10184
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek
Magyar Fansite (hivatalos)
Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]
Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]
Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!
-
#4782 Hello all!
Azon gondolkozom hogy megveszem a Lotro-t mert a WoW-ot meguntam... és olvastam erről a Lifetime Membership-ről.Azt szeretném kérdezni h ha most megveszem a játékot akkor abban lesz 1 Founder kulcs,amivel aktiválhatom?És azt az 1 összeget hogyan lehet kifizetni?
Válaszotokat előre is köszönöm! :) -
hippy #4781 Ittvan a guardian leírás.Visszajöhetnél játszani Rob,azt hiszem még a kinship-ből sem tettünk ki.:) -
#4780 Nem bírom, vajdasági vagyok, és itt nem támogatott a PayPal...ha ilyen kártyával nem megy, akkor azt hiszem marad a GameCard :( -
Culram #4779 Old meg Paypallal. -
#4778 Hali! Book XI.-ról tudna vki egy info linket betenni? Már nem játszom de kíváncsi lennék a Guardian tápra :-) Előre is köszi! -
#4777 Ez vicces...ismét nem bírom kifizetni a LOTRO-t. Egy Maestro kártyát szeretnék használni, kitöltöm az adatokkal a szükséges mezőket, és nem fogadja el...nem értem mi lehet a probléma. Írták azt is, hogy az account adatainak meg kell egyezni a kártya tulajdonosának az adataival. Ezt is ellenőriztem, ez is megfelelő. Már teljesen tanácstalan vagyok.
Valakinek volt hasonló problémája? -
#4776 Szia.
LOTRO-ban a PvP kicsit més mint az eddig megszokottak. A LOTRO PvP-jének a neve PvMP (Player versus Monster Player). A lényeg, hogy van egy bizonyos terület (Ettermoons), ahol folyik a harc. Ha eléred a 10-es szintet, akkor lehetőséget kapsz, hogy megalkosd a saját "szörny karaktered", ami lehet különböző ork, farkas, troll. Amikor ezzel elkészültél, akkor beléphetsz a PvMP területre, ahol a gonosz hadak és a szabad népek állnak egymással szemben. Ebben a játékmódban a különböző pontok elfoglalása a lényeg, valamint teljesíthetsz ehhez a stílushoz kapcsolódó küldetéseket is. Ha szeretnél, akkor a saját meglévő karaktereddel is beléphetsz a harcmezőre, s ilyenkor a szabad népek soraiból írthatod az ocsmény ork seregeket.
Nagyjából ilyemi a LOTR PvP része, bár eddig csak egyszer volt alkalmam kipróbálni :(
Ha valami még nem világos, akkor kérdezz nyugodtan, majd nálam okosabb emberek is leírják véleményüket, tapasztalatukat. -
kraven81 #4775 Sziasztok! Lotroban van pvp?
-
#4774 Ja nálam is ez volt;én inviteles e-mail-al regeltem és máig nem kaptam semmit.
Csináltam egy gmailes cimet(google szolg.)és arra egyből elküldte az aktivációs e-mailt. -
#4773 Linknél lemaradtam egy k betű, elnézést kérek. -
#4772 Ahogy láthatod fennt, van lehetőség a 7 napos trialt kipróbálni. Sajnos a fenti lin nincs még javítva, de a trial ITT érhető el. -
#4771 Tényleg van 7 napos triál verzió????
ha ez igaz akkor kipróbálnáma játékot s ha hatalmába kerítene a Gyűrű akkor még pénzt is áldoznék rá:P -
#4770 Szia
Hmm, lehet h ez most hülye ötlet, de nem lehet, h a spamok közé küldte és ott nem nézted? Csak azért jutott eszembe, mert nálam már elöfordult.
-
kraven81 #4769 Sziaztok! Kiakarom próbálni a 7napos trialt és már le is töltöttem, de a codemaster accountot mikor létrehozom nem küld activation emailt pedig írja, hogy elküldte. Már vagy 3szor probáltam de semmi. Nem tudjátok miért? köszi -
#4768 Remélem javítottak a fizetés szolgáltatásukon is. Emlékszem még régen, egyik ismerős Visa kártyájával szerettem volna fizetni, amit nem fogadott el, de minden próbálkozás után egy bizonyos összeg eltűnt a kártyáról. Ez lehetett akár a bank hibája, ebben nem vagyok jártas. Ám ez volt az egyik kiváltó ok, amiért még régen abbahagytam a játékot. Hamarosan kiderül, egy másik kártyával képes leszek-e fizetni, nagyon remélem, hogy igen.
Még mindig Lore-Master és Burglar között gondolkodom, ám LM felé jobban húz a szívem. -
sheky #4767 Látogassatok el a Callidus honlapjára is:Callidus -
Reyes #4766 A Last Enclave of Hope kinshipen belül kialakult egy RP részleg, ha gondolod, keresd a játékon belül Astarott-ot, vagy Zsolty-t. Többi infót a kinship fórumán találsz. Nálunk éppen burglarból, illetve minstrelből van hiány, de olyan karaktert kezdesz, amilyet szeretnél:) -
Gear #4765 "Nos, a kérdésem az lenne, hogy leginkább miből van hiány?"
Mivel tervben a LoTRO beszerzése ez engem is érdekelne.
A trial-on már túlvagyok s nagyon tetszett a cucc. Remélem alacsony szinten is befogad majd egy magyar klán . -
#4764 Hali!
De rég jártam erre... :)
Tegnap egy furcs érzés kerített hatalmába, rámjött a LOTRO feeling. Gondoltam egy trial keretében kipróbálom, hogy mennyi változás történt azóta, mikor utoljára voltam belogolva. ÖUtána olvastam néhány információnak, és örömmel láttam, hogy van Player valamint Guild Housing, meg Book 11. Előkotortam hát a DVD-t a szekrényemből, feltelepített, patcheket letöltöttem, belogoltam...majd meglepődtem. Meglepően sokat javult a játék optimalizáltsága az első patch óta. Ez már egy nagyon nagy piros pont volt a szememben. Ezután készítettem egy Burglart, egy Guardiant és egy Lore-mastert. Kipróbáltam mindet és újra hatalmába kerített a LOTRO. A legjobb dolog az egészben, hogy nem 12 évesekkel van tele Középfölde, mint például WoWban, hanem a többség felnőtt, érett gondolkodású ember. A korom ellenére ez nekem fontos tényező, nem szeretem mikor vérpistikékkel vagyok körülvéve. Remélem egy kicsit hajlamos a magyar LOTRO közösség az RP-re, mert nekem lenne hozzá kedvem :)
Mostmár annyi hiányzik, hogy haver bakkártyáját feltöltsem pénzzel, és befizessem a játékot (anno valamiért nem ment bankkártyáról, nem tudom mi lehetett a gond, remélem azóta javult a helyzet).
Nos, a kérdésem az lenne, hogy leginkább miből van hiány? Legszívesebben egy lore-Mastert kezdenék ismét, de ha abból nagyon sok van, akkor a Guardiantól sem távolodom el, sőt, a Burglartől sem.
-
#4763 Sztem csak jópofa akart lenni az arc...de legalább spammolta kicsit a topicot úgyis kicsit leült :)
Tényleg Snowbourn-n létezik olyan klán amelyik kezdő kalandorokat is bevesz a kinshipjébe?
Nemrég kezdtem a játékot(lvl 14 a hunterem)és jó lenne néha egy jófajta magyar anyázást is hallani :) nem feltétlen grpolni akarok és kuncsorogni hanem csak társaság,közösség hiányzik(jó tudom vegyek egy kutyát!).
Gazember néven lézengek ha vki dumálni akar vagy invelni :) -
#4762 Ha, igen, akkor nagyon szánalmas. Ha nem, akkor inkább idióta. -
kerek1224 #4761 Te most itt koldulsz? Nem semmi. Miért nem játszol inkább? -
#4760 He? -
Robcuskilla #4759 Spartac vagyok, Snowbourn! ha van feleslges pénzed add nekem, jót cselekedsz, mert adni jó, mint az köztudott; én meg jól érzem magam! Így már alkalmanként mindig ketten érezzük jól magunkat, csodálatos, cselekedj! -
weky #4758 Sebaj, korán volt még Tham! -
#4757 Bocs,véletlen -
#4756 area -
Reyes #4755 Boldog, és lootban gazdag Újévet Mindenkinek! -
geristar #4754 BOLDOG ÚJ ÉVET MINDEENKINEK!!! -
Lorienel #4753 Mint korábban írtam, változott már a szabályzat sok helyen (ill. még kidolgozás alatt van néhány részen), nem követelmény a lvl35, és vettünk már fel 18év alatti játékost is. Nincs kötelező raid sem, de ha valakit érdekel a játék ezen része, akkor lehetősége van rendszeresen (vagy ha ideje/munka/család/tanulás) nem engedi, akkor alkalmanként megismerni a játék ezen oldalát is. Esetleg ingame beszéj Freylana-val, ő elmond minden fontosabbat ha kérdésetek lenne. -
WyZaRd #4752 Boldog újévet mindenkinek^^
Jövőre már énis a lotro világ részese leszek ^^ -
Gurey #4751 Hát érdekelni érdekel, de nem töltöttük még be a 18-at...mind2en 16évesek vagyunk. Bár WoW-ban elég sok raiden voltunk(TK/SSC). Meghát még csak kicsik a karik, szóval a lényeg a hangulat -
Lorienel #4750 Ha érdekel a játék high end tartalma (raidek,pvp,instázások) akkor Callidus: http://callidus.csubi.eu/
Ha nem feltételnül érdekelnek a raidek akkor: Last Enclave Of Hope (http://lotroblog.extra.hu/index.php) vagy Supper is Ready. -
Gurey #4749 Na pénteken megjött a game...kicsit sokat pach-elt, de lejött és szombaton indítottam egy Huntert a Snowbourn-on. Már 15ös...kérdés mijen guildek vannak amik magyarok? Szerintem haverom is jönne ő 16-os Guardian. Plz írjatok...annyi a lényeg hogy magyar legyen és jó hangulattal. -
Lorienel #4748 A 2rift raidből 1 a főboss kill, ami jó esetben megven 1.5óra latt .
Az a szabályzat már módosult, nincs kötelező raid, és a szinthatárt is eltöröltük. Majd frissítve lesz hamarosan, csak a sok raid miatt nincs időnk rá -
#4747 Igen, 1 raid 10-15h (amúgy 6-8h, de mind1:) ), és heti 3 alkalommal megyünk le, h 1x végigmenjünk rajta.
Jelenleg (illetve 3 hete) így néz(ett) ki: rift heti 2x, ami az első 6-7 bosst majd a kövi alkalommal a főbosst jelenti.
Illetve heti 1 helegrod.
Szóval nem heti 3x végignyomni a raideket. A callidus nem HC guild, ahhoz köze sincs. Annó játszottam HC guildben, mondjuk az GuildWars volt, de ott úgy nézett ki, h 18-23h között gvg hétköznap, minden nap, hétvégén kb 12-13 órától 17-18óráig gvg, aztán 20tól 23ig még 1 kör. Úgy, h a GWben egy kicsit jobban kellett figyelni, ugyanis ott nem agynélküli buta monsterek jöttek, amik mindig ugyanazt csinálják, hanem skilles palyerek. Na ez (volt) hc, nem az, h punnyadós raidekre lemenni heti 3x. Ez pite. -
#4746 Ezt nevezik HC guildnek, hogy heti 3 raid van... az legjobb esetben is 10-15 óra raid. Egy héten egy átlagember 110 órát van ébren, ebből 55-65-öt eltölt melóval és utazással = marad átlagban 50 óra, és ennek a negyedében (a heti össz ébren töltött óraszám) ti raideztek, és e mellett még lotroztok is.
respect -
#4745 Kedves Leendő Guildtársunk!
Mielött jelentkeznél kérlek olvasd el szabályzatunkat és jelentkezési feltételeinket.
Guildtaggá válás feltételei:
a.) A Guildbe csak 18 évnél idősebb emberek jelentkezését várjuk.
b.) Ventrillo használata guildes megmozdulásokon kötelező, enélkül kivitelezhetetlen szervezett PVE/PVP játék, mindemellett itt ismerkedhetsz, barátokat szerezhetsz.
c.) Hajlandó vagy a guildszabályzatot elfogadni és betartani.
d.) Tudod vállalni, hogy a heti három raid közül minimum egy raiden játszol velünk.
e.) Jelenleg a szintkövetelmény a csatlakozáshoz lvl 35.
Kérünk mindenkit, hogy a szintkövetelménynél alacsonyabb main karakterrel NE jelentkezzen, nem fogunk a jelentkezésével érdemben foglalkozni!
f.) Jelenleg a guildbe fölveszünk: -
hippy #4744 Nem tudom milyen szabályzatot olvastál,de legjobb tudomásom szerint a Callidus szabályzatában nincs kötelező heti 1 raid. -
WyZaRd #4743 Köszi mindentD pár emberrel már felvettem a kapcsoltatot.Ha minden jólm1 az újévben bezserzem a játékot eladom az SRO accountomat és nekiállok a gamenek=)
még jelentkezem