10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• Sáska
    Mult heten ujra aktivaltam az accountomat, mert nagyon kivancsi voltam, hogy milyen valtozasokon ment at a jatek miota nem lattam, meg vegre van olyan rendszerem, ami birja is rendesen a jatekot.
    Minden fullra huzva dx10-ben a kornyezet egyszeruen gyonyoru, tenlyeg elvezet volt mar maga a barangolas is a Megyeben. Elhataroztam, hogy nem folytatom a regi karakteremet, hanem csinalok egy ujat, s ezuttal nem sietek sehova, hanem elolvasok minden questet, hogy a lore-al is megismerkedjem, igy egy hobbit burglart inditva nekivagtam Kozepfoldenek.
    17ig vittem, de amik kulonosen pozitivak voltak:
    - nagyon szep, hangulatos kornyezet, videkek
    - a general chat-en nem IQ huszarok irogatnak, hanem ertelmes s segitokesz playerek vannak
    - support nagyon jo (egyik instance-ban egy kapu nem nyilt ki, s a ticketemre 10 percen belul valaszolt egy admin, aki meg is oldotta a problemat)
    - egesz jo questek, nem csak olj le 20-at xy-bol
    - nincs tomeg, viszont a fellowship questekre talaltam tarsakat egesz konnyen