The Lord of the Rings Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont ami öröm volt a szívemnek, hogy végre 24 magyar együtt tudott raid-elni, úgy hogy mindnenki fent volt a ventri szerveren és minden gördülékenyen simán ment. Szóval hajrá magyarok, csak így tovább!
Ha van további 5 let esetleg az oldallal kapcsolatban, szivesen várom.
LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN
WoW (Nordassil): Seib - Night elf hunter Lotro (Snowburn): Holegar - Hobbit burglar
Lorienel lvl60 Minstrel Balterion lvl56 Guardian Callidus Kinship (Snowbourn szerver))
jah igen amire kiv lettem volna még; lagg problémát megoldották mer.. mondjuk mind1 mer attol még megyek csak kiv vagyok rá.😊
WoW (Nordassil): Seib - Night elf hunter Lotro (Snowburn): Holegar - Hobbit burglar
Látogass el erre a címre:
http://www.lotro-hungary.hu/
Ott minden ismert klánnak van foruma (bár a Callidusnak nem ez a fõ forum, de azért ott is van néhány hozzászólás) és ott tudsz tájékozódni.
LOTRO: sheky - lvl50 Dwarf Minstrel, GM jeweller - Callidus Melulios - lv50 Elf Hunter
Lorienel lvl60 Minstrel Balterion lvl56 Guardian Callidus Kinship (Snowbourn szerver))
LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Beleghor Lvl 75 Runekeeper LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Rayner Lvl 75 Burglar SWTOR Hidden Berks Rayner Lvl 50 Scoundrel
Az LM mindenhol az:!D
Silberion - elf lore-master Galdobald - hobbit burglar Theriond - human champion
Silberion - elf lore-master Galdobald - hobbit burglar Theriond - human champion
Elõre is köszi.
LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN
Köszi a lehetõséget, minden jó kis kalandban benne vagyok, mikor csak tehetem ;P ( mármint a játékban ) muhuhuhu
LOTRO: sheky - lvl50 Dwarf Minstrel, GM jeweller - Callidus Melulios - lv50 Elf Hunter
Spartac
Ezt szerintetek moderálni kell? Mivel nem tudok postot átírni, csak törölni... Valakit zavar?<#vigyor>#vigyor>
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
http://www.gamestar.hu/forum/index.php?showtopic=8155&
Néha érrdemes ide is elnézni...
Amúgy létrehoztam egy magyar chat csatornát ahova bárki csatlakozhat, ha beírja:
/joinchannel hungaryan
terjesszétek, hogy minél többen el tudjuk egymást érni online!
Én amikor tehetem, fent vagyok, de a kinshipbõl rengetegen fent vannak minden nap, vagy amikor csak tehetik.
Mi a helyzet mostanában a játékkal?? Kevesebb a magyar játékos, sokan visszavonultak? Utoljára szeptemberben voltam fenn és lvl45-nél hagytam abba, van azóta vmi újdonság? Tudom megjelent az új patch, de a tartalmával nem vagyok teljesen tisztába. Minden nap játszotok még?
Csak azért kérdezem mert a napokban jutott eszembe hogy újra elõ kéne venni.
Az eventek alatt a Ventrillo használata kötelezõ!
\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.
Nézz be bármelyik külföldi site fórumjaira (pl. mmorpg.com), ugyanez van, sõt 😊
A klánfórumokra kell menni inkább - persze nekem cégtõl egyik sem megy 😞(
DB
A ti kung-futok nem erős!
- láma kérdések ('kezdõk', h senki se sértõdjön meg)
- flame
Lehet néhány topik, ami kivétel, de a legtöbb ennyi. Ezért van pangás.