The Lord of the Rings Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hylia
Szia
Miböl van hiány? : ugye minstrel (healer) mnidg kell, ha azzal kezdessz, akkor szinte biztos, h mindig találsz random csapatot. Abból jól jon a sok is, de szerintem a guildben már nincs belöle hiány, minden szintût találhatsz a Last Enclave of Hope-ban (ez a mi guildünk) Vegyük azt, h pl én is minstri vagyok😊 Tud támadni is, ha gw-ztél, akkor én inkább a smite-os monkra hasonlitanám, egyes skilljei sebeznek csak v saját magát buffolja, miközben az ellent is sérti. Igy szólózásban sem leszel hátrányban, bár kétségtelenül lasabban megy, de ugyanolyan sikeres, mintha champion lennél akár 😊

A Lore Master amolyan mage és druid keveréke szerintem. Pet-je is van, aki kisérgeti, emellett elemental cuccokat is dobál, lassit, tömeget irányit. Eddig hiány volt belöle a guildben, de most elég sok kicsi lore indult utjára, bár az igazán magas szintü kevés még.

Hunterböl rengeteget találsz, champ és captain iss akad jópár. A captain egyébként szerintem kb olyan, mint a gw-ben a paragon,ilyen csapat buffer féle.
Szóval, ami mindenképp kevés, az a guardian föleg, esetleg minstrel, v lm.

Ha foglalkozásrol van szó, akkor az explorert tudom ajánlani (alapanyag-gyüjtés föleg), jól is kereshetsz vele, és a guildnek is minél többre van szüksége belöle (miel ez hozza az alapanyagot, némely másik craft inkább viszi pl. az armoursmiths/tailor)

Iwatori Earthshaker Lvl 48 Minstrel - Callidus - Daughter of the Feared Tinormi

Mint minden mmo-ban a healer ami talán hiány kaszt (talán Lore-Master és Captain is), de ha úgy nézzük akkor healer és guardian ami nélkül nem indul el egy komolyabb parti.
Lore-Master tolja a dps-t, õ a caster a lotro világában. Mellett nagyon jó support karrakter, mert tud cc-zni, képes gyógyítani, és powert visszatölteni.
Az igazi healer a minstrel. Ha gyógyításról van szó akkor õ a nyerõ. Dps-r nem igazán tud tolni, bár ezirányi képességét kicsit tudjuk növelni traitek segítségével, de akkor is gyenge lesz, szóval õ inkább csak healeljen.
Amennyire én tudom a hunter is tud aoe-t, raining arrow (asszem) nevû skill asszem aoe sebzést csinál. De igazi aoe támadásra a champion a jobb (de az is lehet, hogy nem <#smile>)
A kapitány tolja a dps-t, közben nagyon egészséges buffokat ad, mellette képes egy kis party heal-t nyomni, amivel besegít a keményebb fightoknál a healereknek. Ja és van neki combat-res.-e ami nem egy rossz dolog. Annyiban hasonlít a wow-os paladinhoz, hogy ez is hevy armort használ<#vigyor>. Õ captain, szóval õ inkább captainkodik, nem paladinkodik....

Lorienel lvl60 Minstrel Balterion lvl56 Guardian Callidus Kinship (Snowbourn szerver))

KBB
Sziasztok!

Figyelemmel követtem a LOTRO-t már megjelenés elõtt és az óta is, de most komolyabban is elgondolkoztam rajta, hogy csatlakozok én is. Pár kérdéssel fordulnék felétek.
Nézzétek el nekem, ha a WoW-hoz vagy Guild Wars-hoz hasonlítok; ahoz van kialakult viszonyítási pontom. Kérdéseim tehát a következõek:

- Mely kasztokból szokott lenni hiány? (értem ez alatt akár a magyar klánokban is, illetve amikor instába mentek melyik kasztot kell úgy vadászni, hogy indulhasson a party)

- A lore-master tulajdonképen mit csinál? Fõképp party-ban mit? Elolvastam a pár soros leírását, de nem tiszta.

- A Minstrel az amolyan csak healer kaszt? Vagy mint pl WoW-ban Shadow Priest itt is tud sebezni? Mert valahoyg nincs mage kaszt, érdeklne melyik a legmágusosabb kaszt.

- A Hunter az spiker vagy tud AoE-t is? Mint pl Ranger GW-ben (barrage)?

- Mi a Captain feladata egy party-ban? Mennyire hasonlítható össze egy WoW -os paladinnal a felépítése, szerepköre?

Noh, hát remélem nem túl noobos kérdések, de akárhogy olvasok utána ezekre választ nem lelek. Elõre is köszönöm azoknak akik segítenek a döntésemben a válaszadásukkal.

http://parallelorealms.blogspot.com

azirafael
LOTRO-ból nincs tört szerver. Vedd meg, rakd fel, enjoy.

Megvolt eddigi legjobb csapaélményem. Book2 végét csináltuk, viszonylag alacsony szintú csapattal. Mindenki fennvolt ventrin legalább olyan szinten, hogy hallotta mi a stratégia. Végig sima zökkenõmentes volt, emellett nagyon kihívásos, voltak egész lehetetlennek tûnõ helyzetek, amin olyan könnyedséggel kerekedtünk felül, hogy álmomban sem hittem volna. Külön dícséret Aknirras-nak, aki remekül tartotta az agrót és szedegette rólunk. Egyetlen egyszer volt némi dreed és elit hegyek miatti kavarodás, az is csak abból, hogy hirtelen a sok mentõ ötlet közül nem ugyanazt kezdtük csinálni, de nagy baj ebbõl sem lett, a csapat összeszedte magát gyorsan. FS kombók 1-2 kivétellel óramûpontossággal zajlottak, ha mana gondunk volt rögtön ott volt a töltés, wipe-nak a gondolata sem merült fel. Nagyon szépen köszönöm mindenkinek! Hihetelen élmény volt, csak így tovább! 😄
Más!
Sajnos Blob kimaradt a mókából, kérem azokat akiknek nincs még kész a book2 keressék meg ingame, és próbálják meg nem random csapattal megoldani a dolgot. Megyünk segíteni, ha kész a csapat és kellünk!
Következik ND és Agamaur! Mindenki fejlõdgessen és csinálja a láncquesteket. Amint megvagyunk megint 6-an indulhat a mulatság. 😊)

Már zajlik is a patch mûvelet.Letöltötte frankón az általad megadott download m.-el.
Nemsokára tesztelés ;-)

Szaruman
Sztem megint frissíteni fogom a bannert/fejlécet😊

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Blob
még 1 óra és csatlakozom, ha még befére 😊
Blob
jol tetted nem is kelett volna itt mindenki eredetibe nyomja
jó én [email protected] gondoltam na csak nem mertem leírni 😄
Scotty99
Ezt nem tudtam, köszi. Lehet, hogy holnap kibírom próbálni, ha nem, akkor marad a szombat.

Az is eszembe jutott, hogy amíg nem lesz feltöltve az acc, addig elhasználom a buddy key-t, amit egy havernak adtam, csak neki mégsem kellett (videók alapján nem tetszett neki a game), erre meg nincs otthon, és nem bírja megadni a szükséges számokat...<#szomoru1>

PS3 ID: ghost_hun

Blob
cdgalaxis.hu
Blob
<#wilting>
vki privátba tudna küldeni egy olyan oldalt ahonnan "megtudja hozni a postás"? mert seholse találok...
Persze

Lorienel lvl60 Minstrel Balterion lvl56 Guardian Callidus Kinship (Snowbourn szerver))

ha megveszem eredetibe vagy esetleg neadja Isten letöltöm akkor 30nap mulva tudom tolni tört szervereken?
Sanko
pont a Paypal nem ellenõrzi a címet csak küld egy 4jegyû számot sms-ben amit be kell írni visszaigazolásként, különben letiltja a kártyát a paypal rendszerben.
(sokan így regisztrálnak az apple music store-ba mert ott pl nincs Magyarország, de ha paypalon egy osztrák címet reggelnek akkor azt már elfogadja a musicstore...kabaré, de jól mutatja a helyzetünket, EU-s országok közt USA szerint nincs Mo....)

a mohának mindig a déli oldala fás

Szaruman
Akar vki a ma/holnap/hétvégén fornost instába jönni? lvl38+, 1 híler már van, ventri kötelezõ😊

Book 2-t csináljuk mintmár említettem nem a 3-at. Akkor lesz csapatolás, amint annyian leszünk online, hogy elbírjuk kezdeni. Elnézést elõre azoktól, akik esetleg kimaradnak, 6fõs a limit bármit is teszünk. Ha van igény keressetek ingame, hátha lesz 2 csapat 😄 Sokan már hamar feljönnek, Bitang amint tudsz sztem nézz fel, vagy adj egy telószámot, és rádcsörgök, hogyha van valami.

Blob
o hát ti nagyon elõre jártok én még csak a bok 2/3 nál vagyok de tokl menni már a book 3/1 re is ha nagyon muszály de akkor majd este 10 után leszek addig is jó mókát 😉
Scotty99
Nem bírok, Szerbiában nem érvényes <#falbav>

azirafael
Csinálj paypal accot.

Scotty99
Valami összeesküvés lehet ellenem, képtelen vagyok játszani. A haverom MasterCardot csináltatott, de arról sem bírom befizetni a LOTRO-t. Mindig kiírja, h valami nem megfelelõ. Háromszor megpróbáltuk, fogalmam sincs mostmár, hogy mi lehet a baj. Azt hiszem kénytelen leszek megvárni a szombatot, és GameCardot venni... <#rinya>

Nekem már csak a Book2 Chp 8 van vissza, kiváncsian várom a Széltetõs csapatolást. Az esti kezdés mit takar, mert akkor úgy készülök. 18, 19 vagy 20 órát?

Bitang

Hylia
Jah, és akinek az ideje engedi, az csinálgassa a ND solo questeket is (ha ugyan nem tette eddig) h megkapja a folytatásos FS-eket. Néhányat közülük le is lehet solozni egyébként. Ha lassan mindeni meglesz 30 körüli, meehtünk vissza Agamaurba és tovább.

Iwatori Earthshaker Lvl 48 Minstrel - Callidus - Daughter of the Feared Tinormi

Scapolite! Ne felejtsd el a 2 peccset letölteni, azt is ugyanonnan a legkönnyebb. 1.12-t és 1.2-t
Bezony leszek, sõt Iwa, Uriels, Bitang, Aknirras is lesz, úgyhogy meglesz az egész csapat, sõt túljelentkezés is van, valahogy igyekszünk megoldani, nekem pl book 2 kész végig, lehet 2 csapat is összejön. Csinálunk széltetõt, Book2-t, és North Downs FS questeket, márha ez mind belefér. Kérem a csapattagokat, hogy book2-ben a solo questeket csinálják meg az elején, aztán az elsõ FS-tõl nyomjuk végig! 😄

Blob
janus84
Este lesztek?
Hát igen.Elõszörre is ezzel kellett volna megkezdenem.
Most szerintem jó lesz.Köszönöm!

fileplanet download managerrel szedd, azt talán nem dobja le, ha mégis, akkor tudod folytatni. A letöltõprogit is megtalálod az oldalon

Scotty99
Hali!

Ha minden terv szerint alakul, akkor ma végre mehetek vissza játszani <#vigyor2>

És ami a legjobb az egészben, hogy tegnap végre lett ADSL netem, és mehetek nyugodtan ventrire is, nem fogok laggolni közben
<#nyes>

Honnan lehetne még letölteni?Nekilendülök hátha sikerül.

Az mi?Onnan szedtem😊
Nagyon megbízható.

Szerintem szedd fileplanetrõl, egyszerû, gyors, megbízható

99%-nál megállt a letöltés.Ez most szórakozik velem??<#boxer>

Na tegnap este leszedtem a proci hûtõt és levakartam a régi pasztát és kapott újat. Plussz a egy ház venti csere esedékes, mert néha megy néha nem! Igy most már 100%-os proci kihasználtság mellett 49 fok fölé nem megy a hõfok. A probléma megoldódott úgyhogy köszönöm szépen a tippeket!

LOTRO: Beorid - Lvl 50 Captain --Callidus-- Snowbourn

Meg is kaptam!Ki is próbálom még ma!<#vigyor2>
very thx😊

Szaruman
Bkulcs elkelt, ne kérje senki😊

Szaruman
Ezt nem így csináljuk. Nekem elküldöd pm-be, h van buddy key-ed, én kirakom a bannerbe, h van 1, és az elsõ, aki PM-et küld, megkapja😊

Sáska
Buddy key az elsõ jelentkezõnek!!

Én találkoztam hasonló problémával. Egy atiX800-as kártya mívelte. Az volt a gondja hogy a VGA-ramjai melegedtek túl, mindezt azért, mert egy porcica beleragadt annaka a nyílásnak az egyik végébe ahol a levegõt átfújja a ventillátor, így a kártya egyik fele hûlt a másik fele nem. Ugy 20-30 perc után szétesett kép restart kutyafüle... Próbáld meg hátha :s

DonnieBrasco
Nagyon hypeolják, de engem valahogy hidegen hagy. Inkább valami cyberpunkos (ilyen sajna nincs, a Neocron õsrégi és nagyjából halott), vagy posztapokaliptikus jönne be, lassan "elf-mérgezésem" lesz 😊.
Posztapokaliptikus témában most a Fallen Earth készülget... hát nem tudom. Lesz elvileg Fallout-hoz is MMO (egyszer, talán..)
Fantasy világban esetleg egy Elders Scrolls MMO érdekelne, a Bethesda nagyon hallgat a témában, reménykedjünk 😊

DB

A ti kung-futok nem erős!

Sáska
DonnieBrasco
Én kiszámoltam, hogy jobb nekem a csökkentett havidíj, mert több, mint két évig kéne nyomnom hogy garantáltan megérje, és ki tudja, 2 éven belül lehet, hogy lesz olyan MMO amit szívesebben tolok majd. Nem nagyon látom egyelõre, hogy érkezne, de ki tudja 😊

DB

Egyébként , még mindig nem tudom , h mit csinálják a legjobb megoldás tényleg ha preorderes -lifetimeostól- vennék acc-ot mivel , ha idõ után meg is unnám , persze nem tudhatom , de nem is kizárt ...akkor simán el lehetne adni jó pénzért ...havidijasan meg nem akarom beleöldösni a 8k-kat a GC-vel :/

DonnieBrasco
A VISA totál más mint a VISA Electron.
A VISA egy hitelkártya (credit card), ami mögött dollár alapú elszámolással kölcsönre veszel minden, és azt a pénz garantáltan, azonnal le tudja vonni az eladó (codemasters).
A VISA Electron ezzel szemben egy valutafüggetlen debitkártya szabvány, amivel a saját pénzed költöd direktben - ezért nem is fogadják el szinte sehol, hiszen ha éppen nincs egy fitying se az egyenlegeden, az adott napon nem tudja levonni tõled az eladó (CM) a dellát.
A Eurocard/Mastercard a másik hitelkártya szabvány, ez EURÓ alapú, ezt is bárhol bármikor elfogadják.
A VISA ELectronhoz hasonló debitkártya szabvány még a Cirrus Maestro pl. de ilyen debitfajta van minden országban ezerféle (pl. Írországban a Lasercard).
A lényeg: MMOG-hoz VISA (NEM electron!!) vagy Mastercard ajánlatos!

DB

24fõs a raid, ebbõl 4-healer és 3 tank volt kezdetben. A többi DPS, szóval nem nehéz bekerülni, csak én éppen jó helyen voltam jó idõben. Mikor Quler jelentkzett, akkor már 22-en voltunk, és 1healer+1tank hiányzott. Elsõ boss elõtt ment el valaki, valamint a sárkányos boss elõtt léptek le páran, akkor invelték be Shelin-t és Syrn-t. De már korábban is láttam, hogy szerveznek raidet, csak eddig nem jelentkeztem rá. Ezután lehet, hogy bátrabban fogok próbálkozni én is. Az, hogy esélyes-e a party boss killre, szerintem az elsõ trasheken kiderül. Ha káosz van, akkor lépni kell. És ts-nélkül ez is necces szerintem. A 24-bõl 18-20 ember fent volt, ha beszélni nem is tudott, de hallhatta az utasításokat (meg vért izzadt, hogy gyenge angoltudásával értsen is valamit az egészbõl <#ijedt>). Annyi elõnye volt, hogy nagyjából tiszta, melyik bossnál mi a taktika, mire kell figyelni, mit kell magunkal vinni.

tnx a linket <#worship>
Raticus-nál lévõ pajzs és páncél elnyerte a tetszésemet 😊

Az pedig bizony jobban keresett.😊

Szaruman
Nem mázli kérdése, hanem szervezésé. Illetve neked van 1 bazi hátrányod vele szemben: te champ vagy, õ híler😊

Mekkora mázli,egyesek eljutnak Helegrodba egyesek meg nem!😄