The Lord of the Rings Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Tegnap raktam fel a játékot es tokeletesen futott a free triallal, ma viszont a loginnal azt kapom hogy:
Login server error: System.Net.WebException: The request failed with HTTP status 403: Forbidden.
at System.Web.Services.Protocols.SoapHttpClientProtocol.ReadResponse
Valami otlet esetleg? tegnap meg semmi problema nem volt.
Koszi a segitseget
Paran lezengenek rajta es annyi.
Emlekszem arra a szep idokre, hogy Bree varostere teli volt emberekkel.
Most az egesz varosban van kb fo jatekidoben max 50 ember, az egesz szerveren meg par szazan.
Pedig fellehetne lenditeni jo kis PvP-vel az egeszet.De igy sajnos azt hiszem hosszutavon halalra van itelve.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
de mivel egyre kevesebben vannak 😞( nemtudom h elöfizessek rá :S
Snowbourn hogy áll?
Egyszeruen nem is ertem miert nem csinaltak meg ezt rendesen, ha csak nem azert, hogy kesobb mint kiegeszitot kiadhassak a gonosz fajokkal.
Bar ez erosen ketes szerintem, mert a gonosz fajok altal uralt teruletek leteznek a jatekban, mint pl Angmar.
En a helyukben ezt mashogy oldottam volna meg, rendesen (nem a minigameben) jatszhato gonosz fajokkal, akik sajat terulteteket uralnak, amik elfoglalhatok es vica-versa.
Emiatt hagytam en is abba a jatekot, mert egy ido utan hihetetlenul unalmassa valt az egesz. Monjuk lathato is a forgalom a szervereken, egyre kevesebben vannak.
jó története van, nagyon szép tájak 😊amugy a lotrot meguntam mert nekem unalmas volt kicsit.
de lehet h egyszer ujrakezdem.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
lotro val toltam egy ideig és sztem nagyon jó érdemes megvenni😊
Csak a véleményetekre lennék kíváncsi, hogy mennyire jó a játék, és hogy mennyire lehet vele hosszútávon jól elszórakozni, csak mert megvettem a WoW-ot is és nemnagyon jött be és ha akarok még1-et venni akkor már megkérdezek olyat/olyanokat akik játszottak vele 😊 (Ugyan ezt az Age of Conan fórumába is leírtam, mert ez a 2 játék az ami szóbajöhet nálam)
Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.
egy guardian és egy lore-master szereplõvel lehetne esetleg csatlakozni vmelyik magyar kinshiphez? ma kezdtem el ugyh még nem vagyok vmi top de szivesen csatlakoznék
Tudtok segiteni??
Ha az örökös elöfizetést akarom akkor azt hogy kell pontossan?
És ezt csak bankkártyával lehet?
Elöre is köszi!
merre lehet venni lifetime accountos cuccot? vagy elõbb meg kell venni a játékot és akkor utána tudom aktiválni? mert igazából a bankkártyás dolgot akarom megkerülni azért akarok venni inkább. illetve most le van töltve a trial miatt. kell vennem ujat vagy ha van kártya akkor frankó e igy?
Banner alatt FAQ, vagy a fansite.
Nálatok is ilyen?
Minden más pozitívum a játékban;-)
Jah,Clan-t keresek!
Kinyitottam mind3 portot majd ini-ben az user résznél beírtam a 9000-es értéket..
Te jó ég,ez nem volt ám egyszerü összehozni így,hogy még sosem csináltam sõt nem is láttam ilyet.
Köszönöm segítségedet!
Mit hova kell írni..
* Port 80 - TCP
* Ports 9000-9010UDP - Server Port
* Ports 2900-2910UDP - Server Port
* These ports need to be opened out-bound
When configuring port forwarding explicitly, you need to specify the CLIENT's port. By default, the client lets the operating system choose its port. If you edit your UserPreferences.ini (My Documents\Lord of the Rings Online\UserPreferences.ini), you'll see a section titled
Aki tudja,hogy kell ilyesmi portokat megnyitni és milyen portot használ a gém az légyszi privátban segítsen.Kössz!!
Bocs, ha hülyeséget írtam, csak segíteni akarok.
Viszont,hogy oldjam meg ezt a router gondot azt nemtudom..
Kell különben valamivel trükközni?Kell bármi más a kliensnek(dx,net framework stb.)?
Routerem van,ez lehet gond?
hibaüzenetem egyébként a karaktergenerálási töltõképernyõnél: "the connections to the server has been lost"
Mondjatok valamit légyszives...
Loading screen-nél nem megy tovább a játék.Nem kezd el betölteni.
Mit csináljak vele??Köszi!
Elnézést a flame-ért<#kuss>#kuss>
6h-át frissített.
Megérte,nagy játék Lotro!!
Ezt minden mmo-nál be lehetne vezetni...
Trial(8GB-os,book 11-es) client-re mennyit patch-el még mikor feltelepítettem?
Kipróbálás végett kérdezem mivel idõszûkében vagyok ma.Köszi
Trial-t lehet folytatni a megvásárolt kulcsal?
Szal us serveren is használhatom a trialt?
US verzió.Az nem gond?