10184
10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• Blint
    Egyebkent LotRO-hoz nincs valamifele adatbazis, mint WoW-hoz az Armory?:)
  • Blint
    A CD galaxison kivul tud valaki egy olyan online boltot ahol az EU verzio megrendelheto. A CD galaxisnal a LotRO oldal tok ures napok ota. Mas oldalon meg nem irjak ki milyen verzio :( Boltba meg nincs kedvem elmenni erte :P :D
  • Scapolite
    Pedig így van.Sok Gamer nem tudja ezt fizetni.
    Ha free lenne a server akkor sokkalta többen lennének rajta és használnák lotro-t!Betudható ez még bankkártya hiányosságnak is (nem mindenkinek van).
    Aki meg dolgozik annak egyértelműen nem jó befektetés.Ilyenkor az idő-vel is számolni kell,nem 30 napot használná az tuti:)
    Egyébként jó kis game,rajta voltam én is ;-)
  • KBB
    Nemhiszem el, hogy 3k / hónap úgy földözvágná az embereket amikor többször ennyit elköltenek relative értelmetlen dolgokra / hónap, pl.: csoki, sör, cigi, etc.
  • Blint
    Szerintem az emberek tobbsege nem azert akar tort serveren jatszani, mert az olyan jo, vagy sajnalja a penzt. Hanem a magyar polgarok tobbsege nincs ugy eleresztve penzileg, hogy havonta MMO elofizeteseket finanszirozzon.
    Szerencsere, en a havi WoW-omat tudom fizetni, viszont most szeretnek a LotRO-ra is elofizetni. Es bizony a WoW accomat igy be fogom fagyasztani egy idore. Kettot nincs ertelme fizetni, mert nem lesz kihasznalva valamelyik.
    Guild Wars ebbol a helyzetbol jobb, egyszer megveszed es anynit jatszasz vele es akkor amikor akarsz. Igaz nekem nem jott be, ott is porosodik most a polcon, de legalabb nem vesztettem vele sokat.
    Persze, ha mindenki jo kereso lenne az orszagban, nem keresnenek tort servereket. En cak akkor jatszanek torton, ha tudnam, hogy a karijaim megmaradnak es megkozeliti az eredeti server szinvonalat. A penz bizony senkinek sem mindegy :(
  • Reyes
    Áhh, köszi!
  • KBB
    Szia!

www.lotro-music.com
  • umarth
    Sziasztok!Szoval az a kerdesem hogy honnan tudok leszedni tabok/kottakat
    hogy a jatekban mondjuk Metallicat, vagy NEcrophagistot, vagy My dying brideot tudjak játszani lanton vagy akármin?
  • Chrystopher
    Jó bunko, paraszt magyar felfogás. Tudod kistestvér az MMO-k túlnyomó %-át nem lehet törtön játszani csak házilag barkácsolt, hulladék, instabil szervereken, ahol a játékélmény 20%-a sem jön át..
  • Reyes
    Ebben az esetben nem.
  • tonio14
    Hello mindenki!
    Most halottam erről a játékról és eléggé megtetszett
    Az lenne a kérdésem hogy hogyan lehet evvel játszani mert a triallal csak 7napig lehet megvenni meg nem nagyon szeretném
    Lenne valami megoldás?
    előre is kösz
  • Blob
    ez nem mindenkinek megy így nekem lekelet szednem hogy utána magátol frissítsen ;)
  • Reyes
    Nincs még kieg. Én Móriába szeretnék eljutni, hogy kovácsoljak a törpömnek egy fullos mithrill páncélt:)
  • zlcsi
    egyébként volt már valami kieg? vagy még mindig csak Völgyzugojig lehet eljutni? Minden állmom bebarangolni a Fehér Várost :)
  • zlcsi
    én voltam hülye, az amcsit szedtem le... nah akkor nekiállok az eusnak is.
    Ha jó én is megveszem, wowot már rég abbahagytam, de hiányzik az mmo érzés :) warhammer meg még sokára jelenik meg
  • KBB
    Ezt a butaságot meg honnan vetted?
    A Trial ingyen van: Link
  • KBB
    Nem kell a külön patcherekkel mókázni, fogod elindítod a játékot és magától leszedi a frissítéseket, ha van viszonylag gyors neted vagy relative sok időd, akkor magától befrissíti.
  • Blob
    nem ha a game elindulakkor nem kel az első, nekünk kelettt az is azért tettem fel.
  • dzsuvajoe
    még a trial is fizetőős??? :S
  • Blint
    Ezen az oldalon 3 frissitest latok, az elsore azt irja, hogy a jatek telepitese uten, mindjert tegyem fel. Na en ugye par napja mar jatszok es frissitett nekem automatikussan. Igy is tegyem fel a 3 frissitest?
    Bar szerintem, mint kezdo jatekos ezekbol az ujdonsagokbol semmit nem fogok eszrevenni, de azert szeretnem ha teljes lenne a vilag:)
  • Blob
    igen egyenként fel kell tenni , nem csak a bookok miadt hanem egyébbapróság illetve bug miadt http://lotropatch.extra.hu/
  • Blint
    Meg valami.
    Ki tudom valahogy irtani az FPS szamot?
  • Blint
    Egyebkent en is 3 napja jatszok vele, Trial modban, de hajlok ra, hogy megvegyem, mert nagyon megtetszett. Amiota a WoW megjelent, azota azzal jatszok, de valahogy mar nem nyujt akkora elmenyt mint kezdetekben. Ez a harom nap alatt a LotRO-ban viszont ismet olyan felfedezesi es kalandvagy erzesem volt, mint anno a WoW-ban.

Lenne egy kerdesem, mert nem ertek itt valamit. A jatek javitasat patchekkel oldjak meg, az uj tartalmakat pedig ezekkel a bookokkal? A bookokat manualissan kell feltelepiteni? Lattam, hogy mar a 10. bookot adtak ki, ezeket egyesevel fel kell rakni?
  • Blint
    zlcsi: aktivaltad is a COG accountodnal a trial kulcsot, amit a lotro-europe.com oldalon lehet kervenyezni?
  • zlcsi
    hátha nem akkor mit kell csinálni? ujból leszedni az eu-sat? hol lehet megnézni hogy milyet szedtem le?
  • DonnieBrasco
    Biztos, hogy az Európai klienst töltötted le?

DB
  • zlcsi
    Sziasztok,
    nem tudjátok hogy miért nem tudok bejelentkezni a játékba? Regisztárltam erre a 7 napos probajátékra de a játék bejelentkezésnél azt mondja hogy nem jó a jelszó és a felhasználói név, pedig többször is ki-be jelentkeztem a cogaccount honlapon...
  • Blob
    persze berespect
  • Robcuskilla
    jóvan, mesélték csak, nem próbáltam ki :D néha beficcenhet egy-egy naiv kérdés is nyihahahaha
  • Blob
  • KBB
    Lol, az mókusvakítás.

Vista csak akkor "javíthat" a játékon, ha VAN DX10-es kártyád ÉS DX10-es játékkal játszol pl Bioshock.

WoW meg sehogy se néz ki jobban, ez fix :)
  • Robcuskilla
    más
    ha vistája van az embernek, akkor ez önmagában a dx10 miatt ( még ha a game nem is olyan ) javíthat a játék kinézetén? haverom mondta, hogy a wowot pl. vista alatt is kipróbálták és szebb volt. ez tényleg befolyásol vmit a játékokon, vagy csak illúzió...?
  • Robcuskilla
    azt annyira nem ismerem, tuképpen az a jó, ha minden ilyen korábban rts stb. sikeres game fan tábora kap egy jó kis mmo-t és élvezheti ezt a sítulst, innentől kezdve ki-ki kedve szerint játszhat, azzal meg kár törődni, hogy "objektíve" melyik jobb mint a másik, ennek nincs jelentősége. sokan vagyunk, sokféle ízlés, konkértan kedvelt téma ( van akinek a lordofther. az alap és örül végre az mmo-nak, van aki évek óta warhammer imádó és alig vár egy mmot belőle, van aki a warcraftot komálja/ta, alig várta az mmoját :) kapja meg mindeki a kedvére valót,
    ezt kívnom háááát
    De magam részéről nem bírálom a másik által szeretett gamét, csak mert van benne izé meg mizé, meg ezt csinálja, meg így húz varázscsíkot a kari stb. stb. :) muhaha
  • maniac001
    Warhammer?
  • maniac001
    A WoWnak hosszú ideig nem lesz vetélytársa szerintem. ásokhatják, áthelyezhetik másik történetbe de semmi nem üti ki a nyeregből IMHO.
  • Robcuskilla
    mégpedig mit is?
  • Marcus_
    Ráadásul 2008-ban ,talán végre kapunk mmoRPG-t is
  • maniac001
    Erre azért ne vegyél mérget :P
  • DonnieBrasco
    Helyes :) Ez a játék 2 év múlva valóban _hatalmas_ lesz, sokkal nagyobb mint a WOW, TBC-stől mindenestől :)

DB
  • geristar
    rábeszéltetek srácok mégsem adom el a játékot!
    később még jó lesz játszani vele!!