The Lord of the Rings Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sokat kell még várni, h folytathassam a kicsi minstreltápolásom😊
Iwatori Earthshaker Lvl 48 Minstrel - Callidus - Daughter of the Feared Tinormi
2kb?
mert nem látok semmit, feltettem most az új patcht de
404 van gondolom karbantartanak?
Instant, de sokkal hosszabb recharge idõvel😞( (30min!!!!!!)
ez awesome , végre vmi normális muzsika 😄
Amúgy 3-4 fõs gangbangben voltam, pont az ilyen esetekre specializálva😄
Viszont ami zavar, h most már a hunterek instant fognak kiteleportálni...
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Na most, hogy tudom, ki áll a háttérben, hajtóvadászatot rendezek!
<#finom>#finom><#finom>#finom>
Pont nekem való szintû küldik lesznek Everdimben.
Amúgy mmorpg.com fórumjain eléggé istenítik az update-et az amcsik 😊
Mellesleg, annak aki szedné az update-et: én elsõre a torrenttel próbálkoztam, de siralmas 100-150K-val jött. Gondoltam, kipróbálom a direct linket (US szerver, sokat nem reméltem), és láss csodát: full sávszélen rakétázott le, 705K-val, 15 perc alatt lent volt 😊
(névleg 8, valójában lemérve 6 megabites ADSL-en).
DB
A ti kung-futok nem erős!
esetleg azt tudni, hogy ezentúl duelben hatásos lesz-e a csapda?
Reggel bementem a champinommal, de untam már a sok henteskedést (ti a monsterek nagyon hülyék). Szal úgy döntöttem, h félreteszem a freepemet, és csinálok 1 creepet. Így született 'Kutya'. Sejtitek, h mi😊 Nagyon baba, undorítobb mint a BA, de kell hozzá stílus. Igazán az a karakter, amivel istenesen kib*szhatsz akárkivel, de nagyon. Tegnap volt az elsõ alkalom, h guildes freep csapat jött, szal egy elég jó csapat volt. Ami igazán tetszett, h a kutyámmal a legkisebb hibát is ki lehet használni. Egy-egy rosszul idõzített kirohanás az ellenfél részérõl, 1-1 béna visszavonulás... A legundorítóbb amikor meghal valaki a védõk közül, és megpróbál visszamenni<#eplus2>#eplus2> Volt, aki többször is<#falbav>#falbav> Ott volt Lomyldor is, sajnos õt nem tudtam megenni, viszont Lyan...<#vigyor2>#vigyor2> Legközelebb óvatosabban (+15 infamy<#puszis>#puszis>).
Futok futok, egy 4,6k hp körüli ork bácsi terem elöttem. Nézzük egymást úgy fél percig, majd száguld felém. Há, mondom, egy próbát megér, leraktam az alap csapdát (skilles). 1,8kig leszántottam az életét, míg kiszabadult! Elég szép látvány volt, belegondoltam, h mivan, ha berakom a sturdy trap traitet is, amivel még kisebb eséllyel szedem ki a csapdából idõ elött?!?!! Vagy ha vendoros bear trapet használok? Na mindegy, fun volt, szal a múltkori "sztetek van-e értelme a trapnek" kérdésre a válaszom: NAGYON IS!
De attól még nagyon várjuk a holnapot!<#wink>#wink>
PS3 ID: ghost_hun
- Bag End now has a tile floor, instead of wood, in accordance with descriptions in the books. - NO COMMENT, de örülök, hogy ennyire figyelmesek😄D
- Time of Day indicator added to the radar. This contains both the local (computer's) time when moused over and the time of day the game is currently experiencing (as an iconic). - VÉGRE!
- We now allow position and size replacement when modifying the UI. -HELYES!
- Added Cash on Delivery to the Mail UI. - Egyrészt a raktárosainknak nem fogy a pénze, másrészt a levelezõs-kereskedés is scamtelenebb(hihi) lett.
- Only the ESC key will stop movies now. You'll have to aim instead of mashing the keyboard now, son. - Ez csak LOL😄
- Fixed a race condition that could cause vertical quickslot bars along the right side of the screen to get pushed to the left when logging out and back in. - YEEEEE😄D
- Secure trades no longer require you to stand uncomfortably close to your trade partner. - YEEEEE😄D
- You can now see the target of your current target underneath your target's selection. There is now a slightly different reticule shown in the 3d world under your target's target. - Annyira tetszik a target😄
- You now have three full octaves of notes to play with player music! You can now enter and exit /music mode using the right-click menu on your own portrait. We've roughly doubled the speed at which you can play notes. - NA VÉGRE!😄DDD
- Roll/Pass has been updated and is now Need/Greed/Pass - IDEJE VOLT!!!
- Enabled the option to toggle Combat Fx on and off. - Ez most mi?
- All players should now be able to hear their mounts as well as those of other players. - YEEEEE😄
- Players will be dismounted if they fall from too high. - NYÁTOK, eleget szívunk így is az állandó ledobálásokkal.
- Players will no longer receive the "Do you want to travel with your fellowship?" dialog when an instance is started by your fellowship. Each
player must talk to the NPC or go to a Reflecting Pool to enter the instance. - 😞((
Bocs, ha hosszú, és senkit nem érdekel😄
Defenders of Ost Guruth located at Agamaur were trying to show off by wielding halberds, shields, swords, maces, harps, Hobbits, monkeys and loaves of bread while on duty. We told them, you're standing in place called the Red-swamp...that's good enough for most.
majd betehetnétek a faq ba de majd csak holnap ma már nem érek rá 😊
asszonypajtás napja van.
kattogok is egy kis játékért😞
DB
szerk: most látom, h szerk. volt nálad😄D 623MB
Szerk: most látom, hogy tényleg tölthetõ, csak az info oldal sem jön be 😞
Mekkor a mérete?
DB
WoW BC-s acc.-omat cserélném LOTRO-s acc.-ra
rajta 70 warlock 70 shaman 70 rogue 62 mage meg néhány 30 feletti kari
júliusig aktív
Ha nem lifetime-os az acc. akkor csak ráfizetéssel érdekel
msn: [email protected]
Alwin lvl 70 Night Elf Rogue - Dunemaul EU Aramis lvl 70 Human Paladin - Dunemaul EU Bálint lvl 60 Night Elf Hunter -Dunemaul EU
© Szaruman
ma 09:46 | privát | válasz erre | #2714
Nem, ilyen konfiggal nem. Nekem 2 giga rammal nem nagyon swappel (ritkán, nagyon), szal nem tudom, h mi lehet a hiba.
Sárga nyil: település.
Válasz 'maniac001' üzenetére (#2711)
Zenélés pedig: /music parancs.. de a Chat ablak mellett(asszem balra) van egy kis gomb. Ott a Macro(s) rész és ott van minden létezõ parancs. 😉
I don't have a World of Warcraft account, do you?
No, I have a life.
"After an unprecedented 3 months in a prolonged abdominal crunch posture, Nathan Hodges of Amon Raith has finally assumed an upright, locked position. As a result of his amazing accomplishment he has been awarded a North Downs Abs of Steel commemorative plaque."
"Once again, sanity triumphs in the Shire, and thus small field-stones are no longer bigger than large field-stones."
"Sad elf Golhador, victim of alopecia, has purchased a toupee, and is happy again."
😊) marha jól szórakozom 😊
DB
Bár az igaz, hogy utána nem is futott, szóval lehet hogy ez volt a gond....
Elõször próbáld a saját updatelõjével, utána még mindig próbálkozhatsz külön leszedni!
DB
Ez a leghosszabb release notes amit életemben láttam. Hát nem pihentek...
Lyan, én kb. 30-40 olyan dolgot találtam, ami hurráoptimizmussal tölt el: Scholar crafting változások, de a cooking/farming is nagyon jó.
Esõ nálam is hurrá! A macim végre erõs lesz és mézzel etethetem 😊 a kraftolt fegyverek/páncélok alacsonyabb szinttõl használhatóak (ez nagyon jó lesz eladhatósági szempontból!, az AH-t rendberakják végre, lesznek többrészes armor setek már 30 körüli szinttõl, ésatöbbi... pazar!!
DB
Az 1.2es patch-et muszály külön leszednem vagy majd updateli holnap magát a kliens automatikusan, ahogy szokta? 😊
Resonance multi gaming baráti közösség: http://resonance-guild.eu
visszarakják az esõt! JEEEEE!
Players now have access to two additional music instruments: Drums and Bass (Theorbo)! IGEN!!!!
The Hunter's crafted "Bear Traps" now remain in the world longer, increasing from 60s to 3m. MUHAHAH
Desperate Flight no longer has an induction timer; to balance this, the cooldown of the skill has increased to 30m. SHIT. egyedül madárkák/denevérek tudták csak megszakítani, semmi értelme nem volt kivenni a timert...és 3x hosszabb lett a recharge😞(
Már tisztára megvagyok õrûlve😄
"Bear skills have been improved.
Bear stuns now last longer.
Bear Force Attack now lasts longer
Bear Hug is less likely to miss against on level creatures"
"Bear Treats! Want to make your bear tougher? Feed him honey! These treats raise mitigation and threat" Király!!
haha... maciii 😊
És lesz esõ 😊
Na meg a crafting....
Mikor lesz már holnap? 😊))
DB
A hunter egyre jobban tetszik. nagyon jól eltalált kaszt, csak a pet hiányzik 😊
Próbáld ITT a felsõ kettõt.
Peccset torrentrõl szedjétek, míg az elsõrõl jön úgy stabil 200al, addig torrentrõl 800al szedtem.
Sztem vmi eszméletlen jól sikerült
+
Shores of Evendim Standalone Patcher now available
Download the standalone patch ahead of the update! To get started, launch the LOTRO client; you will then be presented with three options. Click the button
Tudom,hogy nem hírdetési rovat de esetleg ha valakit érdekel eladó 1db Lotr Online játék ( Doboz + dvd + kézikönyv + 10 napos key )
Be lett regelve ,1 hónap már lejárt sajna😞
Ár 6000 ft-t
Mindemellett futtass le egy hõmérséklettesztelést a procidon, olyan meleg van, hogy nálunk az egyik gép majdnem megfõtt, hõvezetõ anyagot kellett cserélni. AMD64 3000+, hát lehet nem bírja, láttam ahol bírtam meg ahol nem. Memóriatesztet is futtathatnál, nincs é vele gond. Windowsod milyen régi? Rakj újat, ha öreg.
Okos guildtársak most okosítottak ki, nekem is volt hasonló gondom most. Ezeket mondták, nálam megoldódott.
Sárga nyil: település.