F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek
Magyar Fansite (hivatalos)
Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]
Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]
Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!
-
Örülök, hogy feltűnt neked a fenomenális humorérzékem annak ellenére, hogy semmi vicceset nem akartam mondani.
A hasonlatom valóban akkor lenne helyén való, ha az uszodában árulnák az úszónadrágot és az úszósapkát, de nyugodj meg, ilyen is van!
Sejtettem, hogy jár felétek a postás, és azt is tudom, hogy a netes áruházak - nem véletlenül - nem veszik igénybe eme patinás intézmény szolgáltatásait. A futár meg elmegy bárhova, időnként még hozzánk is. (Valójában csak erre akartam felhívni a figyelmedet.)
Te nem értetted az árfolyamos okfejtésemet. Egy külföldi cég külföldről csorgó internetes szolgáltatását veszed igénybe a játékkal. Ezért ő pénzt kér, méghozzá abban a pénznemben, amit ő használni tud a saját országában. Vagyis euroban kell fizetned, ha igénybe kívánod venni. Az, hogy neked, az országnak, és a topik olvasóinak milyen problémái vannak a forint-euro vagy a forint-dollár árfolyammal említett külföldi céget hidegen hagyja, és teljesen igaza is van. Mindazonáltal mi - akik olvassuk kedves soraidat - annyi befolyással rendelkezünk említett árfolyamokra, vagy a szolgáltató árképzésére, mint szétfröccsenő szúnyog a trabant szélvédőjére. Arról sem érdemes vitatkozni, hogy 15 dollár egyenlő-e 15 euróval (tudjuk, hogy nem), de ez az ára. Erre mondtam, hogy Ugandaburungában olcsóbb az uszoda, de mi nem ott vagyunk. Annyi a nagy különbség, hogy neked megadatott a lehetőség, hogy az amerikai konstrukciót vedd igénybe (éljen az internet!). Ez irányú reklamációid valószínűleg egy unott alkalmazott számára szereztek újabb élményt, melynek során ki kell töltenie a megfelelő template-et, beillesztvén a nevedet, és megnyomni az "Elküld" gombot.
Előre tisztáznám, hogy nem áll öt autó a garázsomban, mivel garázsom sincs. Nem vagyok az a fajta 18 éves taknyos, akinek fater a segge alá tolja a legújabb bmw-t, hogy megkocsikáztassa a legújabb benréj szemüvegét. De! Ha a futár 1000 forintos díja téged ennyire aggaszt, vagy a bűvös 15-ös probléma, akkor kérlek, hogy ne éhező gyermekeidtől, vagy magadtól vond meg az ételt, ne a fűtésen és az ivóvízen, ne az élethez szükséges dolgokból próbáld meg kigazdálkodni a hatalmasnak tűnő különbözetet. Vagy ha rendelkezel internet előfizetéssel, a játék futtatásához szükséges számítógéppel, és mindezt alapvető életfunkcióid fenntartása mellett megteheted, akkor ezer forinton való rinyálással maximum azt éred el, hogy aki olvassa, az így fog kinézni:
Az egész szituációról nekem azok az idős nénik jutnak eszembe, akiknek nem elég az, hogy megválaszolod a kérdésüket: jönnek utána még azzal, hogy fáj a térdük, érettségizik az unokájuk, vemhes a kutyájuk, és egyébként is elmondják az egész élettörténetüket ha már ott vagy. A kérdéseidet megválaszolták. A problémáidat megértjük. A fogfájásodhoz semmi közünk, és megoldani sem tudjuk.
Utolsó néhány mondatod mélyen meghatott. Ha jól olvasom hülye vagyok ("úgysem lennél képes felfogni"), és ha bizonyos helyen lakok, akkor... még nem tudom mi. Ezekkel magadat minősíted. Tudom, hogy nem túl kedves a stílusom, de legalább leszarom. Bunkósági versenyt viszont azért nem rendeznék, nem célom megnyerni sem :P