10184
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek
Magyar Fansite (hivatalos)
Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]
Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]
Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!
-
MC Hapci #5182 Hello nem tudom mennyire számít reklámnak de a cd-galaxis nál asszem még van fémdobozos:) monyuk csak azt lehetett venni :) nekem most jött meg 10 perce:) SZép :) -
#5181 Hello! Honnan tudtad megrendelni a játékot? -
MC Hapci #5180 Örülök hogy sikerült :) Majd nyávogok ha nekem is baj van :D XD már reggel 6 óta fenn vagyok mert kidobott az ágy :( Unalmamba zenét szerzek a game-ba :) megpróbálom leírni a film zenéjének részleteit :) Eddig még nem jártam sikerrel :D -
Darkynt #5179 Nah megtudtam csinálni !! :D ok akkor majd vhol összefutunk :) Darkynt néven vagyok fent a Snowburn szerveren. Bár most hétvégén nem leszek. -
MC Hapci #5178 Oké felőlem fejlődhetünk majd eggyüt csak a za gáz h én egy ideig csak este 9 től tudok fenn lenni majd szombat-tól remélem iskola kezdéstől már jobb lesz a helyzet :) -
Darkynt #5177 Majd ha gondolod fejlődhetnénk együtt :)
Nah most elkezdtem leszedni a patcheket és megprobálom manuálisan megcsinálni.. 1.07-nél járok. Mi a legfrissebb verzió ? -
MC Hapci #5176 Úgy látom Darkynt-al egy helyről rendeltük meg a játékot :) :P :D
Nekem még holnapig kell várni ááh .. kb 12 órakor jönnek ki max, mert a futár szolgálat mindíg ekörül jön ide Törökbálintra, de már nagyon várom :)
Igen a trial az USA kliens. Remélem nekem nem fog bizgerálni a telepítő :) Bízok benne...
-
Darkynt #5175 Asszem az a USA verzió.
Amugy mindjárt tökön szúrom magam...még mindig áll ez a szar telepítő. nem kell sok és felrobbanok :@ -
#5174 megnéztem pár video reviewet a játékról és jó dolgokat hallottam róla. egyik haverommal ki szeretnénk próbálni. találtam egy olyat, hogy ingyenes 14 napos trial, ezen az oldalon. ha ezt letöltöm, akkor utána hogy fogom tudni kipróbálni a trialt? FAQ-ban olvastam hogy lehet 7 napos trial keyt szerezni olyanoktól akiknek megvan a game de úgy néz ki mintha ez változott volna, mert ez 14 napos. -
Darkynt #5173 nah elkezdte patchelni. client_highres.dat-3914 -es fájlnál megakadt.. már egy ideje csak áll :( idegesítő. Pedig mintha azt irták volna hogy az összes patch benne van... -
#5172 igen a fémdobozoshoz jár a paci asszem már 25. szintől, én öszintén nem tartom fernek mindenkinek lekéne sétálni azt a pár ezer kilómétert amit a kedők:P -
Darkynt #5171 Valaki gyorsan eltudná mondani hol tudok accot regelni ? mert a hivatalos europai honlapon ha rákattintok a regisztrációra és kitöltöm a lapot(lakhely, email cím, stb..)majd rákattintok a Submitra azt irja ki hogy nekem már van ilyen COG azonosítóm ... -
Darkynt #5170 Nah pont most hozták meg a fémdobozos verziót. De ez poén volt. Éppen főzök de már nagyon várom a játékot amikor hallom hogy csöngetnek. beengedem kinyitom az ajtót várom hogy jöjjöm. Megérkezik elkezdem irkálni a papírokat, kifizetem amikor szól hogy " Milyen büdös van, nem ég vmi ?" Mondom biztos egy szoszéd odaégette a kaját. Megkapom ajátékot megyek be vele a szobámba amikor azt látom ég a konyha... kb 2mp-ig WTF fejjel nézem az égő kajámat majd gyorsan eloltom a tüzet. :D De amugy jo mert kaptam hozzá egy Lovat, vagy pónit meg még egyéb dolgokat. Szép doboza van :) Most telepitem nemsokára megyek. -
#5169 Tárgy színek? Feltételezem, hogy a gyakoriságuk színkódjára gondolsz.
Szürke/fehér: normál, sárga: uncommon, lila: rare, kék (kicsit zöldeskék): legendary.
A ház megvételéhez pénz kell, meg asszem 15-ös szint (ebben nem vagyok biztos, mert már bőven fölötte voltam mikor bevezették). A kinship (NEM kinGship!) bizonyos szint felett szintén vehet kinship házat, de az bazi drága. A kinship szintje az életkorától függ.
Zenélni a számbillentyűkkel illetve scripttel lehet, először be kell ütni, hogy "/music", utána mehet a plüntyögés.
Amúgy üdv a játékban, MC Hapcinak is!
DB -
MC Hapci #5168 Most rendeltem meg a játék fémdobozos verzióját :) Elég olcsón :) Házhoz szálítással annyi mint máshol a szimpla :) "Shai-Hulud legyen velünk" Mondjuk ez Dűnéből volt -
MC Hapci #5167 Hellóka!
Nekem is nagyon megtetszet a game. Van 2 év wow-nyi játék a hátam mögött, és szégyellem... tört szerveren nyomtam. De akkor még nem volt rá money :( De szeretem Tolkien világát és le is szedtem a trialt és nagyon bejött :) Pénteken veszem meg a gamet remélem. Ma akartam csak nem volt az 5.. üzletben :) Sima mezei Cor*ban meg láttam hónapokkal ezelőtt. Ez a ciki :D
Szóval majd gyarapítom a magyarok látszámát. ;) Sajnos csak este 9 kor tudok majd minden nap felnézni de csak szeptemberig azután már jobb lesz a kilátás :) Remélem lesznek velem eggyüt kezdők akikkel együt nyomhatom majd:) Remélem majd valamelyik 2 klán köhömm akarom mondani Kingship majd felvesz. Még nyomtam Voyage Century onlinet-t is 2 évig. Ott sajnos lyukat beszéltem az emberek hasába :D Remélem jókat fogunk kalandozni a gameban :) És csak ezért a game miatt vettem új videó karit h ultra magas szinten fusson.... Na jóh meg alalpból tönkrement a régi és csak az integrált volt :) Nah jóh éjszakát és Pénteken Én is csatlakozok közétek :) ;) bocsi a regényért... -
Darkynt #5166 Sziasztok
Nagyon megtetszett a játék és ma megis rendeltem. Holnap jön meg de már alig várom :) Viszont a triálból sok mindent nemtudtam meg, így ha nemgond a következő napokban elég sokat fogok kérdezősködni :)
Első kérdésem az lenne hogy itt hogy vannak a tárgy színek ? Meg mintha ugy hallottam volna hogy ha elég nagy hős vagy lehet venni saját házat, sőt ha a klánod (itt vmi knipship vagy mi) elég erős akkor vehet magának egy klánházat. Ezek igazak ? + Vettem furulyát és megtanultam használni de ha játszok rajta nemad ki hangot, ez miért lehet ? Amugy nagyon de nagyon király ez a játék :) Holnap kb 12:00 Snowburn szerver (azt hiszem igy irjak) rettegj mert jön Darkynt a hobbit lantos :D -
#5165 oké, köszi a segítséget, a monitorom amúgyis 60hzen fut :D felrakok egy vistát próbaképpen lehet hogy az segít, de ha nem hát nem . további yo gémelést -
#5164 Ha átrakod a programban a max fps-t 60-ra, attól még szerintem nem kéne a monitort is ennyire rakni: a kettőnek semmi köze egymáshoz, a szemed viszont ki fog folyni... tedd csak vissza maxra a monitort :)
Az általad tapasztalt problémának ehhez aztán meg végképp semmi köze nincs!
Egyébként XP alatt játszom, tehát DX9. Időnként persze meg-megakad textúratöltésnél (főleg ha sok ember van körben), de ez sajna normális, ez az ára, hogy átmenet nélküli az egész terület (tehát nem instance-olt). Winyó defrag, sok és gyors RAM segít ezen csak.
DB -
#5163 Te vista alól dx 10el játszol? mert mintha láttam volna egy videót ahol nem volt ilyen szembetűnő ez az "átmenet" de az dx10el ment. am lehet hogy csak fogalomzavarom van, de a hitch nem olyan grafikai lag, amikor a memóriába való töltögetés miatt akad a játék? amúgy szerencsére az én hitch-nek hitt bajom megoldódott : beraktam 60 hertzre a monitor frissitésem és a max fpst is átállítottam 100ról 60ra , szal hálisten már nem akad egyáltalán. Már csak ez az egy érdekes dolog van ( a videót én készítettem ) itt . lehet hogy én hülye vagyok de engem rohadtul idegesít -
#5162 Ez nem biztos, hogy bug, de az biztos, hogy nem "hitch" - az ugyanis totál más.
A játék úgy van megszerkesztve, hogy a 3D objektek bizonyos távolságon túl 2D-vé "válnak", ezzel csökkentve a terhelést a PC-ken. Ha felvetted a látótávot a maximumra és még úgy is zavaró, akkor a klienseddel lehet valami bug (én is maxon játszom és egyáltalán nincs ilyen probléma, alig észrevehető az átmenet).
DB -
#5161 közbe rájöttem..a probléma neve : Hitch. Fuk! -
#5160 Szevasztok, van egy kis grafikai problémám a lotroval, most vettem egy új gépet szal biztos nem hardverileg van a probléma. na a problem : totál max grafikán játszanék, de egy nagyon fura grafikai lagot tapasztalok, mikor haladok előre a karival, úgy változnak a távolban (s közelben) a fák alakjai, a talaj, a növények stb, és ahányszor egy "új alakot" vesznek fel, megakad a játék egy ezredmásodpercre...na csak azabaj hogy minden 2. másodpercben van ilyen. Vmi ötlet? ja és közepes grafikán is ugyanez a baj , fps ugyanannyi.. thx előre is -
Reyes #5159 Érdekes a google erre a kifejezésre szinte csak wow-os oldalakat, illetve képeket adott... -
#5158 Hm, mesélj már mien az a szero bug? Kiváncsivá tettél! :P -
#5157 "Mi az a szero?"
A szervernek valami újkeletű, kislányos becézgetése. Baromi idegesítő. -
#5156 Mi az a szero?
Bugról nem tudok a játékban.
Mi az a "hilelős csapat"...?
DB -
hunbalee #5155 thx
amugy összeségében mien a gém? nagyon bugos a szero??
itt is van hilelős csapat mint a wow-ba vagy hogy megy itt a küldizés? -
#5154 -
hunbalee #5153 tolnátok 1-2 képet mienek a kasztjaitok?? -
#5152 Ok, szólj a főnökömnek, hogy ezen a nyáron nem megyek be többet melózni, és akkor majd tudok olyankor is nyomulni, amikor kevesen vannak belogolva (van-e ilyen vajon? :)
DB -
#5151 jo időben kel játszani :D én 2 hét alat végigtoltam Forochelt az összes deedel együt.
Szaru ban ban!! :D:D
de legalább volt egy kis élet, 2 napig jót nevettem :P -
#5150 Jakuza, ha még 1x leírod, h troll, vagy folytatod ezt a flamelést, kiváglak innen, h a lábad nem éri a földet. -
#5149 Nem annyira vita volt ez, mint inkább egyoldalú fröcsögés, miután sorozatosan bebizonyítottam a bullshitelést (még véletlenül sem gyér a létszám a LOTROban, semmikor, sehol - a népesség pedig érezhetően nő az utóbbi időben egyébként).
Olvastam dev interjút a Mines of Moria expansion packről, és instázással fog majd nyitni, hogy elkerüljék azt, ami a Forochel régió megnyitásakor volt: egyszerűen képtelenség volt megcsinálni az új questeket hetekig, mert folyamatosan mindenki ugyanazokat a mobokat ölte :). Akkor mondjuk nem volt vicces, de jól illusztrálta, milyen sokan várnak az újabb kiegekre. Reméljük a szerverek bírják majd!
DB -
#5148 látom pörög a vita :D:D már nem azért de napközben én ugy veszem észre kocka altok játszanak nagyrészt, vagy mint én BS-t farmolni :P, de általában mindenk klán este 6 után partyzik és érdekes engem egyfolytában hívnak ha ben vagyok, vagy ha nem hívnak is látom hogy pörögnek a LFF a cheten ugyhogy kár a vitáért, tört szerver pedig tutomal nincsen de ha van akkor sorry de kétlem BÉKE! -
#5147 Ha tudtam volna, hogy ennyire összetör mikor lelepleznek, nem bántalak... bocsi! :) Azért ne kapkodj, nem éri meg az idegeskedést!
(még jó, hogy 16 LOTRO szerver van, és ezek BÁRMELYIKÉT lenyomja az egyetlen EVE szerver népessége. Egyébként az EVE szerintem egy szuper játék, kár még *ebben* is megpróbálni ellentétet szítani!)
DB -
#5146 Majd ha megtanultal ertelmezni egy kepet es egy mondatot, akkor majd visszaterunk a kommunikaciora.
"Jocskan ? Bent voltam tegnap Breeben. Ird es mond 8 azaz nyolc darab player volt a teruleten.
Ha ez a jocskan, akkor az nem sok."
A keprol erdekes modon az derul ki, hogy rajtam kivul 8an voltak.
Ennyit errol te troll.
Ertelmezd a mondatokat a ket agytekervenyeddel, bar biztos nehezedre esik.
Azt johetsz a suketelessel, hogy te egy MMO szerveren lattal 100 embert :D
LOL az am a szam. Csak hogy tudd kicsi troll tobben vannak a Wow vagy L2 tort szervereken.
Ja es nem veletlenul most jelenleg az EVE vilag eldugott szegleteben is tobben vagyunk mint Breeben.
Na innentol scripttel tiltva vannak a beirasod te faszkalap. :D -
#5145 Jut eszembe, ahogy napközben ígértem... a 10 órai helyzet Snowbournon:
Bree 1-25 szintű emberek, 74 fő
Bree, 26-50 szintúek, 62 fő
Várom szeretettel a 8 emberes shotokat, de csak dátummal és idővel, ha lehet :)köszi!
DB -
#5144 És az kit érdekel a LOTRO fórumon vajon? :) lol
Még mindig a "8 ember volt Bree-ben" című hazugságodon röhögünk, nem tűnt fel? :)
DB -
#5143 Igen Jitaban meg 647-en :D