10184
10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• vzajcev
    Sztem. érdemes átbogarászni, sok hasznos nfo. van ott.
  • Solid Snake
    a fórumot nézd ott eléggé sok hsz van és ott hasznos dolgokat is meg lehet tudni kasztokról,szakmákról és még további fontos dolgokról!
  • saxicola
    Vagy a forum a lenyeg?
  • saxicola
    En ezen a honlapon nem tudok eligazodni. Alig van rajta iras (tegnap mar nezegettem). Csak a forum resz a jo? vagy vannak hosszabb ismertetok is?
  • vzajcev
    Ide érdemes elzarándokolni+az ottani fórum okosságok :)
  • saxicola
    Te is ezt a kiadast vetted meg?
  • Tatyla
    mivel ez a teljes Moriás kliens telepíti az összes eddigi patch-et,a többi kérdésedre nem tudok válaszolni mert kezdő vagyok én is :D
  • saxicola
    Remelem.

Lenne par kerdesem:

Miert ekkorak ezek a patch-ek? Uj teruleteket adnak?
    Mikor jon a kovetkezo kieg es Kozepfolde mely teruletet fogja tartalmazni?
    Azt olvastam, hogy idovel egesz Kozepfolde a jatek resze lesz.
    Ja es mik a book-ok? Ezek mit tartalmaznak?
  • Tatyla
    jó lesz majd meglátod
  • vzajcev
    Kitartás, megéri
  • saxicola
    Tegnap este leszedte a felet a fajloknak. Remelem ma este befejezi (mivel nappal dolgozom, igy csak este tudok jatszani). Mar tegnap felidegesitett a jatek, pedig meg bele sem kezdtem. Remelem a folytatas jobb lesz.
  • vzajcev
    Eu-honlap- szerver állapot
  • BarnaMedve
    Tudja valaki, hogy most miért nem loggol be a kliens, és az europai official site se megy!
  • vzajcev
    Jólteszed én is megvettem és nem bántam meg.
  • vzajcev
    Sajnos nem tudod, ezt ki kell várni. Pár hasznos órát elpeccselget
  • saxicola
    Hi!

Ma vettem meg a játékot. 15 fontba került az alap és a kieg. Az a baj, hogy azért választottam a dobozos kieszerelést elsősorban, mert elég lassú itt az internetem (és korlátos). Erre meg látom, hogy az updater 6500 fájlt szeretne letölteni (2.1-es a game). Ez a patch kötelező vagy át lehet ugrani?
  • Tatyla
    omg most csak 14.99 font,gyanítom hogy rárabolok
  • vzajcev
    Itt sok mindent megtudhatsz a játékról, nézz be a fórumra is
  • Norbert92
    értem köszönöm.
    amugy ebbe a játékba lehet a hősökel lenni és olyasmi mint a wow fejlődni kel megm minden és összefogni instákba?
  • vzajcev
    Van trial lehetőség
  • Norbert92
    sziasztok megszeretném kérdezni hogy ez a játék ingyenes-e vagy fizetős ugyértve hogy lehet benne ingyen is játszani mint a wow ba??
  • Tatyla
    ok köszi ne szintezzem potyára így már jó.
  • foxxi
    Szia. Jah, ez mind nincs. Ha jól tom fel lehet upgradelni ( tehát az addig kreált karaktered a vásárlás után megmarad )
  • Tatyla
    kérdés
    a trialt fell lehet upgradelni full-ra?
    trialban nincs mail meg kommunikáció meg trade vagy más sincs?
  • Tatyla
    még mindig várok valami ajánlatot!
  • Tatyla
    tudom hogy nem szabályos de akinek lenne egy eladó acc-ja az keressen meg privátban,csak ésszerű ajánlatokra válaszolok!
  • Tatyla
    van lifetime amit egyszer kell kifizetni az egy nagyobb összeg,vagy van havidíj
  • ElDestiny
    Hi, a LotR Online-t csak megkell venni vagy havifizetős is?
  • foxxi
    Hajrá
  • MrStokes
    Tegnap ejjel fel 2-ig tartott, mig lejott a kliens, feltelepitettem es felpatchelte magat, ugyhogy akkor mar nem kezdtem bele az elvezetekbe, de ma delutan indula moka!
  • suti100
    Én imádtam ezt a játékot, amikor először játszottam vele 2008 decemberében, már akkor bele szerettem:) Nagyon hangulatosak a Ques-tek,
    az insták. Egy valami volt ami elszomórított az pedig a pvp, ami nekem kimondottan nem tetszet. Nem értem miért nem lehetet egy kocsmai verekedést betenni pl. vagy egy sima wsg-t,ab-t á lá wow. És leginkább a sok öreg arrogáns fasz borított ki akiknek életük se volt és úgy játszottak ezzel a játékkal mint ha a valóság lenne, Hiányoltam belőle a hülye magyarok mint pl.: a wow-ban, bár lehet csak én vagyok naív és ezek az emberek már mind eltüntek. Ajánlom ezt a játékot minden olyan embernek akik már kicsit ismertek az mmorpg-ben és jó angol tudással rendelkeznek. Gyűrük ura fanoknak meg kötelező! Ja és még annyit ,hogy az aion nekem is tetszik csak a szar manga ne lenne benne, mert amiket eddig láttam videókat mind európai bétából mind a kínai gammából az engem kibórított, mindig is utáltam a nagy szemű ceruzával megrajzolt idióta pofáju japám/kínai/koreai mesék..-.-" Ha meg valaki ki akarja próbálni az Aion-t annak itt egy honlap: http://aion.revolution-world.com/ igaz tört szerver, de arra ,hogy szét nézzen benne megéri, én is ezt fogom tenni:) Ja és jó reggelt mindenkinek:)
  • Tatyla
    én is a híres instáirol halottam,manapság az az etalon elméletileg...
  • MrStokes
    Most en is Aion-ra varok, de addig is megnezem milyen a jatek. Mar majdnem lejott a 9 gigas kliens. :D
  • vear
    Szintén így vagyok vele. Nemkis lelki erőmbe került nem megvenni a lifetime-t. Amikor kijött, csak egy hétig birtam, de most mind a quesztelés mind a PvP részét nagyon jónak találtam. Az endgame-t nem ismerem, de tudtommal a LOTRO kimondottan a jól kidolgozott instáiról ismert.
  • Tatyla
    nem ,kölcsön kaptam egy accot egy barátomtól és ott kreáltam egy karaktert. Igazából ha most nem jönne az Aion simán megvenném...
  • MrStokes
    @Tatyla: Az ujraismerkedest netan a trial keretein belul folytatod?

Mostansagen is elkezdtem kacsingatni megint a jatek fele.
    Anno megjeleneskor megvettem, jatszottam par hetet, es annyi volt.

Mar az account infokra sem emlekszem, de valszeg a trial-t le fogom szedni es ujra szemugyre venni a jatekot igy kiadas utan 2-3 evvel.
  • Tatyla

pár shot tölem mint "újraismerkedő" játékos...
  • vear
    Már nincs az az ajánlat. Ma már megint 299$ a lifetime.
  • Callisto
    Az árat elírtam, csak 125 dollár volt.
  • Callisto
    Srácok! Féláros life-time ajánlatot kaptam :) Rögtön ki is használtam. Igazság szerint piheőn volt az accountom és most a welcome back hét alkalmából benéztem és mivel újra elkapott a hév, ezért gondoltam előfizetek egy hónapot és mit láttam ott ahol ki kell választani mennyi időre szeretnék befizetni? A 299 dolcsis Life Time alatt piros betűkkel Special Offer: Life Time 145 dolcsi :) Na kaptam is az alkalmon, mivel elvileg ez az utolsó napja a welcome backnak és utánanéztem mi is ez: állítólag akik éltek a welcome back héttel, azok kapták ezt az ajánlatot.
    Tehát ha valakinek még nem késő és olvassa, nézze meg lehetséges Ő is megkapta ezt a különleges ajánlatot!