10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• suti100
    Én imádtam ezt a játékot, amikor először játszottam vele 2008 decemberében, már akkor bele szerettem:) Nagyon hangulatosak a Ques-tek,
    az insták. Egy valami volt ami elszomórított az pedig a pvp, ami nekem kimondottan nem tetszet. Nem értem miért nem lehetet egy kocsmai verekedést betenni pl. vagy egy sima wsg-t,ab-t á lá wow. És leginkább a sok öreg arrogáns fasz borított ki akiknek életük se volt és úgy játszottak ezzel a játékkal mint ha a valóság lenne, Hiányoltam belőle a hülye magyarok mint pl.: a wow-ban, bár lehet csak én vagyok naív és ezek az emberek már mind eltüntek. Ajánlom ezt a játékot minden olyan embernek akik már kicsit ismertek az mmorpg-ben és jó angol tudással rendelkeznek. Gyűrük ura fanoknak meg kötelező! Ja és még annyit ,hogy az aion nekem is tetszik csak a szar manga ne lenne benne, mert amiket eddig láttam videókat mind európai bétából mind a kínai gammából az engem kibórított, mindig is utáltam a nagy szemű ceruzával megrajzolt idióta pofáju japám/kínai/koreai mesék..-.-" Ha meg valaki ki akarja próbálni az Aion-t annak itt egy honlap: http://aion.revolution-world.com/ igaz tört szerver, de arra ,hogy szét nézzen benne megéri, én is ezt fogom tenni:) Ja és jó reggelt mindenkinek:)