F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek
Magyar Fansite (hivatalos)
Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]
Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]
Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!
-
Néhány órát tudtam eltölteni a napokban a lotro-val, kellemes, hangulatos, ami nekem gyenge pont azok a questek egy része, teljesen rendben van, nem kell szájbarágós, nem kell "ügyetlen" küldetés/feladat, de örülnék neki, ha pontosabb lenne. Próbáltam körbenézni, de sajnos nem találtam olyan weboldalt, ahol a problémás részekre hasznos leírást láthattam volna (tetonhammert és wikit néztem).
Ezen például abszolút nem megyek el fárasztó 12 óra munka után. Korábban fellelt "farönkből" már nem tudok nyersanyagot kinyerni, bolyongtam, idegesítővé vált, ha valaki segítene azt megköszönném.
Másrészt a "craftingot" sem igazán értettem meg ez a pár óra alatt. Hogy is fejleszthetem, csinálhatom? Az oké, hogy vásárolhatok csákányt, kőműves kalapácsot, bizonyos helyeken van nyersanyag, de sajna nem jutottam tovább ezen.
Ráadásul kissé félve is írtam, de befulladt az agyam, felesleges téblábolás helyett inkább írtam... Hm...