10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• Robcuskilla
    hát basszuskulcs :S és igen pont ez a furcsa, elvileg az összeg, ami fedezte a rendelést, azt "levonták" ( zárolták ) a rendelés elküldésekor, mint szokták rendesen az előfizetői díj stb vonáskor... gondoltuk mi... és az én fejem fölött is kérdőjel volt, mikor láttam, hogy tegnap, azaz 7-én sikertelen kártyás vásárlás/zárolás smst- kaptam. és ráadásul a számlatörténetben a könyvelt egyenlegem meg olyan mintha nem vontak volna ( pedig 3-án tettem ezt meg ), rendelkezésre álló pedig már az elvileg megtörtént levonás utáni helyzetet mutatja. a sikertelen kártyás vásárlás sms pedig azt a jelzést adja ezek szerint, mintha megint vonnák a pénzt, csak nem tudják, mert hogy nincs fedezet... mekkora egy köcsögség. azt várom, hogy a jövő héten vagy vmikor visszaálljon legalább a normál helyzet a számla egyenlegemen, mert ezek szerint az utalásra zárotl összeg nem érkezett meg. nem beszélve arról, hogy kaptam azt az "order cancelled" e-mailt is, meg, hogy mneej és rendeljek újra. Amiben az a vicc, hogy ha a pénzem utólag megérkezne, közben már a rendelésem törölve... avagy nem érkezik meg és visszakerül a számlámra, ezt tudom csak elképzelni és szarok bele, megveszem a normált itthon... vagy ha akad "üzér" veszek tőle spec-t. de ezt így megbeszélni macerás, bizalom kérdése.