The Lord of the Rings Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

azirafael
Lassan kezd szervezkedni a magyar community. Tegnap a Callidus és a LEoH karöltve lement Helegrodba és szépen ki is takarította. Sajnos továbbra sem oldódott, meg a Burgler probléma, nem volt egyelten lvl 50-es burg sem elérhetõ így sajna Thorogot nem tudtuk megölni.

Viszont ami öröm volt a szívemnek, hogy végre 24 magyar együtt tudott raid-elni, úgy hogy mindnenki fent volt a ventri szerveren és minden gördülékenyen simán ment. Szóval hajrá magyarok, csak így tovább!

Ja jó lenne ha minden magyar egy helyen lenne, emiatt is jött létr a lotro-hungary, mely a mult 7 végén megkapta a turbinétol a hivatalos magyar fansite cimet, és fel került a lotro-europe.com-on a magyar fansite ok közé. Remélem elöbb utobb mindenki megszokja, terészetesen nem azt akarom hogy más fórumokból elcsábitsam az embereket, csak jó lenne ha mindenki ott lenne egy közös helyen is, gondolok itt arra hogy pl a sg.hu, a gamestar.hu és az rpg.hu-n fórumozók járhatnának egy közös helyre is. Igy mindenki tudna diskorálni m indenkivel és az infók is egyhelyen lennének. no mindegy, remélem azért lassan majd rájön mindenki 😊

Ha van további 5 let esetleg az oldallal kapcsolatban, szivesen várom.

LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN

nah ennek örülök.😄 jaja hát elég régen.. 1 hónapig nyomtam alap 30 nappal . kb akkortól amikor megjelent. rá pár napra vettem meg.

WoW (Nordassil): Seib - Night elf hunter Lotro (Snowburn): Holegar - Hobbit burglar

Lagg régen nincs már, és a kezdeti loginszerver behalások is megszûntek. Lehet mondani, hogy atomstabilak a szerverek. Ha valami kiegészítõ jön ki, akkor sincs gáz. Már pár nappal korábban le tudod tölteni a patchet, nem aznap kell vacakolni vele. Gondolom elég régen hagytad abba, azóta nagyon sokat változott a játék, rengeteg +tartalom került bele, de majd meglátod úgy is<#smile>

Lorienel lvl60 Minstrel Balterion lvl56 Guardian Callidus Kinship (Snowbourn szerver))

köszi szépen az infókat. hamarosan akkor megyek is vissza..😊
jah igen amire kiv lettem volna még; lagg problémát megoldották mer.. mondjuk mind1 mer attol még megyek csak kiv vagyok rá.😊

WoW (Nordassil): Seib - Night elf hunter Lotro (Snowburn): Holegar - Hobbit burglar

Szia!
Látogass el erre a címre:
http://www.lotro-hungary.hu/

Ott minden ismert klánnak van foruma (bár a Callidusnak nem ez a fõ forum, de azért ott is van néhány hozzászólás) és ott tudsz tájékozódni.

LOTRO: sheky - lvl50 Dwarf Minstrel, GM jeweller - Callidus Melulios - lv50 Elf Hunter

Sanko
.

a mohának mindig a déli oldala fás

A Leoh még mindig él és virul, ha visszajönnél, szívesen látunk!😊

nah az kiru is lenne.. bár én nem vok maxos..-.- 28 körül voltam ha jól emléxem.

Igen ott van a legtöbb magyar. Callidus éppen burglart keres. <#wink>

Lorienel lvl60 Minstrel Balterion lvl56 Guardian Callidus Kinship (Snowbourn szerver))

hali. én még régen elkezdtem a gamet amikor kijött.. csak abbamaradt különbözõ okokból.. most visszamennék.. csak nem tom h történt e vmi változás. én még a Snowburn szerveren voltam Last enclave of hope klánba Holegar néven. szal az a kérdésem h a magyarok nagyrésze továbbra is ezen a szerveren van?

Az LM übertápos taktikai gépezet! 😊

LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Beleghor Lvl 75 Runekeeper LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Rayner Lvl 75 Burglar SWTOR Hidden Berks Rayner Lvl 50 Scoundrel

"Az LM gusztustalanul overpowered pvmp-ben!"

Az LM mindenhol az:!D

Shock
Én arra gondoltam, hogy valaki rendszeresen tolja-e, csak hogy valakivel lehessen arról az oldalról is diskurálni! <#eplus2>Mondjuk ahogy látam amúgy sem szeret senki beszélgetni, pedig jó lenne egy élõ fórum! <#lookaround> Amúgy tegnap 1v1-ben megöltem egy huntert és egy champit is rank2-es reaverként,úgyhogy meg vannak az elsõ solo killjeim is! Blackarrow-al elég esélytelen volt a dolog max moraleos freep ellen, jól tettem hogy váltottam...Már csak a LM-t kéne feltolni végre, hogy mehessen Ettenbe! Az LM gusztustalanul overpowered pvmp-ben!<#bee1>

Silberion - elf lore-master Galdobald - hobbit burglar Theriond - human champion

Szerintem már mindenki kipróbálta monsterként is a játékot. Múlthéten a klán fele monsterként lépett be, másik fele frep-ként. Az nagyon nagy móka volt<#nyes>. A tömegbe mindig az ismerõs monterneveket kerestük, hogy aztán mehessen rá az álldás<#eplus2><#eplus2><#eplus2>. Mondjuk freep-kén is kaptunk hideget meleget...

Shock
Én mostanában Laurelinen tolom a Monsterplayt. Nagyon jó a játéknak ez a része is, bár noob monsterként azért egy freephez képest olyan 30%-ot ha érek. De legalább megvan az a feeling, hogy a hõsökkel szemben én csak egy koszos ork vagyok! 😄 Valaki tolt már rajtam kívül PVMP-t monsterként?

Silberion - elf lore-master Galdobald - hobbit burglar Theriond - human champion

Cafu
Hello!
Én tegnap kezdtem el a gamet nagyon jó!

A héten volt 4raid, ma meg pihenünk, így etenben zúzunk egy kicsit <#bee1><#bee1>

azirafael
Pedig nálunk a Callidusban pörög az élet, hetente x3 raid, partyzások, Ettenmoors stb. és még tagfelvétel is van... szeretettel várunk minden vállalkozó kedvû aktív játékost!

Lehet kapni kis hazánkban Gold Editiont? Ha valaki tud ilyen helyet, lécci adja meg a cimet, vagy telefont, honlapot stb.

Elõre is köszi.
Ugyanaz mint eddig 😊, ugy tünik a magyar lotro közösség nem szeret fórumozni, pedig nem rosz dolog, de mi itt hiába irkálunk róla, ök ugyse olvassák, sajnos a lotro-hungary-n is kevesebb a fórumtevékenység , mint amire készültem, de sebaj, majdcsak ráéreznek az emberek hogy forumozni is lehet 😊

LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN

Hello, boldog november 27-ét! mizujs?
persze világos, nem is arra gondoltam, hogy rajtam kívül mindeki kockul, dehogy 😊

Köszi a lehetõséget, minden jó kis kalandban benne vagyok, mikor csak tehetem ;P ( mármint a játékban ) muhuhuhu
Ráadásul jó esélyed van, hogy vigyél loot-ot, mert mi már nagyjából elvittük, ami kellett. 400 dkp már kb a 2. raiden meglesz, sõt ha jól tudom már van valakinek tõletek is nálunk dkp-ja.

LOTRO: sheky - lvl50 Dwarf Minstrel, GM jeweller - Callidus Melulios - lv50 Elf Hunter

Nem kell arra gondolni, hogy mi reggeltõl estig toljuk a lotrot. Nálunk is sokan vannak akiknek munkája, családja van, esetleg tanulmányai miatt nincs lehetõsége napi 6vagy több órát a gép elõtt töltenie. A high end tartalom nem ezt jelenti. PL. egy Helegrod raid nem tart tovább mint egy URU vagy CD. Múltkor Bem lemérte, kényelmesen végigmentünk rajta kb. 2-2,5óra alatt. Jövõ héten hétfõn ismét Helegrodba megyünk, ha van kedved gyere nyugodtan (lvl48+ az legyen meg 😊 ), szabad hely mindig van.

vettem anno még wow miatt egy Z-board billetyûzetet, tudjátok amin az ember fia cserélgetheti a kéjbordokat gammákhoz. Nem mintha nagy durranás lenne, de mikor rázúmolódsz vmire, akkor midnen kis csecse-bcse és egyéb cucc feldob 😊 lotrosban láttatok már? mert akkor vennék hozzá <#vigyor3>
Én is Leoh tag vagyok már 😊 tetszik a gáma, klassz, tolom mikor csak tudom. Csak meló miatt necces az ún. high-end tartalom részemrõl történõ kiaknázása, max hétvégi idõkben megy huzamosan, pedig érdekelne, biztos kaffer. Bár a guild is növekszik és kezdi bevállalgatnia a komolyabb helyeket is. Szal jó lesz ez.
Spartac
azirafael
Tudom, éreztem, de próbálom megtalálni a magyar játékosokat...

Szaruman
Nem helyénvaló a konkurencia fórumát linkelni ám.
Ezt szerintetek moderálni kell? Mivel nem tudok postot átírni, csak törölni... Valakit zavar?<#vigyor>

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

azirafael
Úgy tûnik a játékosok egy része itt forumozik:

http://www.gamestar.hu/forum/index.php?showtopic=8155&

Néha érrdemes ide is elnézni...

Amúgy létrehoztam egy magyar chat csatornát ahova bárki csatlakozhat, ha beírja:

/joinchannel hungaryan

terjesszétek, hogy minél többen el tudjuk egymást érni online!

Nagyobb élet nálunk a ventrin meg a guild fórumon van.

hát tényleg meg van halva a fórum. Felvetettem egy pár kérdést és majdnem 1nap alatt 2 hsz érkezett. Nem valami sok, így sosem lesz olyan felkapott mint a wow...
Játszunk, megvagyunk <#wave><#wave>

Én a Leoh tagja vagyok, és azt kell mondjam, hogy folyamatosan bõvülünk, gondolom ugyanez a helyzet a Callidussal is.

Én amikor tehetem, fent vagyok, de a kinshipbõl rengetegen fent vannak minden nap, vagy amikor csak tehetik.

Nem értem én sem mi történt itt a fórumon, 5hónapig játszottam én is a játékkal még anno Frabatoékkal nyomultam, a Callidus tagja voltam én is, és szerintem nagyon jó a játék! A klán is nagyon jól meg van szervezve, pár embertõl eltekintve a játékosok is normálisak.
Mi a helyzet mostanában a játékkal?? Kevesebb a magyar játékos, sokan visszavonultak? Utoljára szeptemberben voltam fenn és lvl45-nél hagytam abba, van azóta vmi újdonság? Tudom megjelent az új patch, de a tartalmával nem vagyok teljesen tisztába. Minden nap játszotok még?
Csak azért kérdezem mert a napokban jutott eszembe hogy újra elõ kéne venni.
Szaruman
Nem baj, majd jólkimoderálom<#vigyor2>

De ha Bem így folytatja, akkor 10-bõl 8hozzászólás tõle lesz...<#wink><#wink>

azirafael
Nem értem miért halt meg ez a fórum.... kár pedig nagyon jó ez a játék... <#szomoru1><#szomoru1>

Szaruman
10bõl 8 hsz callidus tagtól van -.-

azirafael
Ja igen... a Callidus az elsõ Kinship a Snowbourn szerveren aki leverte a Balrogh-ot <#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>

azirafael
Callidus az elsõ magyar Kinship aki leverte a Balrogh-ot!!!

Akit érdekel a játék High End tartalma és szertene csatlakozni egy jól mûködõ összeszokott csapathoz, az jelentkezzen hozzánk!

Talán lehet lvl50 alatti is, az a lényeg, hogy aktív játékos legyen.

azirafael
Minden Lvl 50-es aktív játékost szeretettel várunk a Callidus Kinship-ben, aki részese szeretne lenni egy összetartó jó hangulatú erõs csapatnak, és ki akarja próbálni a képességeit a játék HighEnd tartalmában! Raid, Raid, Raid, PvMP!

Az eventek alatt a Ventrillo használata kötelezõ!

lvl 50 vagyok nyuhuhu, csak, hogy nov. 10. óta legyen már egy üzi <#vigyor4>
genRob
Na egyszer nem vagyok egyböl esik egy shield :-D

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

azirafael
Csini kis pajzs Rift 2. Boss-ától Zurm-tól...

Szaruman
Mondjuk nem néztem a külföldi fórumokat, de ez akkor is röhej. Akkor a magyaros szöveget visszavonom 😉

DonnieBrasco
Ez igaz, de semmi köze a "magyarok"-hoz, semmilyen szinten.
Nézz be bármelyik külföldi site fórumjaira (pl. mmorpg.com), ugyanez van, sõt 😊
A klánfórumokra kell menni inkább - persze nekem cégtõl egyik sem megy 😞(

DB

A ti kung-futok nem erős!

Szaruman
Ahogy nézem, sg-n a legtöbb gamer topik 2 dologból áll:
- láma kérdések ('kezdõk', h senki se sértõdjön meg)
- flame

Lehet néhány topik, ami kivétel, de a legtöbb ennyi. Ezért van pangás.

DonnieBrasco
?? Ezt nem értem.

DB

A ti kung-futok nem erős!