F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek
Magyar Fansite (hivatalos)
Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]
Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]
Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!
-
ennek a játéknak HÁLSITENNEK pont az a lényege, hoyg egyáltalán nem a filmre hajaz. azthizsem, hoyg sokan egyetértenek velem abban, hoyg nem szívesen hallgatnánk pl a film agyonhallgatot és egyébként picit szerintem kicsit túlértékelt zenéjét a játékban újra és újra. sztem tökéletes zenéket alkottak a játékhoz a készítők
az a nagy baj(vagy nem), hogy a film(habár én személy szerint imádom) rettentően bekorlátolta az embereket.. ha nem lett volna film, hanem egyszercsak jött volna a játék, valszeg senki sem panaszkodna azért hogy , miért nem néz ki minden karakter ugyanúgy miérntmazazen stb.. el kell tudni vonatkoztatni.. ez egy nagyon nagy részben és szerencséra a könyveken ill a LOTR "lore"-on alapuló játék.. ami makszimálisan megfogja ennek a világnak a hangulatát..
helyszínekről pedig annyit hoyg szépen lassan az évek során meg fognak nyílni azok a kulcs szerepet játszó helyszínek is (habár nem az összes) amik a filmben is láthatóak. Arról meg nem is beszélve, hoyg a játékban rengeteg olyan helyzín van ami a filmben egyáltalán nem szerepel, viszont a könyvekben illetve a háttérirodalmakban előzményekben igen..
ez a játék nem való olyanoknak akik gyűrűk ura filmrajongók, ez a játék gyűrűk ura világ rajongóknak való, mert ők szerintem minden porcikáját ki tudják élvezni a játéknak... illetve olyanoknak akik csak szimplán eg ynagyon hangulatos, nagyon játzsható és nagyon igényes mmo-val szeretnének játszani