10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• Scotty99
    Hali!

De rég jártam erre... :)

Tegnap egy furcs érzés kerített hatalmába, rámjött a LOTRO feeling. Gondoltam egy trial keretében kipróbálom, hogy mennyi változás történt azóta, mikor utoljára voltam belogolva. ÖUtána olvastam néhány információnak, és örömmel láttam, hogy van Player valamint Guild Housing, meg Book 11. Előkotortam hát a DVD-t a szekrényemből, feltelepített, patcheket letöltöttem, belogoltam...majd meglepődtem. Meglepően sokat javult a játék optimalizáltsága az első patch óta. Ez már egy nagyon nagy piros pont volt a szememben. Ezután készítettem egy Burglart, egy Guardiant és egy Lore-mastert. Kipróbáltam mindet és újra hatalmába kerített a LOTRO. A legjobb dolog az egészben, hogy nem 12 évesekkel van tele Középfölde, mint például WoWban, hanem a többség felnőtt, érett gondolkodású ember. A korom ellenére ez nekem fontos tényező, nem szeretem mikor vérpistikékkel vagyok körülvéve. Remélem egy kicsit hajlamos a magyar LOTRO közösség az RP-re, mert nekem lenne hozzá kedvem :)

Mostmár annyi hiányzik, hogy haver bakkártyáját feltöltsem pénzzel, és befizessem a játékot (anno valamiért nem ment bankkártyáról, nem tudom mi lehetett a gond, remélem azóta javult a helyzet).

Nos, a kérdésem az lenne, hogy leginkább miből van hiány? Legszívesebben egy lore-Mastert kezdenék ismét, de ha abból nagyon sok van, akkor a Guardiantól sem távolodom el, sőt, a Burglartől sem.