10184
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek
Magyar Fansite (hivatalos)
Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]
Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]
Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!
-
#4862 ez egy crafter quest, csak olyan játékos tudja megcsinálni a szükséges tárgyakat, akinek az a bizonyos szakmája van, ami kell. (jelen esetben a scholar).
Celondimban ahol vagy, van egy Master of Apprentices titulusu elf valahol a workbenchekhez közel (playereket láthatsz ott kalapálni meg ilyesmi). Na ennél az elfnél tudsz szakmát választani. Nézd meg milyen lehetőségek vannak és válassz egyet. Onnantól kezdve majd meg tudsz csinálni minden az adott szakmához kapcsolódó crafter-questet. A többi ilyen questhez is megszerezheted a quest-itemeket, ha beszélsz egy olyan playerrel, akinek passzol hozzá a szakmája és valamennyi pénz ellenében megcsinálja neked.
Mindez nem igaz, ha trialos vagy, mert akkor nem tudsz átvenni tárgyakat senkitől. (csak ha eredetid van). -
#4861 nah megvolt a lotro, és a wow trial is, hát a wowra tettem a voksom, sziasztok -
#4860 Néhány órát tudtam eltölteni a napokban a lotro-val, kellemes, hangulatos, ami nekem gyenge pont azok a questek egy része, teljesen rendben van, nem kell szájbarágós, nem kell "ügyetlen" küldetés/feladat, de örülnék neki, ha pontosabb lenne. Próbáltam körbenézni, de sajnos nem találtam olyan weboldalt, ahol a problémás részekre hasznos leírást láthattam volna (tetonhammert és wikit néztem).
Ezen például abszolút nem megyek el fárasztó 12 óra munka után. Korábban fellelt "farönkből" már nem tudok nyersanyagot kinyerni, bolyongtam, idegesítővé vált, ha valaki segítene azt megköszönném.
Másrészt a "craftingot" sem igazán értettem meg ez a pár óra alatt. Hogy is fejleszthetem, csinálhatom? Az oké, hogy vásárolhatok csákányt, kőműves kalapácsot, bizonyos helyeken van nyersanyag, de sajna nem jutottam tovább ezen.
Ráadásul kissé félve is írtam, de befulladt az agyam, felesleges téblábolás helyett inkább írtam... Hm... -
#4859 Szvsz semmi sem ösztönzi a játékost a pvpre. A pvp rendszere eléggé kidolgozatlan. Ha pvpzni akarsz, akkor tudom ajánlani a Guildwars nevű játékot :)
Pve rész: számomra egy idő után ellaposodott, lemenni az instába elsőre oké, másodjára is, de utána... unalmas, nekem nem volt hozzá motivációm (emiatt abba is hagytam).
Nekem úgy nézett ki, h 1/2 évig szórakoztató volt, utána valahogy az egész kezdett ellaposodni. 3 maxos kari után nem tudott újat mutatni a játék.
(ez csak magánvélemény, ha vki bele akarna kötni:P)
Jelenleg csak a ködhegységig van meg a játék.
A hősök bekerültek, aragorn erősebb, mint 1 átlag katona. Havidíj 2500-4000 között van (bankártya-gamecard). -
#4858 Sziasztok!
Mi ösztönzi a játékost arra hogy pvp-zzen, milyen jutalmak vannak pvpért, mennyire változatos a pvp rendszer, nem insta rendszerű ugye? Bg-k hogyan vannak felépítve, a storyból kiragadott helyeken lehet csatázni pl Helm szurdok? A pve rész is élvezhető akár high lvl karival is? A hősök valahogy belekerültek a játékba? Ugyértem pl Aragorn jobb erősebb mint egy átlag katona... Végül mennyi a játék havidíja? Köszi a segítséget előre is:) -
#4857 nah letöltöttem a 7 napos teszt verziót, izgatottan várom hogy feltelepítse -
#4856 Tegnap végre hosszas várakozás és szenvedés után megérkezett, a hőn áhított gémkárdom. Végre elkezdhetem kalandozásaim újra Középfölde csodálatos, magávalragadó világában :) -
#4855 Mérgetvehetsz rá hogy de igeni az a baj :P
WyZaRdén nem szoktam auto updatolni elindítom sorban az update exe-ket mintha a gamát telepíteném és utána szépen lejön minden ami még kel első idnításkor
-
#4854 én nemrég formatc:-oztam :P és án nem töltöttem le a book 9-10 et és tudok gamelni...! habár most book 9 et kéne csinálnom és a kari ami adná a ch1-et az nem adja de gondolom nem ez a baja -
WyZaRd #4853 Így van:D Viszont olyan problémám van hogy az auto update 200 fileonként leáll és nem megy tovább:S folyton ujra kell indítanom az updatet és nemtudom milehet a baj:S hely van tűzfallal és anélkül sem jó:S esetleg ötlet?:D -
#4852 Ma eladtam a LotRO accountomat, úgyh ha valaki találkozik Tinormi/Antonin/Theorith karakterekkel, az nem én leszek :) -
#4851 Kell a 9 és a 10 is -
#4850 A lotro_eu_book11_updater (1,2 gb)-t töltöm most, ugye rosszul olvasom és ez elégséges, vagy még kell a book 9-10-is? Személy szerint örültem volna, ha ma még eljutok a karakter generálásig...^^ -
#4849 Én azért rendeltem meg, mert -korrekt, érett, értelmesnek tűnik a játékosok legnagyobb része, -olyan tartalmat sikerült összehozni lotro-n belül, ami több mint elég vagy jó; -nem feledném ki, hogy a dobozos most feéláron megrendelhető, a havidíj is kultúrált szinten van; -egy olyan játéknak tűnik, ami szórakoztató és nem idegesítő vagy időtrabló, etc.
Hogy valóban így lesz e, nemsokára kiderül, még telepítem...:) -
#4848 Jelen állás szerint a Snowbourn szerveren van a legtöbb magyar, 3 kinship (klán) található rajta, valamint egy az Evernighton és egy az Eldaron.
Információim a Lotro-Hungary oldalról vannak, ajánlom figyelmedbe. -
#4847 köszi, és lotro hogy áll magyar játékosok terén? -
#4846 Szia!
Nos, a 2 játék sokmindenben hasonló, és sokban különbözik is. Már maga a 2 világ nagyon különböző, a legkönnyebb az alapján eldönteni szerintem. Legjobb módszer, ha mindkét játékból igényelsz trial kulcsot, és úgy magad is ki tudod próbálni a 2 közti különbséget, hasonlóságot.
A WoW-hoz itt tudsz igényelni trial kulcsot, LotRO-hoz pedig itt . -
#4845 Sziasztok!
Valaki meg tudná velem osztani, hogy miben jobb a játék a wownál pl? :o
Mert én azzal sem játszottam, ezzel sem még, és fontolóra vettem vmilyen fizetős rpg kipróbálását, megvételét, és csak ehhez a kettőhöz lehet venni feltöltőkarit :)
Előre is köszönöm! -
Reyes #4844 Ezaz Bia -
marshall1975 #4843 Nah akkor még1x www.lotroblog.extra.hu :D -
marshall1975 #4842 Jah ez lemaradt. www.lotroblog.hu nem szukseges a regisztrácio a felvételilap kitoltesehez.
-
marshall1975 #4841 Sziasztok. A Last Enclave Of Hope. Officere vagyok. LEOH
Habárki kedvet érezne Magyarország legnagyobb guildjéhez csatlakozni az Keressen ingame Bianconero/Zsolty/
Amit kinalunk reggeltol estig jo kedv jo tarsasag. Kiskarakterek heti rendszerességgel közös questelései, Hétvégén Raiddé alakulunk es Insta, nálunk semmi nem kotelező ugy játszol ahogy tetszik. Leoh Pont rendszerunkkel egyszerubben ruhazhatod magad ill fegyver barmi amire szukseged van pont elleneben megcsinaljuk. Ha elered a LVL35 szintet es nincs elég G-d akkor a guild pénzt kolcsonoz 1 honapra hogy hátast vehess magadnak. Várunk titeket a snowbourn serveren. BB Bia -
Eleghal #4840 Üdv mindenkinek!
Lenne egy problémám és kellene egy kis segítség....
Tegnap megvettem a járékot , feltelepítettem, updateltem de nem tudok felmenni 1 szerverre sem azt írja ki hogy nem találja a game datát:(((
Error 201
és nem tudok vele semmit sem kezdeni.
Ha valaki tudna segíteni azt nagyon megköszönném....amúgy win xp-t használok...előre is köszi -
Walkyre #4839 Udv
Combat peteket folyamatosan kapod: raven, bear, lynx, es eagle legendary trait.
Non - combat peteket Radagastol lvl30 koruli quest-line megcsinalas utan tudod hasznalni. Alapba kapsz egy nyulat es repuval ill. droppolva esnek tome of the xy lapok azokbol. Van beloluk jo sok. ezek csak esztetikai elmenyt nyujtanak egyeb szerepuk nincs. -
Maxx #4838 Szia!
lvl 33 körül kapod a cicát ha jól emlékszem(elég imba dps), valamint lvl 50 en a sas-t az lm küldi befejezése után elrondtól.
Pumu -
Meara #4837 Sziasztok,
nem tudjátok, hogy Lore-master-nek az alap pet-eken kívűl (holló, medve) hogyan lehet másmilyen pet?
Köszi:
Meara -
#4836 Az vicces lesz, mivel egy MMORPG állandóan bővül, fejlődik. Vagyis addig nem lesz vége, míg tönkre nem megy valami miatt a cég, vagy az emberek rá nem unnak. (ami remélem soha nem következik be) -
#4835 akkor végigjátszom 14 nap alatt -
Lorienel #4834 Kell egy full verzió is. -
#4833 Én most szereztem egy 14napos trialt, nem tudjátok, hogy ha letelik a 14 nap akkor elég gamecardot vennem, vagy kell egy full game kulcs a folytatáshoz? -
roller1015 #4832 Na működik a trial!!!
Gyönyörű és hangulatos a gamma!Az intro küldiket megcsináltam és nagyon jó volt!!!Sajnálom hogy már csak 6 napom maradt.
Tavasszal tutti megveszem,addigra remélem olcsóbb lesz -
Telcontar999 #4831 Nem tudjátok hogy belehet e fagyasztani a Lotro accomat mer pár hétig nem lesz időm felmenni -
#4830 Valami gond lehet most a websittal, mert én is megpróbáltam és ezt kapom hibaüzeenetként.
Úgy gondolom orvosolják hamarosan, próbálkozz még később. -
roller1015 #4829 hello mindenki!
letöltöttem a trialt. trial keyt viszont nem kapok!
Could not execute query: DELETE FROM microsite.mmo_key_promo WHERE keyid=
ezt az üzenetet kapom.
turbine is reggeltem, oda kaptam egy 7 napos keyt de azzal nem enged be.
codemaster-es reg pedig subscriptiont ké ugye amit nem tok megcsinálni mer nem ad keyt a http://www.codemasters.co.uk/trylotro/trialkey.php
ötlet? -
#4828 Famolás és szönyeg készítés 1ben :) -
#4827 Csak egy kis érdekesség, és bizonyíték az elvetemülstégre :D
Hová fajulhatnak a dolgok egy MMO játék nyüstölése során? Hogy manapság már az ember pénze sincs biztonságban. Nem történt lopás ugyan, bár a játék az kiakadt.
A lassan 10 millió előfizetővel rendelkező World of Warcraft napról-napra egyre terebélyesebb táborral büszkélkedhet. Világa továbbra is virágzik, persze ugyanúgy vannak csalók és olyan illetők, akik más módon próbálják meg zargatni a stabil társadalmat. De hát az ilyen dolog teljesen elfogadható egy online mókára kihegyezett alkotásnál, elvégre a valószínűségszámítás használatlával is rájön hamar az ember: a sok tisztességes játékos között mindig vannak rosszakarók.
De hogy jelen cikkünkhöz miképp kapcsolódik ez az egész? Alapvetően sehogy, ugyanis ezúttal nem csalás vagy lopás történt. Az egész egy német WoW-szerveren történt, ahol is egy minden hájjal megkent klánvezér elérte azt a pénzösszeget, amit még a Blizzard csapata is lehetetlennek vélt a játék tervezése során. Ez kérem szépen 21 7478 arany-, 36 ezüst- és 48 réztallért takar. Na már most, a játék programozói 32 bites előjeles egész számként tárolják a játék során megszerzett aranyakat, így a végleges összeg nem ütheti meg a 2 147 483 648 számsorozatot (rézpénzbe átszámolva). Mivel ez megtörtént, így az illető nem tud egyelőre több pénzt zsebre vágni, ugyanis nemes egyszerűséggel nem képes a World of Warcraft rendszere további aranyat felírni a klánvezér számlájára.
Komolyan mondom, mindjárt megsajnálom a srácot. Annyi pénze van, hogy nem tudja mire költeni, így a pénztárcájában marad. Na már most, erre fel nem tud még többet gyűjteni majd. Hát én csak annyit fűznék hozzá: kívánom, hogy nektek is ez legyen a legnagyobb problémátok a jövőben, bármelyik online alkotást zúzzátok is. -
Telcontar999 #4826 Breeland és a megyében van pár küldi a szintedre asszem és pár szint múlva mehetsz lonelandsen -
Reyes #4825 Mindenhol, ahol 11-15. szintű questek, illetve mobok vannak... -
#4824 14es szinten hol érdemes fejlődni szerintetek? -
Telcontar999 #4823 Lore masternek van petje. + a Captainnak van egy "petje" egy zászló vivő emberke.