F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek
Magyar Fansite (hivatalos)
Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]
Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]
Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!
-
Blint #4253 Szerintem az emberek tobbsege nem azert akar tort serveren jatszani, mert az olyan jo, vagy sajnalja a penzt. Hanem a magyar polgarok tobbsege nincs ugy eleresztve penzileg, hogy havonta MMO elofizeteseket finanszirozzon.
Szerencsere, en a havi WoW-omat tudom fizetni, viszont most szeretnek a LotRO-ra is elofizetni. Es bizony a WoW accomat igy be fogom fagyasztani egy idore. Kettot nincs ertelme fizetni, mert nem lesz kihasznalva valamelyik.
Guild Wars ebbol a helyzetbol jobb, egyszer megveszed es anynit jatszasz vele es akkor amikor akarsz. Igaz nekem nem jott be, ott is porosodik most a polcon, de legalabb nem vesztettem vele sokat.
Persze, ha mindenki jo kereso lenne az orszagban, nem keresnenek tort servereket. En cak akkor jatszanek torton, ha tudnam, hogy a karijaim megmaradnak es megkozeliti az eredeti server szinvonalat. A penz bizony senkinek sem mindegy :(