10184
10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• Solid Snake
    Ebből látszik hogy most kezdtem újra a játékot aztán el is felejtettem :D
    melyik kariddal játszol még rendszeresen?
  • foxxi
    Ez már igy van 3 éve...
  • Tyr4n1hunt3r
    Karbantartás van ma úgyhogy aki nem tud belépni ne aggódjon délután lesz újra szerver!
  • Kheled
    ohh ha tudsz várni őszig,ugyanis jön a free to play:) szóval trialok kilőve:)
  • Kheled
    olyan nincs hogy trialt bővíted még xy nappal, mert ez olyan mintha sose venném meg a játék.csak mindig hozzáadnék + ingyen napokat. hacsinálsz egy accot és azon belül trialozol.ha lejár a nap.akkor ezzel az accal márcsak a játékot veheted meg. szóval mindenképp új accot kell csinálni ha használni akarod a kódot.persze ilyenkor ugye előröl kell kezdeni
  • foxxi
    sajna ezt nem tudom, a trialt sose próbáltam
  • Cat 02 #6138
    Jó, de elvileg (bár már kételkedem benne :D) van olyan kód ami ad +14 napot
  • foxxi
    Lejárt a trial accountod. Ne kérdezd hogyan...
  • Cat 02 #6136
    Kaptam +14 napos trial kódot, de ez a hibaüzi, 5let?

This subscription must be updated with a full product key for the same product.
  • foxxi
    Ha átszámoltad és ennyi jött ki, akkor igen.
  • Cat 02 #6134
    4000 HUF-ért lehet a legolcsóbban folytatni a játékot? (trial után)
  • foxxi
    Fajonként elérőek a kezdő helyszinek és epic questek ( intro ), és kezdő területen belöl is vannak még városok amik közül választhatsz.
  • Probatbicol
    Ja, igen van.
    Kíváncsiságból kérdem, a fajoknál lehet választani 4 vagy 5 eredet közül, az más kezdőhelyszínt is jelent? Vagy kezdő küldetést?
  • Cat 02 #6131
    Úgy értettem játékkal. De akkor gondolom van már bétája a free verziónak is.
  • Probatbicol
    Hunterrel.

A trialok biztos megmaradnak, nem tudom.
  • Cat 02 #6129
    Te mivel játszol ? :o

Ám trial karik megmaradnak free-re nem ?
  • Probatbicol
    Játszogatok a free verzió bétájával, én örülök a változásnak mert annyit nem játszanék vele, hogy megérje előfizetni rá, így viszont valószínű fogok rá költeni egy kicsit. Én utoljára az eredeti verzió open bétája alkalmából találkoztam a játékkal, a hangulat nagyon ott van most is. A siker szerintem azon múlik, hogy eltalálják-e a helyes arányt a fizetős és ingyenes részek között, a DDO-ban kicsit egyszerűbb volt megcsinálni a vásárolható kalandpackokkal. Itt most úgy érzem kicsit keményebbre vették a figurát, nincs meg az ázsiai f2p-k nagyvonalúsága, hogy legalább az elején az az illúziód, hogy ingyen is elérhetsz mindent. Pl. az 1 db karakter slotnak nem sok értelme van, ez igazából csak itt a bétában korlát, ha beindul az éles akkor nem fog gondot okozni amíg a gmail bírja a terhelést :). Most viszont az ajándék 1000 pontból 600-at egy új slotra költöttem, hogy legalább 2 klasszt ki tudjak próbálni. De túlzásnak érzem a 0 db bankslotot, meg z utazások zárolását is az elején. Szóval lesz mit finomítani, de amúgy nagyon kellemes, gördülékeny az egész, a store felülete egy az egyben ugyanaz mint a DDO-é.
  • Cat 02 #6127
    Bejövős ez a Skrimish. A legkisebb fegyver 60as amit lehet szerezni Markokból?
  • foxxi
    Nincs, teljesen különbözik a két kliens.. le kell szedned újra.

Innen le tudod pattintani full sebességel az EU-t: lotro download
  • hollófernyiges
    Navazz, és nincs valami konvertáló hogy ne kelljen még egyszer leszedni a 10 gigát?
  • Ackronikon
    sziasztok!

Van 1 kis problémám amiről lehet hogy már volt szó akkor elnézést.
    Win7 62bit-et használok és amikor beakarok lépni a játékba kb 2-3 próbálkozás kell mert a login után kidob.
    Vmi megoldás?
  • Me0w
    Amerikai trialt toltotted le.
  • hollófernyiges
    Az mitől lehet hogy trialoznék, de nem látok snowburn szervert, csak vagy tizenkét másikat?
  • kaylamoy
    Sziasztok.
    Van egy kis problémám a játékkal. Probáltam itt olvasni megoldást rá,de nem találtam. (a játék ki van fizetve)
    Következő van. Rendszeresen kifagy a játék,mégpedig ugy,hogy nem tudok semerre sem menni,semmit sem csinálni, néha viszont a környezetem mozgását érzékelem közben. Legtöbbször pacis helyváltotatásnál fordul ez elő. Ezzel nem lenne baj,csak visszalogolni ilyenkor nem tudok. Vagyis van hogy belogol,de már a karakterkiválsztás után a töltőképernyőnél megáll.
    Van-e erre valami beállítási dolog,amivel kiküszöbőlhetnél,mert már eléggé idegesít. Már leszedtem-ujraraktam mind a windowst mind a játékot de semmi.
    Köszi előre is,Üdv
  • Cat 02 #6120
    Ezt a craftot jól elrontottam :/
    10-től nem gyűjtöttem, szal most 21-esen rohangászok Roawnért :s
    Úgy h van 200+ Ash-em :D
  • 38tibi38
    Ezaz:D Köszi
  • foxxi
    Mindkettő lehet.
  • 38tibi38
    Hali. Azt szeretném kérdezni hogy a championnak lehet e íj-a a kettős fegyver mellé? És a hunternél az íj mellé lehet kettős fegvyer mint a WoW-ba?
  • Cat 02 #6116
    Jah, most már látom, egész jó. Csak picit gáz, hogy a 2 wep.készítés meg a favágás mennyire eltérően fejlődik :/
  • Kheled
    ez is hasonló amit mondtunk.csak nemkell ujra meg ujra benyomni.egyszer rákattintasz és aktiv lesz.és utadsorán ha a közelbe fát észlel a kistérképen egy nyilal fogja mutatni holvan, egyszerre csak 1 lehet aktiv.ha pl van másfajta is
  • Cat 02 #6114
    Hm, olyasmi nincs mint a hunternek a tracker skillje ?
  • Cat 02 #6113
    Ójajj, köszönöm! :D
  • foxxi
    Tarckeled ugye a fákat? ma annélkül elég nehezen lehet megtalálni

Érdemes itt szétnézni: Crafting Guide
  • Kheled
    van egy tracker skill - ha megfelelő szakmád- skill listben arra kattints rá és a legközelebbi fákat mutatni fogja
  • Cat 02 #6110
    Srácok, fát hol a francban lehet találni ? Mert direkt átmentem hobbitokhoz és minden második úton volt 2 érc, de fa az kb volt 2 az egész térképen :D
  • Ackronikon
    Nem igazán értem mi lehet a baj mert a hivatalos oldal egyből felvisz az account management oldalra ahol a játék mellett ott van hogy download. ha már lent van akkor csak indítsd el és lépj be a már regisztrált account-al. Lehetséges hogy már ezzel az account-al trailoztál?

@Bandeeka.
    passz én több helyen is néztem és nem találtam aztán megvettem digitálisan. A lotro oldalán több féle konstrukció is van.
  • Bandeeka
    Sziasztok!
    Meglehet venni Mo-on a telhes Lord of the ring online kollekciót? Trial után nagyon bejön.
    Üdv
  • szabi34
    ez hogy van? csak akkor próbálhatom ki a trialt is ha megveszem a játékot, vagy csak én vagyok b*lfasz?:D
    csináltam egy accot és ugye ott meg kell addni a manage games-nél hogy melyik játékkal szeretnék trialozni.
    Kiválasztom Lotro-t de utána kéri az aktivációs kódot vagy h vegyem meg a játékot. köszi előre is a segítséget:)
  • Ackronikon
    Szia! én sem találtam sem game-et sem cardot, bár én bankkártyával fizetem. Eléggé eltűnt a boltokból. több mint 1 év után ismét kellemes érzés újra itt lenni. nagyno jó a játék, újra visszatérek régi haverok, wow raidelés mellet nagyon jó végre olyan játékkal játszani amiben nincs örületes hajsza, versengés, stb.
  • Kheled
    hát Mo-n nagyon kihalt, én pl paypal-al szoktam venni ,bár most már lifetimeos vagyok.ezt az account oldalon teheted meg,csak pár infot kell megadni,és már mehet a játék