a monitorod megint, te szanalmas troll. 😄

Bree, népesség hajnali 00 óra 12 perckor egy hétköznapon (Snowbourn szerver)
Hogy is teccett mondani? "Jocskan ? Bent voltam tegnap Breeben. Ird es mond 8 azaz nyolc darab player volt a teruleten.
Ha ez a jocskan, akkor az nem sok."
Szóval akkor ki a BS-kirááály? 😊
További szép álmokat 😊
DB
40 felettiek
Igen, 18 fõ (20 volt, de kettõ a shot lövése elõtt portolt éppen... mennek aludni a legények 😊
Holnap, ha lesz egy kis idõm, lövök pár Bree-s képet is, OK?
DB
A kedvedért beléptem PONT most, és megnéztem Esteldint.
A 8 embered Bree-ben volt akkora hazugság, hogy majdnem leesett a monitor. Ja és most akkor játszol, vagy mégsem? Figyelni kéne az ellentmondásokat, ha már hazudozgat az ember felalá!
DB
tegnap tettem fel a trial kiszeretném probálni mien a gém
meik szeron érdemes játszani ???
röviden mit érdemes csinálni vki leirná
mert ha teccik a gém és sokan jáccák megvenném
thx elõre is
Ma hazamegyek, és csekkolok egyet... mondjuk 8kor és mondjuk 11kor 😊
Lehet screenshot is, ha kell?
DB
Bree már nem annyira legfõbb HUB, mint mikor még alacsonyabb szintûek voltak a népek. Bár... rengeteg az újonc most is, sokan csalódtak az AoC-ban 😊
DB
Az elmúlt 2 napban vittem végig a Book 7 és 8-at. Mindannyiszor amikor csoportok kellett toborozni, perceken belül megvolt a banda. Tegnap este Book8 Chapter 5-re nem egészen 3 perc alatt összejöttünk.
Folyamatosan mindenhol tele van emberrel, persze a 20 feletti részeken inkább, azaz Bree-tõl fõleg (Esteldin, Evendim, Rivendell, Garth Fortnír vannak nagyon tele).
DB
Ha ez a jocskan, akkor az nem sok.
szerintetek pontosan az 1.1.4322 kell? mert azt nem engedte letölteni, mi lehet a baj? talán reinstall?
LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Beleghor Lvl 75 Runekeeper LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Rayner Lvl 75 Burglar SWTOR Hidden Berks Rayner Lvl 50 Scoundrel