10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• janus84
    Szerintem is lag amiről beszélsz de talán próbáld meg ezeket, mert nekem is voltak akadási és néha "diavetítős" gondjaim a játékkal, és 1950pro-m van. Állítólag nem szereti a játék az új ATI drivereket. Használj 7.1-est Katát, nekem az újjakkal nem ment rendesen, és egy csúnya grafikai bugom is volt. Ezek mellett még szeret összeakadni a játék a SB hangkártya driverekkel is néha. Egy peccs után akadozott a gém és kéket is halt a gépem párszor a hangkaridriver miatt. Hogyha ilyen kártyád van szedd le a legfrissebb hivatalos drivert, nekem megoldotta. Hozzákell tennem, hogy másnál nem nagyon volt hasonló gond, biztos az én készülékemben volt a hiba. Valahogy pont úgy lett összerakva a gép, hogy nem tetszett a játéknak. Ezután a két drivercsere után az a hülye akadozás, amit túlzottnak éreztem megszűnt, a lag természetesen maradt, de az nem különösebben zavaró szvsz.