The Lord of the Rings Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Miböl van hiány? : ugye minstrel (healer) mnidg kell, ha azzal kezdessz, akkor szinte biztos, h mindig találsz random csapatot. Abból jól jon a sok is, de szerintem a guildben már nincs belöle hiány, minden szintût találhatsz a Last Enclave of Hope-ban (ez a mi guildünk) Vegyük azt, h pl én is minstri vagyok😊 Tud támadni is, ha gw-ztél, akkor én inkább a smite-os monkra hasonlitanám, egyes skilljei sebeznek csak v saját magát buffolja, miközben az ellent is sérti. Igy szólózásban sem leszel hátrányban, bár kétségtelenül lasabban megy, de ugyanolyan sikeres, mintha champion lennél akár 😊
A Lore Master amolyan mage és druid keveréke szerintem. Pet-je is van, aki kisérgeti, emellett elemental cuccokat is dobál, lassit, tömeget irányit. Eddig hiány volt belöle a guildben, de most elég sok kicsi lore indult utjára, bár az igazán magas szintü kevés még.
Hunterböl rengeteget találsz, champ és captain iss akad jópár. A captain egyébként szerintem kb olyan, mint a gw-ben a paragon,ilyen csapat buffer féle.
Szóval, ami mindenképp kevés, az a guardian föleg, esetleg minstrel, v lm.
Ha foglalkozásrol van szó, akkor az explorert tudom ajánlani (alapanyag-gyüjtés föleg), jól is kereshetsz vele, és a guildnek is minél többre van szüksége belöle (miel ez hozza az alapanyagot, némely másik craft inkább viszi pl. az armoursmiths/tailor)
Iwatori Earthshaker Lvl 48 Minstrel - Callidus - Daughter of the Feared Tinormi
Lore-Master tolja a dps-t, õ a caster a lotro világában. Mellett nagyon jó support karrakter, mert tud cc-zni, képes gyógyítani, és powert visszatölteni.
Az igazi healer a minstrel. Ha gyógyításról van szó akkor õ a nyerõ. Dps-r nem igazán tud tolni, bár ezirányi képességét kicsit tudjuk növelni traitek segítségével, de akkor is gyenge lesz, szóval õ inkább csak healeljen.
Amennyire én tudom a hunter is tud aoe-t, raining arrow (asszem) nevû skill asszem aoe sebzést csinál. De igazi aoe támadásra a champion a jobb (de az is lehet, hogy nem <#smile>#smile>)
A kapitány tolja a dps-t, közben nagyon egészséges buffokat ad, mellette képes egy kis party heal-t nyomni, amivel besegít a keményebb fightoknál a healereknek. Ja és van neki combat-res.-e ami nem egy rossz dolog. Annyiban hasonlít a wow-os paladinhoz, hogy ez is hevy armort használ<#vigyor>#vigyor>. Õ captain, szóval õ inkább captainkodik, nem paladinkodik....
Lorienel lvl60 Minstrel Balterion lvl56 Guardian Callidus Kinship (Snowbourn szerver))
Figyelemmel követtem a LOTRO-t már megjelenés elõtt és az óta is, de most komolyabban is elgondolkoztam rajta, hogy csatlakozok én is. Pár kérdéssel fordulnék felétek.
Nézzétek el nekem, ha a WoW-hoz vagy Guild Wars-hoz hasonlítok; ahoz van kialakult viszonyítási pontom. Kérdéseim tehát a következõek:
- Mely kasztokból szokott lenni hiány? (értem ez alatt akár a magyar klánokban is, illetve amikor instába mentek melyik kasztot kell úgy vadászni, hogy indulhasson a party)
- A lore-master tulajdonképen mit csinál? Fõképp party-ban mit? Elolvastam a pár soros leírását, de nem tiszta.
- A Minstrel az amolyan csak healer kaszt? Vagy mint pl WoW-ban Shadow Priest itt is tud sebezni? Mert valahoyg nincs mage kaszt, érdeklne melyik a legmágusosabb kaszt.
- A Hunter az spiker vagy tud AoE-t is? Mint pl Ranger GW-ben (barrage)?
- Mi a Captain feladata egy party-ban? Mennyire hasonlítható össze egy WoW -os paladinnal a felépítése, szerepköre?
Noh, hát remélem nem túl noobos kérdések, de akárhogy olvasok utána ezekre választ nem lelek. Elõre is köszönöm azoknak akik segítenek a döntésemben a válaszadásukkal.
http://parallelorealms.blogspot.com
Más!
Sajnos Blob kimaradt a mókából, kérem azokat akiknek nincs még kész a book2 keressék meg ingame, és próbálják meg nem random csapattal megoldani a dolgot. Megyünk segíteni, ha kész a csapat és kellünk!
Következik ND és Agamaur! Mindenki fejlõdgessen és csinálja a láncquesteket. Amint megvagyunk megint 6-an indulhat a mulatság. 😊)
Nemsokára tesztelés ;-)
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Az is eszembe jutott, hogy amíg nem lesz feltöltve az acc, addig elhasználom a buddy key-t, amit egy havernak adtam, csak neki mégsem kellett (videók alapján nem tetszett neki a game), erre meg nincs otthon, és nem bírja megadni a szükséges számokat...<#szomoru1>#szomoru1>
PS3 ID: ghost_hun
Lorienel lvl60 Minstrel Balterion lvl56 Guardian Callidus Kinship (Snowbourn szerver))
(sokan így regisztrálnak az apple music store-ba mert ott pl nincs Magyarország, de ha paypalon egy osztrák címet reggelnek akkor azt már elfogadja a musicstore...kabaré, de jól mutatja a helyzetünket, EU-s országok közt USA szerint nincs Mo....)
a mohának mindig a déli oldala fás
Bitang
Iwatori Earthshaker Lvl 48 Minstrel - Callidus - Daughter of the Feared Tinormi
Bezony leszek, sõt Iwa, Uriels, Bitang, Aknirras is lesz, úgyhogy meglesz az egész csapat, sõt túljelentkezés is van, valahogy igyekszünk megoldani, nekem pl book 2 kész végig, lehet 2 csapat is összejön. Csinálunk széltetõt, Book2-t, és North Downs FS questeket, márha ez mind belefér. Kérem a csapattagokat, hogy book2-ben a solo questeket csinálják meg az elején, aztán az elsõ FS-tõl nyomjuk végig! 😄
Most szerintem jó lesz.Köszönöm!
Ha minden terv szerint alakul, akkor ma végre mehetek vissza játszani <#vigyor2>#vigyor2>
És ami a legjobb az egészben, hogy tegnap végre lett ADSL netem, és mehetek nyugodtan ventrire is, nem fogok laggolni közben
<#nyes>#nyes>
Nagyon megbízható.
99%-nál megállt a letöltés.Ez most szórakozik velem??<#boxer>#boxer>
LOTRO: Beorid - Lvl 50 Captain --Callidus-- Snowbourn
very thx😊
Posztapokaliptikus témában most a Fallen Earth készülget... hát nem tudom. Lesz elvileg Fallout-hoz is MMO (egyszer, talán..)
Fantasy világban esetleg egy Elders Scrolls MMO érdekelne, a Bethesda nagyon hallgat a témában, reménykedjünk 😊
DB
A ti kung-futok nem erős!
DB
A VISA egy hitelkártya (credit card), ami mögött dollár alapú elszámolással kölcsönre veszel minden, és azt a pénz garantáltan, azonnal le tudja vonni az eladó (codemasters).
A VISA Electron ezzel szemben egy valutafüggetlen debitkártya szabvány, amivel a saját pénzed költöd direktben - ezért nem is fogadják el szinte sehol, hiszen ha éppen nincs egy fitying se az egyenlegeden, az adott napon nem tudja levonni tõled az eladó (CM) a dellát.
A Eurocard/Mastercard a másik hitelkártya szabvány, ez EURÓ alapú, ezt is bárhol bármikor elfogadják.
A VISA ELectronhoz hasonló debitkártya szabvány még a Cirrus Maestro pl. de ilyen debitfajta van minden országban ezerféle (pl. Írországban a Lasercard).
A lényeg: MMOG-hoz VISA (NEM electron!!) vagy Mastercard ajánlatos!
DB
Raticus-nál lévõ pajzs és páncél elnyerte a tetszésemet 😊