10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• Celeborn
    Azt gondoltam, hogy egy szem magyar ember sem lenne, de az különösebben nem is izgatna.

Ami a 7500Ft-ot illeti, én még a 15 dollárt is sokallom. Számomra ez pofátlanság. Vagy a mostani árfolyam nem nyerő... Azért nem rég még 160Ft volt a dollár, ami azt jelenti, hogy 2600Ft egy hónap. Arra még azt mondom, hogy üsse kő, ennyit talán ki lehet fizetni érte. De úgy alapjában véve bosszant, hogy havonta kell fizetni egy játékért. Főleg hogy én olyan ember vagyok, aki néha 1-2 napig nem játszik, néha 2 hétig. De ha játszom is, akkor is max. 2-3 órát. És ezért sokallom azt a pénzt. Ráadásul vidéki vagyok, nem mondhatnám, hogy hú de magasak itt a bérek, és az üzletekben kapható játékok száma konvergál a zéróhoz. Ez a játék meg ugye internetes, interneten le lehet tölteni, interneten lehet hozzá játékidőt venni, akkor nem értem, miért nem tök mindegy nekik, hogy melyik országból veszem. Azt még értem, hogy európaiaknak európai szerver. De azt drágább fenn tartani? Vagy miből ered az árkülönbség? No meg európaiaknak európai játékot kell venni, ami megint drágább, mint az amcsi. Miért is? Hiszen az is csak digitális vásárlás, aztán le lehet tölteni a játékot. Tudom, hogy szőrözős vagyok, de azért ez fura. Egyébként írtam a Turbine-nak levelet, a marketing részlegükre, úgy vélem kulturált formában, de nem válaszoltak még rá.