10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• xerb
    Értem, köszönöm!
    Tegnap délután neki is fogtam az elso karakteremnek .
    A legnagyobb meglepetés számomra az volt hogy újra "játszok" egy mmorpgvel és nem arrol szól a játékkal eltöltött ido hogy minnél rövidebb ido alatt növeljem az xp csík hosszát. Sokszor azon kaptam magam hogy fogalmam sincs éppen hányas szintü vagyok.Nem azon voltam hogy gyorsan teljesítsem egyes területeken a küldetéseket ,hanem inkább azon zsörtölodtem hogy "a francba hogy mennem kell tovább, elfogytak a questek itt :( " .
    A légkör nagyon nyugis , végre nem kell folyton azon parázni hogy mikor jön ki hide-böl egy asmo assasin a hátam mögött és darál le.
    A környezet szép , a karakterek annyira nem :).
    Erröl meg is fogalmazódott bennem egy kérdés.
    Láttam egy azt hiszem 53lvl karaktert és hogyismondjam , nem nézett ki tulságosan "highosan" (szép magyar szó ).
    Namármost én simán benéztem volna kb 10 lvl-esnek .Arra akarok kilyukadni hogy igaz ez nem egy koreai tipusu mmo ahol minden armor/weapon világító, átlátszó giccses efektel van felruházva, de szóval itt a magasabb szintü jobb setek,fegyverek azért jobban néznek ki ? Esetleg kapnak valamilyen speciális efektet?
    Még egy-két dologgal gondban voltam . Hogyan lehet megoldani hogy a plussz skillbarok is mindig latszanak?
    Amig bele húzok valamit addig látszik, utánna nem.
    Warehouse van a játékban?
    A milestone-hoz csak halálunkkor respawnolunk vagy vissza is tudunk teleportálni oda?
    A groupos questeket hogy tudom megkülönböztetni a többitöl? Van valamilyen speciális jelölése?
    Elore is köszönöm a segítséget!
    Xerb