10184
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek
Magyar Fansite (hivatalos)
Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]
Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]
Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!
-
foxxi #5704 Szia!
Nos, természetesen felszámolja a játék árát ( ami 9.9 Euro ha jól emléxem ) mivel teljes értékű játék kell a gamecard aktiválásához. -
Droughert #5703 Valószínűleg azért mert neked már magasabb verziószámú van rajta, de ha kiírja a LOTRO, hogy ez kell neki, akkor csak le kellene töltened a microsoft oldaláról,utána lehetne megint próbálkozni a LOTRO-val. -
Esty568 #5702 Sziasztok!
Lenne egy nagyon fontos kérdésem, remélem tudtok segíteni. Gondolkozom, hogy egy Gamecard-al meghosszabbítom a trialomat, de olvastam valami olyat a kártya dobozán, hogy felszámol valami külön pénzt, mikor a kártya lejár.
Ez micsoda? Mert nem tudnék bankkártyával fizetni...
Nem elég csak gamecardot venni? -
Robcuskilla #5701 Hello!
Van egy kis gond, ha vki tud segítsen plz! Indítanám a lotrot... ( 64 bites vista home prem. ) Csak jelzem, hog age of conant, wowot is rámásoltam és futnak simán, semmi gáz.
... és indítás utn kiírja, hogy bizony neki kellene .NET-keretrendszer V1.1.4322... ez nekem csak azért fura, mert ha legális a vistám, mert az, akkor mi a bánatnak nem talál ilyen verziót az update, mert jelenleg elvileg minden frissítés telepítve van a rendszerre... azt meg megnit nem hiszem, hogy a 64 bites rendszerrel lenen baja a játéknak, mert minnen egyéb frankón működik... csak épp ez nem. Meg ha friss a rendszer miért nicns ilyen verziójú net-ker. rendszer... érdekes :D
Ha tudtok vmi megoldást, szeretettel várom! Köszi -
#5700 Ja, ha csak ennyi a kívánság, akkor szólj -
#5699 De legalább pörög a topic -
#5698 Örülök, hogy feltűnt neked a fenomenális humorérzékem annak ellenére, hogy semmi vicceset nem akartam mondani.
A hasonlatom valóban akkor lenne helyén való, ha az uszodában árulnák az úszónadrágot és az úszósapkát, de nyugodj meg, ilyen is van!
Sejtettem, hogy jár felétek a postás, és azt is tudom, hogy a netes áruházak - nem véletlenül - nem veszik igénybe eme patinás intézmény szolgáltatásait. A futár meg elmegy bárhova, időnként még hozzánk is. (Valójában csak erre akartam felhívni a figyelmedet.)
Te nem értetted az árfolyamos okfejtésemet. Egy külföldi cég külföldről csorgó internetes szolgáltatását veszed igénybe a játékkal. Ezért ő pénzt kér, méghozzá abban a pénznemben, amit ő használni tud a saját országában. Vagyis euroban kell fizetned, ha igénybe kívánod venni. Az, hogy neked, az országnak, és a topik olvasóinak milyen problémái vannak a forint-euro vagy a forint-dollár árfolyammal említett külföldi céget hidegen hagyja, és teljesen igaza is van. Mindazonáltal mi - akik olvassuk kedves soraidat - annyi befolyással rendelkezünk említett árfolyamokra, vagy a szolgáltató árképzésére, mint szétfröccsenő szúnyog a trabant szélvédőjére. Arról sem érdemes vitatkozni, hogy 15 dollár egyenlő-e 15 euróval (tudjuk, hogy nem), de ez az ára. Erre mondtam, hogy Ugandaburungában olcsóbb az uszoda, de mi nem ott vagyunk. Annyi a nagy különbség, hogy neked megadatott a lehetőség, hogy az amerikai konstrukciót vedd igénybe (éljen az internet!). Ez irányú reklamációid valószínűleg egy unott alkalmazott számára szereztek újabb élményt, melynek során ki kell töltenie a megfelelő template-et, beillesztvén a nevedet, és megnyomni az "Elküld" gombot.
Előre tisztáznám, hogy nem áll öt autó a garázsomban, mivel garázsom sincs. Nem vagyok az a fajta 18 éves taknyos, akinek fater a segge alá tolja a legújabb bmw-t, hogy megkocsikáztassa a legújabb benréj szemüvegét. De! Ha a futár 1000 forintos díja téged ennyire aggaszt, vagy a bűvös 15-ös probléma, akkor kérlek, hogy ne éhező gyermekeidtől, vagy magadtól vond meg az ételt, ne a fűtésen és az ivóvízen, ne az élethez szükséges dolgokból próbáld meg kigazdálkodni a hatalmasnak tűnő különbözetet. Vagy ha rendelkezel internet előfizetéssel, a játék futtatásához szükséges számítógéppel, és mindezt alapvető életfunkcióid fenntartása mellett megteheted, akkor ezer forinton való rinyálással maximum azt éred el, hogy aki olvassa, az így fog kinézni:
Az egész szituációról nekem azok az idős nénik jutnak eszembe, akiknek nem elég az, hogy megválaszolod a kérdésüket: jönnek utána még azzal, hogy fáj a térdük, érettségizik az unokájuk, vemhes a kutyájuk, és egyébként is elmondják az egész élettörténetüket ha már ott vagy. A kérdéseidet megválaszolták. A problémáidat megértjük. A fogfájásodhoz semmi közünk, és megoldani sem tudjuk.
Utolsó néhány mondatod mélyen meghatott. Ha jól olvasom hülye vagyok ("úgysem lennél képes felfogni"), és ha bizonyos helyen lakok, akkor... még nem tudom mi. Ezekkel magadat minősíted. Tudom, hogy nem túl kedves a stílusom, de legalább leszarom. Bunkósági versenyt viszont azért nem rendeznék, nem célom megnyerni sem :P -
seaedge #5697 A jatekbol van digitalis verzio, vagyis ki lehet kerulni a bolt / posta / futar problemat.
Havonta torteno fizetes is elkerulheto, hogyha az elofizetesnel 3/6/12 honapos opciot valasztod. Minel tobb honapot fizetsz egyszerre annal olcsobban jon ki havi bontasban. Vagy egy nagyobb osszeggel kivalthatod a havidij fizeteset (lifetime), igy addig jatszhatsz amig mennek a szerverek. Ez Turbine-nal $299, Codemasters-nel meg £150, ha jol tudom. -
Celeborn #5696 Vicces gyerek vagy. Nem túl helyénvalóak a hasonlataid, de sebaj. Ugyanakkor bármilyen hihetetlen, de jár felénk a postás (bár szerintem inkább futárszolgálatról kéne beszélni), ami meg is kéri a szállítás költségét. És kissé vicces amikor a 6000Ft-os terméknél plusz ezer Ft a szállítás.
Ugyanakkor úgy látom, hogy az árfolyamos problémámat sem értetted. Pedig magyarul írtam... No mindegy. Azt hiszem részemről lezártam a témát. Nem próbálom megértetni veled, hogy miről beszélek, mert úgysem lennél képes felfogni. Csak egyet hadd kérdezzek még. Budapesti vagy? -
#5695 Külföldi cég termékét megveszed, ő megteheti, hogy ájróban kéri az ellenértékét, az árfolyam miatt lehet menni reklamálni a sóhivatalba.
Ha sokallod, akkor ne vedd igénybe. De komolyan, ha nem engedheted meg magadnak, akkor ne erőlködj: marad a máunikasó. Én is írok az uszodának méltatlankodva, hogy úszónadrágot, úszósapkát kellett vennem hogy igénybe vegyem a szolgáltatásukat, ami ráadásul még itt drágább is, mint a Ugandaburungán.
Egy internetes fórumon azon méltatlankodni, hogy kevés a játék a helyi bótban, elég érdekes jelenség. Vagy felétek a postás sem jár? -
Celeborn #5694 Azt gondoltam, hogy egy szem magyar ember sem lenne, de az különösebben nem is izgatna.
Ami a 7500Ft-ot illeti, én még a 15 dollárt is sokallom. Számomra ez pofátlanság. Vagy a mostani árfolyam nem nyerő... Azért nem rég még 160Ft volt a dollár, ami azt jelenti, hogy 2600Ft egy hónap. Arra még azt mondom, hogy üsse kő, ennyit talán ki lehet fizetni érte. De úgy alapjában véve bosszant, hogy havonta kell fizetni egy játékért. Főleg hogy én olyan ember vagyok, aki néha 1-2 napig nem játszik, néha 2 hétig. De ha játszom is, akkor is max. 2-3 órát. És ezért sokallom azt a pénzt. Ráadásul vidéki vagyok, nem mondhatnám, hogy hú de magasak itt a bérek, és az üzletekben kapható játékok száma konvergál a zéróhoz. Ez a játék meg ugye internetes, interneten le lehet tölteni, interneten lehet hozzá játékidőt venni, akkor nem értem, miért nem tök mindegy nekik, hogy melyik országból veszem. Azt még értem, hogy európaiaknak európai szerver. De azt drágább fenn tartani? Vagy miből ered az árkülönbség? No meg európaiaknak európai játékot kell venni, ami megint drágább, mint az amcsi. Miért is? Hiszen az is csak digitális vásárlás, aztán le lehet tölteni a játékot. Tudom, hogy szőrözős vagyok, de azért ez fura. Egyébként írtam a Turbine-nak levelet, a marketing részlegükre, úgy vélem kulturált formában, de nem válaszoltak még rá. -
foxxi #5693 Azt vedd figyelembe hogy magyar emberrel kb 1el sem találkozol majd, és lehetnek nagyobb lag-ok. Amugy cdgalaxisba egy 60napos gamecard 7.5k... nem vészes. -
#5692 SZTEM csak annyi a trükk, hogy us klienst kell megvenned, a cím az lényegtelen.. -
Celeborn #5691 Na. Ezt örömmel "hallom". :) Akkor már csak arra vagyok kiváncsi, hogy hogy tehetem ezt meg? Mert, hogy a vásárlásnál kér számlázási címet, ami nyilván csak amcsi lehet, irányítószámmal, miegymással. Másfelől, vajon lassabb a játék, ha amcsi szerveren játszok? Mondjuk én kétlem, mert már játszottam pár ingyenes MMORPG-vel, és azokhoz sem volt európai szerver. -
#5690 ha nem kóser megvan lehetőséged, hogy amcsiba játsz..senki nem korlátoz.. -
Celeborn #5689 Hali! Én most nézegettem ezt a LOTRO-t, vagyis már egy évvel ezelőtt játszottam a demoval, és most úgy gondoltam, hogy akár elő is fizetnék. Jól látom, hogy ami amcsiknál 15dollár, az nálunk 15 euró? Persze most a havi díjról beszélek. Ez csak nekem nem kóser? -
foxxi #5688 Próbálgasd! Van hogy az uw.hu leáll vagy besz*rik -
#5687 Ez a magyar F.A.Q. nem akar müködni most nálam.:) Belenéztem volna kiváncsiságból. -
foxxi #5686 Nice, and Grat! -
Nephin #5685 Nem egy nagy fight, igazi raidnek sem nevezném, de csak megnyertük a versenyfutást: serverfirst Nornúan-kill. :)
Info -
Ewron #5684 Ezt annyiban kiegészíteném, hogy elsősorban az alábbi classok képviselőinek a jelentkezését várjuk:
- burglar
- captain
- guardian
- loremaster
- warden
- rune-keeper -
Ezt magadtól, vagy közösen? -
Nephin #5682 A Callidus felvételt hirdet ambiciózus, a játék high-end tartalmát megismerni szándékozó és ezért tenni is hajlandó kalandozók számára. Ismerd meg, milyen érzés egy serverfirst kill, milyen az, ha tapasztalt vezetők segítségével eredményesen, egy összeszokott csapattal veszed fel a harcot Középfölde legelvetemültebb lényei ellen! A nagy csaták közti pihenőben klánjátékok, érdekes emberek, sok nevetés vár rád. Csatlakozz még ma! Információért Ewront, Wenielt vagy Nephint keresheted a játékban a Snowbourn szerveren.
Kalandra fel! :)
-
#5681 Tegnap láttalak fenn egy offline erejéig.:) -
foxxi #5680 OKés! -
#5679 ok én már fenn vagyok ma is Hunjoe néven. Én nem biztos hogy tudlak tell gombal hívni a Trial miatt de felvettelek a barátok közé -
foxxi #5678 holnap egész nap elérhető leszek reggeltől. Ha felraktad stb. akkor holnap keress, megyek majd fel. Vagy ha valaki más már ma is fent lesz szerintem kérdezd nyugodtan. Ha tudnak, ugyis segítenek -
#5677 Baszus akkor leszedem és felrakom a másikat. Még nem használtam fingom nincs hogy kell beállitani.Nem lenne rossz ha tudnánk beszélni valamikor.
-
foxxi #5676 Sajna nem mind1 hogy melyik verziót használod! A szerverhez csak az a jó amit linkeltem, amugy nem fog kapcsolódni. De próbálkozz, lehet mégis -
#5675 Itt találtan új verziót: http://www.ventrilo.com/download.php -
foxxi #5674 Helyes!
Esetleg leszedheted innen: Ventrilo -
#5673 Megnéztem az oldalt regisztráltam magam bladex néven. A program letöltési linkje legalábbis innen nem müködik. Megpróbálom majd otthonról is. El olvastam pár dolgot bíztató a dolog. -
foxxi #5672 Szivesen -
#5671 Köszi szépen. -
foxxi #5670 Akkor ajánlom neked a klánunk oldalát ahol a ventrit is megtalálod, a beállításokat is és egyéb hasznos infókra is lelhetsz :)
A link: LEOH Klán
A ventrin random hogy mikor vagyunk fent, általában egész nap, de mindig van valaki :) Max csütörtökön nem mert az a karbantartási nap
Én Foxxyka néven vagyok elérhető , de mivel még melózom ezért csak este leszek. Amugy szerintem megéri átsasszézni :) -
#5669 Miért használtok másik programot? Egy linket kérnék a programhoz és infót a beállitásához. Mikor szoktatok fenn lenni? Lehet hogy ma átnézek a másik szerverre. Milyen néven vagy fenn a játékban? Az én karimnak HunJoe a neve. Nem túl kreatív de minden online játékban ezt szoktam adni:) -
foxxi #5668 Nem, elvileg bárhol vehetsz házat ahol van szabad hely :)
Amugy a kérdésed másik felére válaszolva igen, kinship ( klánon) belöl mi pölö ventrilot használunk csacsogásra. De hasznosabb funkciója a szóbeli kommunikációnak raidek, fellow questek stb esetén jön nagyon jól. Na meg segíti a "szocializálódást" a klánin belöl. De persze a lotro rendelkezik saját voice chat-tel is, amit a külföldi játékosok szivesen használnak.
Kérdezz nyugodtan -
#5667 Tök király hogy lehet rendezgetni a dolgokat. A ház kiválasztásánál van három gomb gondolom ott választod ki mekkora házat szeretnél. Mellette van egy név. Az a háznak a fantázia neve vagy a helynek a neve ahol a ház lesz? Szerencsére találtam egy funkciót amely segit megtalálni a questeknél hogy hová kell menni némely esetben. Az hobbitok csak hobbit házat vehetnek az emberek meg normál házat? Hogy van ez? Ti mikrofonnal is szoktatok beszélni egymással játék közben? Bocs hogy ennyit kérdezek de láma vagyok még.:) -
foxxi #5666 Valóban, a házak közti különbség a következő: 2 szolgál a mezei játékosok kények kedvére, az egyik kicsi ( 1gold ) a másik nagy (3 - 5 gold, nem tom már ) és van a harmadik ami a klánház ( a legdrágább ) ennyi.
Cuccokat vehetsz bele dögivel, mint árusnál, mint AH-ban mint questek keretében. Ez mind szépen belekerül a táskádba (inventory), majd a házba érve a minimap mellett megjelenik egy kis ikon amire bökve szerkesztési módba kerülsz és e módban ( persze a portádon belöl ) rakosgathatod a butoraidat stb a megfelelő helyre. A bútorok, tárgyak kategóriákra vannak bontva ( nagy, kicsi, álló, mittomén stb :D ). Kb ennyi. -
#5665 Köszi érthető volt a dolog bár én jóval drágább ház árakat is láttam mint 1 arany és ezért kérdeztem hogy három fajta házat lehet e venni és mi a külömbség köztük? Ha veszel egy házat az belülről üres és neked kell bebútorozni? Láttam olyan árúst aki a házba árúl valami cuccost ez pontosan mit jelent? Megveszel egy szekrényt és ott terem?