10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• MC Hapci
    Hellóka!
    Nekem is nagyon megtetszet a game. Van 2 év wow-nyi játék a hátam mögött, és szégyellem... tört szerveren nyomtam. De akkor még nem volt rá money :( De szeretem Tolkien világát és le is szedtem a trialt és nagyon bejött :) Pénteken veszem meg a gamet remélem. Ma akartam csak nem volt az 5.. üzletben :) Sima mezei Cor*ban meg láttam hónapokkal ezelőtt. Ez a ciki :D
    Szóval majd gyarapítom a magyarok látszámát. ;) Sajnos csak este 9 kor tudok majd minden nap felnézni de csak szeptemberig azután már jobb lesz a kilátás :) Remélem lesznek velem eggyüt kezdők akikkel együt nyomhatom majd:) Remélem majd valamelyik 2 klán köhömm akarom mondani Kingship majd felvesz. Még nyomtam Voyage Century onlinet-t is 2 évig. Ott sajnos lyukat beszéltem az emberek hasába :D Remélem jókat fogunk kalandozni a gameban :) És csak ezért a game miatt vettem új videó karit h ultra magas szinten fusson.... Na jóh meg alalpból tönkrement a régi és csak az integrált volt :) Nah jóh éjszakát és Pénteken Én is csatlakozok közétek :) ;) bocsi a regényért...