10184
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek
Magyar Fansite (hivatalos)
Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]
Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]
Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!
-
geristar #6104 Tudna valaki egy boltot mondani ahol még árulnak lotrot vagy gamecardot?
Sehol nem találok mindenhol elfogyott. Esetleg átutalással is vennék gamecardot, persze olcsóbban mint 8k!
Pm-et írjon akinek van eladó lifetime-os accountja! -
#6103 Megoldódott .Bocsesz -
#6102 Van egy pici problémám :|
Megvettem a hivatalos oldalon a játékot , uprageltem az accom ,de semmi sem történt .
Nem kaptam emailt és az oldalon a lotro accomnál is closed felirat van pedig a Next Payment -nél 2010 08 01.
Miért nem reaktiválódott a trial accom?
Mi ilyenkor a szokásos eljárás ?
Vagy esetleg időbe telik nekik a dolog?
Köszönöm a segítséget. -
Walkyre #6101
Talán itt. -
#6100 Sziasztok,
Nem tud valaki egy olyan oldalt, ahonnan rendes sebessegel toltheto a kliens? Codemaster oldalarol 250KB -el jon... -
#6099 vagy van vmi külön dolog hogy win 7-et használom alap windows tűzfallal?
gondolok itt beállításra vagy külön portok megnyitása az exe-khez?!
amúgy szeptember elsején indul a ingyenes dolog?
valaki tudja hogy mik különböznek a vip és a free/premium accounttól majd?
/amit hivatalos oldalon írtak azt tudom de gondolok itt bővebbekre pl: pvp vagy insták stb/ :) -
foxxi #6098 SZivesen segítenék, de sajnos nem tudok (ÉN) megoldást a problemre... de még nem adtam fel :) -
#6097 akkor nem tudtok valamilyen támpontot adni a problémámra? -
foxxi #6096 Majd akkor leszek igazán áruló ha mind3 lifetime accomat eladom
Amugyan pedig aki még ÓCSÓN alak lifetime-ot az siessen mert holnapig tart az akció! -
#6095 Ezt egy hűtlen "áruló" nem tudhatja /Battlefield BC2,Star Trek Online és társai/ -
foxxi #6094 Kihaltak? Muhaha.. olvass vissza... -
geristar #6093 Sziasztok!
Van még élet a Snowbourn szerveren? Magyarok sokan játszanak? Nem kihaltak a régi területek?
Gondolkozok rajta, hogy meg kéne venni a lifetime-ot, mert most csak fél áron van. Szerintetek megéri, nem haldoklik még a játék? -
#6092 azt jelenti hogy egy wifis hálózatra tudok csatlakozni amelyre még sokan mások is ez egy kemping nyaralószerűség /mindegy/
tűzfalnál meg próbáltam állítani meg hozzáadni ahogy írták egy helyen az 'exe'-ket. és egy kóddal kellett csatlakoznom amit megvettem itt.
portok meg tds meg ups ha jól írtam ott meg minden port van beállítva ,de próbálkoztam konkrét port számokkal is de ez sem volt jó
ugyan ez a baj a dungeon and dragons online-nál is
kösz -
#6091 Így elsore a tüzfara tippelnék, másodjára pedig utánnanéznék hogy milyen portok vannak tiltva.
Mondjuk ez a "nyilvános hálózat"
nem teljesen tiszta hogy mi . Talán valami kolégium vagy suli?
-
#6090 hali
nyilvános hálózatról akarnék csatlakozni a játékhoz de client connection time out - ot ír mindig ki.
a játék menüjében számol 20-ig csatlakozás a szerverhez
de miután eljut 20-ig ki írja az előbb leírt hibaüzenetet.
aki tud segítsen légyszi írtak valamit a tűzfalról is de nem segített
thx -
Kheled #6089 hát hogy könnyebben tudj közlekedni, a hunter képes az egész csapatot elportolni az adott helyre, a warden is tud portolni, de ő csak öngamát tudja . Ezért szokták a huntert ugymond taxi.ként használni, hogy vigye el ide meg ide az illetőt, így időt spórolsz.később majdnem minden terület központjába lesz portod. -
#6088 Guide to michel delving.
Ennek a hunter skillnek mi értelme van ?
Azt tudom hogy oda teleportál de miért? Mi a haszna ? -
#6087 Ejnye, szegény jómunkásember huntert kinevetni.
Mondjuk ha látta volna valaki ahogy hajszálpontosan scanelem az erdoket, egy négyzetmétert sem kihagyva.. :)
Mentségemre, még csak 1 napja kezdtem lotroban a craftot :) -
Droughert #6086 Az lesz az, a zöld hátterű :D -
#6085 Jajj.. Nem gondoltam hogy van erre skill.
Pedig mintha láttam is volna a listában (k alatt) .
Nem valami zöld hátterü skill volt?
Na mindegy majd ha hazaértem megnézem . :)
Rá kell gyúrnom a dologra, párom is átjött lotro-ozni , mondtam hogy csinálok neki egy jó stafot, nem maradhatok szégyenben az asszony elött. -
Droughert #6084 Lejet itt a baj? :D
A k betűvel eléred a skillek listáját. Itt keresd meg a Track wood nevű skillt, tedd ki skillbarra, majd egy jobb clickkel aktiváld. Ezután a minimapon kék nyillakkal jelzi a távolabbi nyersanyagokat.
-
#6083 Tracking skill? ^^ -
Droughert #6082 A tracking skill gondolom be van kapcsolva amivel a nyersanyagokat keresed. T1-es alapanyagot Bree-től keletre Midgewater marsh, valamint Chetwood North/South és környékén lehet egyszerűen, és gyorsan farmolni.
T2 alapanyag Bree-től nyugatra-észak nyugatra nagyon sok van. -
#6081 en ugy emlekszem, hogy nem pontosan ugyanott spawnolnak minden alkalommal, de valahol a kozelben mindig. szoval valamilyen szinten random, de azert nem annyira, hogy total mashol kelljen keresni.
En is amugy pont ugy voltam vele, mint te, s csak kesobb kezdtem el a kraftolast. Egy este 2-2.5 orat arra szantam, hogy visszamentem a Megyebe, s csak barangoltam es banyasztam - ezzel bejott annyi nyersanyag, hogy szintbe tudtam hozni magamat a craftolassal, es ezutan mar a normalis questeles mellett szedtem a cuccot. viszont ugy tapasztaltam, hogy ha az ember szinten akarja tartani ezt, akkor majdnem hogy minden utbaeso nyersanyagot le kell szedni, hacsak nem tartasz olyan alkalmakat, amikor kizarolag erre fokuszalsz.
amugy jo kis game, nem kellett volna feladnom mar megint lvl 25 korul:-) -
#6080 Nos a tegnapi délutánomat és estémet a craft húzásnak szenteltem.
Mivel legelösször annyira magával ragadott a játék hogy gyakorlatilag nem is érdekelt a dolog ezért most mélyedtem bele igazán.
Ahogy írtam váltottam woodworking- forester-re . A forester húzásával nem is volt gondolom , nagyon gyorsan sikerült megfelelo szintre hoznom . Kigrindeltem pár száz hide-ot és azokat "finomítgattam" .
A woodworkingal nem volt ilyen könnyü dolgom mert ugye azt csak úgy tudtam fejleszteni hogy a kitermelt fát finomítottam és abbol fegyvert készítettem .Igazábol az volt a problémám hogy nem birtam annyi alapanyagot összeszedni amivel érdemlegesen tudtam volna a woodworking szakmámat növelni,pedig módszeresen fésültem át az erdoket :) .
A kérdésem az lenne hogy ezek az "ágak" amikböl a fa alapanyagot lehet kinyerni , ezek random respawnolnak vagy mindig ugyanott?
Mennyi cd-vel termelodnek ujra? mennyi ido mulva érdemes egy területet újra átfésülni?
-
#6079 Értem . Akkor lehet átnyergelek woodworking-forester-re. Az jobban tetszik.
Amúgy elég jól néz ki a craft rendszer, áttekintheto .
Nem úgy mint az inventori , na azon megérek kiigazodni. Már kezdem érteni hogy milyen háttér mit jelent, stb de még egy ideig el fog tartani a dolog míg teljesen átlátom a dolgokat. Legalább valami kapcsolót tehettek volna bele hogy pl auto elrendezés vagy ilyesmit .Na mindegy , majd beleszokom :) -
Droughert #6078 Bármit veszel fel, 1 szakmát+1nyersanyag gyűjtést ki tudsz maxolni. Te esetedben ez a weapon+a hozzá tartozó bányászat. A woodworking itt egy extra lehetőség, ha be tudod szerezni a hozzá szükséges alapanyagot (ah vagy ismerős segítségével)akkor azt is ki tudod maxolni. -
e57 #6077 Előre megfontolt szándékkal úgy tervezték meg a craftot, hogy egyedül ne tudd csinálni.
Bármit választasz, szinte mindig lesz olyan, amihez más crafter segítsége kell. Akár alapanyag, akár rész alkatrésszel kapcsolatban.
Bár figyelmesen meg kell nézni, mert lehet hogy a hiányzó alkatrészt te magad tudod legyártani. -
#6076 Értem, köszi.
A triple pack tökéletesen megfelel nekem . :)
Tegnap nekiálltam a craftnak , vagyis alltam volna.
Olyant választottam amiben van weapon,woodworking,és még valami, fejböl nem ugrik be :)
Szóval az volt a problémám igy elsore hogy a woodworking-hoz mikor ijjat akartam csinálni akkor hiányzott egy mati amit nem találtam npc-nél .
Gondolom annak kinyeréséhez kellene a forester szakma.
De ha olyant vállalok amiben benne van akkor a fegyverkészítéstol esek el.
Hunternek mi lenne a megfelelo szakma?
-
darkling #6075 Az a Gold Edition, illetve van még a MOM Special Edition, ebben 60 nap van, de ezt kb. lehetetlen beszerezni vagy csak nagyon drágán. -
Droughert #6074 Az itemeket minden karaktered megkapja. Ha biztosan fogsz vele játszani lvl65-ig, akkor igen, érdemes megvenni mind a 2kiegészítőt.
Ha megveszed a játékot akkor ahhoz jár a 30nap ingyen játékidő. Volt egy csomag ami +45napot tartalmazott, de nem emlékszem, hogy az pontosan melyik volt. -
#6073 Igaz még csak 5 nap ment el a trialomból de tetszik a játék és úgy döntöttem folytatni akarom tovább, megveszem a játékot.
Gondolom ha valaki komolyabban szeretne foglalkozni vele akkor érdemes a 2 küldetéslemezzel együtt megvenni.
Találtam az oldalon egy triple pack-ot és egy triple pack specialt amihez pár ingame item is jár.
Ezeket a cuccokat minden karakter megkapja vagy csak az egyik?
Ezen kívül ha jól olvastam ugye ha megvettem a játékot ahoz tartozik 30 nap pkaytime is?
Elore is köszönöm a válaszokat , és bocs ha sokat kérdezek, igérem visszafogom magam :) -
Walkyre #6072 Délre nem északra, koran van még.. -
Walkyre #6071 A Breetől északra lévő tábor skirmish camp, szerintem arra gondolsz. Lvl 30-35-tól - ha jól emlékszem - lehet majd "skirmishelni" ott esnek a markok, amikből vehetsz itemeket. Bree repu beváltó hely pedig a városon belül délen van, repu itemek barrow downsba és környékén esik. -
qaíwsyedx #6070 Be lehet-e jutni a "skorgrim's tomb"-ba a toutorial után?
Ha igen hogyan? -
Kheled #6069 azok a repu itemek.bizonyos mobok dobják barrows downba gyakori és megfelelő szintet ha elérsz, akkor tudod beváltani ezekre az itemekre. adott itemnél jelzi hogy milyen repu kell hozzá.(hányas szintű)
és igen csak ajándékokra. afféle event.de nemsokára vége van és nemfog esni ilyen majd -
#6068 Ah , értem , köszi.
Egyébként Breetől délre van egy tábor ahol lehet venni minden félét ,de nem pénzért hanem valamiféle tárgyakért cserébe, olyanokat hogy lehet szerezni?
Ja és amik a mobokbol esnek érmék azokat csak ilyen ajándékokra lehet váltani pl Breeben? -
Kheled #6067 háát csak hobby szinten van.minél többideig horgászol vagy épp új halakat fogsz .később annál nagyobbakat foghatsz. a legtöbbjük house trófea.vagyis amit fogtál halat azt kiteheted a házadban a falra. vannak ritka hatalmas halak.és vannak még ritkább halak amik deedet adnak.miszerint ha 8 xy halat kifogsz szintén kapsz egy trófeát.meg 1-2 halból ételt is lehet készíteni -
#6066 Megvan a mountom :)
Ez a horgászás jópofa de mire jó? Később lehet vele "jobb" halakat is fogni? -
#6065 Kössz a tipeeket.