10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• xerb
    Nos a tegnapi délutánomat és estémet a craft húzásnak szenteltem.
    Mivel legelösször annyira magával ragadott a játék hogy gyakorlatilag nem is érdekelt a dolog ezért most mélyedtem bele igazán.
    Ahogy írtam váltottam woodworking- forester-re . A forester húzásával nem is volt gondolom , nagyon gyorsan sikerült megfelelo szintre hoznom . Kigrindeltem pár száz hide-ot és azokat "finomítgattam" .
    A woodworkingal nem volt ilyen könnyü dolgom mert ugye azt csak úgy tudtam fejleszteni hogy a kitermelt fát finomítottam és abbol fegyvert készítettem .Igazábol az volt a problémám hogy nem birtam annyi alapanyagot összeszedni amivel érdemlegesen tudtam volna a woodworking szakmámat növelni,pedig módszeresen fésültem át az erdoket :) .
    A kérdésem az lenne hogy ezek az "ágak" amikböl a fa alapanyagot lehet kinyerni , ezek random respawnolnak vagy mindig ugyanott?
    Mennyi cd-vel termelodnek ujra? mennyi ido mulva érdemes egy területet újra átfésülni?