The Lord of the Rings Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[Jakuza]
Igen magyar ido szerint ha minden igaz 14 oratol uzemelnek ujra.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

ja sry mar latom a hirben hogy most a szerverek offline...😄
Hali!
Tegnap raktam fel a játékot es tokeletesen futott a free triallal, ma viszont a loginnal azt kapom hogy:
Login server error: System.Net.WebException: The request failed with HTTP status 403: Forbidden.
at System.Web.Services.Protocols.SoapHttpClientProtocol.ReadResponse

Valami otlet esetleg? tegnap meg semmi problema nem volt.
Koszi a segitseget
[Jakuza]
Snowburn ugy all, hogy sehogy.
Paran lezengenek rajta es annyi.
Emlekszem arra a szep idokre, hogy Bree varostere teli volt emberekkel.
Most az egesz varosban van kb fo jatekidoben max 50 ember, az egesz szerveren meg par szazan.
Pedig fellehetne lenditeni jo kis PvP-vel az egeszet.De igy sajnos azt hiszem hosszutavon halalra van itelve.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

defigyelj, sztem inkább lotro mint AoC 😊

hát sajnos 😞 pedig mászkálni, mmeg ölni nagyon jó volt amikor még toltam, a zenéje is nagyon tetszett 😊
de mivel egyre kevesebben vannak 😞( nemtudom h elöfizessek rá :S
Snowbourn hogy áll?

[Jakuza]
Na igen ez a rakfeneje a LOTR-nek a gyenge PvP.
Egyszeruen nem is ertem miert nem csinaltak meg ezt rendesen, ha csak nem azert, hogy kesobb mint kiegeszitot kiadhassak a gonosz fajokkal.
Bar ez erosen ketes szerintem, mert a gonosz fajok altal uralt teruletek leteznek a jatekban, mint pl Angmar.
En a helyukben ezt mashogy oldottam volna meg, rendesen (nem a minigameben) jatszhato gonosz fajokkal, akik sajat terulteteket uralnak, amik elfoglalhatok es vica-versa.
Emiatt hagytam en is abba a jatekot, mert egy ido utan hihetetlenul unalmassa valt az egesz. Monjuk lathato is a forgalom a szervereken, egyre kevesebben vannak.

hát nekem nem voltam valami nagy szintû karim de tetszett. a wow jobban megfogott ,mert ott jobb a pvp rendszer és több insta van és sztem izgalmasabb is az egész, a lotro meg inkább a pve-re megy.... szal maradtam a wownál. figyelj, ha nekeed nem teccik a wow, sztem lotrozz.
jó története van, nagyon szép tájak 😊amugy a lotrot meguntam mert nekem unalmas volt kicsit.
de lehet h egyszer ujrakezdem.

Szaruman
Én pl azért, mert contenthiányos (volt fél éve), egy idõ után unalmas volt kb 1-2 instát farmolni. És egy alapvetõen elcseszett pvp rendszer van benne.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Már nemjátszol a Lotro-val, ha nem akkor miért?

lotro.... aoc=crap
lotro val toltam egy ideig és sztem nagyon jó érdemes megvenni😊

Hi!

Csak a véleményetekre lennék kíváncsi, hogy mennyire jó a játék, és hogy mennyire lehet vele hosszútávon jól elszórakozni, csak mert megvettem a WoW-ot is és nemnagyon jött be és ha akarok még1-et venni akkor már megkérdezek olyat/olyanokat akik játszottak vele 😊 (Ugyan ezt az Age of Conan fórumába is leírtam, mert ez a 2 játék az ami szóbajöhet nálam)

Saccard
Srácok nemtudjátok mitõ lehet h egyes százalékoknál megál a patchelés? egyszer már felpatcheltem 264%-ig de ott megállt, ujraindítottam és azota más százalékoknál is beáll...

Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.

üdv!
egy guardian és egy lore-master szereplõvel lehetne esetleg csatlakozni vmelyik magyar kinshiphez? ma kezdtem el ugyh még nem vagyok vmi top de szivesen csatlakoznék
Blob
nem akarok hülyeséget mondani de szerintem próbáld ki lvl15-20 ig mindet és azzal játsz amelyik neked tetszik ne pedig azzal amit javasolnak, mindegyiknek megvan a maga elõnye hátránya szépsége, de ezt csak magad tapasztalhatod ki
hehe, rendesen kihalt a fórum <#nyes>

melyik kasztal lehet a legjobban szolozni?

Hello!!
Tudtok segiteni??
Ha az örökös elöfizetést akarom akkor azt hogy kell pontossan?
És ezt csak bankkártyával lehet?
Elöre is köszi!
üdv
merre lehet venni lifetime accountos cuccot? vagy elõbb meg kell venni a játékot és akkor utána tudom aktiválni? mert igazából a bankkártyás dolgot akarom megkerülni azért akarok venni inkább. illetve most le van töltve a trial miatt. kell vennem ujat vagy ha van kártya akkor frankó e igy?
"Jah,Clan-t keresek!"

Banner alatt FAQ, vagy a fansite.

Az audio rész elég fura nálam attack-nál.Szinte nincs is hang a harc alatt.
Nálatok is ilyen?
Minden más pozitívum a játékban;-)

Jah,Clan-t keresek!

Blob
ja grat és reméljük látunk ingame
A lényeg, hogy sikerült 😄 Jó játékot!
Megvan😊megcsináltam😄
Kinyitottam mind3 portot majd ini-ben az user résznél beírtam a 9000-es értéket..
Te jó ég,ez nem volt ám egyszerü összehozni így,hogy még sosem csináltam sõt nem is láttam ilyet.

Köszönöm segítségedet!

Nem jövök rá,hogy kell átírni az ini file-t:S
Mit hova kell írni..

nemtudja vki hogy a minesofmoria.s oldalon mit kell csinálni az 5. csillagért? csak mert az is megjelent mint 0/3 ..vagy ez még nem elérhetõ?

"Normally, you don't need port forwarding because the client always sends to the server before the server tries to respond. In most NAT firewalls, this implicitly triggers a port forward from that server to your client.

* Port 80 - TCP
* Ports 9000-9010UDP - Server Port
* Ports 2900-2910UDP - Server Port
* These ports need to be opened out-bound

When configuring port forwarding explicitly, you need to specify the CLIENT's port. By default, the client lets the operating system choose its port. If you edit your UserPreferences.ini (My Documents\Lord of the Rings Online\UserPreferences.ini), you'll see a section titled . There's an entry there for UserSpecifiedPort, which defaults to 0. Set that value to something else (like 9000), and then forward that port to your computer (either by port forwarding or by a trigger). "
Igen.Ez a problémám.Csak még nincs megoldva😞
Aki tudja,hogy kell ilyesmi portokat megnyitni és milyen portot használ a gém az légyszi privátban segítsen.Kössz!!

Szaruman
Írjon a supportnak. Gondolom bizonyos port nincs engedélyezve a routeren.

Vegyél olyan hosszú netkábelt, amekkora kell. <20m a leghosszabb ( 800 Ft kb.), amit legyártva meg tudsz venni, de gondolom csináltathasz akár 100m-eset is>😊

Bocs, ha hülyeséget írtam, csak segíteni akarok.

A routerem miatt nem megy otthon a játék.Más nettel simán indul<#nemtudom>
Viszont,hogy oldjam meg ezt a router gondot azt nemtudom..

Sajnos jobbat nem tudok, próbálj meg itt kérdezõsködni<#szomoru1>

Jó,újrarakom a win-t(nagyon nemakarom de úgylátszik muszály).
Kell különben valamivel trükközni?Kell bármi más a kliensnek(dx,net framework stb.)?
Routerem van,ez lehet gond?
hibaüzenetem egyébként a karaktergenerálási töltõképernyõnél: "the connections to the server has been lost"

Blob
nekem az orákon át updatolás is durvának tûni 😊
Tegyem újra?Megint update-eljek órákon át?
Mondjatok valamit légyszives...

Nincs valakinek ötlet?K...a jó,hogy megrendeltem<#falbav>

Nem.Fekete képernyõ és error üzi😞

Szaruman
5-10 perc után sem?

Ajjaj,kérdésem van😞
Loading screen-nél nem megy tovább a játék.Nem kezd el betölteni.
Mit csináljak vele??Köszi!

Jobb mint AOC.
Elnézést a flame-ért<#kuss>

Képes voltam idáig ébren lenni azért,hogy megvárjam míg befejezi az update-et a kliens😊
6h-át frissített.
Megérte,nagy játék Lotro!!

Azért már így elõre thx a kiadónak,hogy ilyen remek módon ad lehetõséget kipróbálni a játékot!
Ezt minden mmo-nál be lehetne vezetni...

Trial(8GB-os,book 11-es) client-re mennyit patch-el még mikor feltelepítettem?
Kipróbálás végett kérdezem mivel idõszûkében vagyok ma.Köszi

Account site-on van ilyen opció.Majd kiderül😊

Szaruman
Igen. Legalábbis 1 éve még lehetett 😄

IE-el mûködik a link.Köszi!
Trial-t lehet folytatni a megvásárolt kulcsal?

Ja az nem baj.Jövõhéten úgyis +lesz és megyek EU-s serverre de addig is csak gépigényt tesztelgetnék😊
Szal us serveren is használhatom a trialt?

Igen,jártam az elöbb itt de hiába klikkelek nem csinál semmit:S

Én direkt eu-sat linkeletm, us-el nem tudnál eu-s szerveken játszani értelemszerûen.

Én adok neked ingyen trialt 😊

Ezzel tudok majd játszani-Link?
US verzió.Az nem gond?