The Lord of the Rings Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PS3 ID: ghost_hun
tehát, ha a 4. slotbar 8. rublikájába szeretnék egy /smoke-ot szöveggel, akkor ezt írom.
/shortcut 48 /smoke gladly
Erre a rublikában ott lesz a dolog. Rákattintva a kari elkezd dohányozni,
és ezt írja ki szürkén:
Fleythril begins to smoke gladly.
Szeretném megkérdezni, hogy van lehetõség macrok készítésére, mint a WoW-ban? Szeretnék kitenni pár commandot gombra..(pl.: hello, bye, smoke(nagy kedvenc 😄 )
PS3 ID: ghost_hun
A captain trainernél nem láttam hogy mikot és hogyan tud petet használni.
(bár, ahogy olvasom, mindegy😛 - másfélszer drágább founderkulcs nélkül)
1: Log into the Codemasters Online Player Account System here.
2: Cancel your current payment plan.
3. *If Applicable* Wait until the remainder of your paid time is up.
4. Select Re-Activate/Make Payment
5: Select ‘Single Instant Payment’
6: Select either Paypal or WorldPay
7: Select ‘Lifetime Membership’
8: Pay and Play forever!
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
You will be automatically billed each payment period and your game time credited.
Payment Method: PayPal
Payment Frequency:
$12.76 (+ tax) every 1 month
$35.72 (+ tax) every 3 months ($11.91 + tax per month)
$66.33 (+ tax) every 6 months ($11.06 + tax per month)
$122.45 (+ tax) every 12 months ($10.20 + tax per month)
Nincs lifetime még mindig!
Némi segítség, ha a neveket kikapcsolva nyomulsz ezeken a helyeken - nem oldja meg, de késlelteti a problémát!
DB
A ti kung-futok nem erős!
Mi van akkor, ha van egy quest, a To avert a war például ahová csapatot ajánl. Én rányomok a Travel now gombra, bevisz egyedül és kinyírnak. Elbukom a questet, vagy elbukom de fel tudom az NPC-tõl venni újra ha kidobom. Nem mentem még be, csak kérdezem hogy mi a helyzet ha esetleg elbukom, vagy más fontos questet.
(késõbb a manualban olvastam a lentebb is írtakat)
Utána indítottam egy törpöt is, az sokkal tovább bírta.
Ha nem jön be a törp, indíts ctp embert, azzal is nagyon jó móka, petje is van😊
Arra gondolok, hogy nem vagyok benne biztos, hogy ha feláll egy elf meg egy human hunter egymással szemben, akkor az elf fog nyerni, mert õ a legjobb íjász.
Igaz, nagyobb az agility-je, viszont kevesebb a HP-ja, az embernek nagyobb a might-ja ( nagyobb melee damage, ha esetleg elfogy a power, jobban blockol és parry-zik, valamint a physical damage mitigation-je is nagyobb. Igaz, a humannak kevesebb a max power-je, de combatban gyorsabban regenerálódik mind a morale, mind a power. az elfnél ezek is csökkentve vannak.
Szóval megnéznék szívesen egy elf vs. man íjász duelt azonos feltételekkel (gear, lvl etcetc).<#smile>#smile>
Asszem viszem a torpot tovabb, bar 2 1H-val nagyon bena a torp, szegyen fejere. Bar ket fejszevel vagy buzogannyal meg elmegy valahogy 😊
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Dwarf:
+ might, vitality, common dmg reduction, morale regen incombat, power regen incombat
- fate, agility
Elf:
+ Agility, Resistance to Disease, Res to Poison
- fate, max morale, morale regen outcombat
Hobbit:
+ vitality, shadow dmg reduc, morale regen outcombat, res to fear
- might
Man:
+ Might, Fate, morale when inspired
- will
Sztem elég egyértelmû...
Mert regeltem levél nem jött belépni nemtok adminok nem válaszolnak<#confused>#confused><#nemtudom>#nemtudom><#fejvakaras>#fejvakaras><#conf>#conf><#wilting>#wilting><#help>#help>
2x1h fegyver:
- alacsony szinten tényleg sokkal jobb loot-ot lehet összeszedni kvesztekbõl mint kétkezest
- rövid csatákban több sebzést osztasz le vele mert sokkal gyorsabban darálsz, gyorsabban tudod hasznáni a skill-jeidet
- viszont éppen ezért egy elhúzódó harcban 90% eséllyel elfogy a manád
2H fegyver:
- sokkal lassabban üt viszont lényegesen nagyobbat. Ellenõrizd le, hogyan változnak a skillek leírásai ha két egykezes, vagy egy db kétkezes fegyver van a kezedben. meg fogsz lepõdni.
- A kétkezes fegyver (és egyben a Champion kaszt) lényege a maximálisan hosszan fenntartható folymatos magas sebzés osztás. Két egykezes fegyverrel elégeted a manád míg kétkezes fegyverrel tudod legjobban a mana/sebzés arányodat legjobban megõrizni.Lényegében mind a két felállással ugyanannyit sebzel másodpercenként viszont ugyanazt a sebzést kevesebb manábol oldod meg kétkezes fegyverrel.
A kétkezes fegyverek hátránya a rövidebb csatáknál, illetve a nálad magasabb szintû ellenfeleknél jelentkezik, mert egy db MISS is sokkal nagyobb sebzést veszteséget okoz mintha 3x ütsz a két egykezes fegyvereddel més abból csak 1x MISS-elsz. Viszont ez a különbség egy hosszab harc során kiegyenlítõdik a kétkezse fegyverek nagyobb sebzés/ütés képessége miatt.
Ami nagyon fontos egy championnak és egyébként a legmegtévesztõbb az egész játékban az a fegyverek DPS értéke. A CHAMPIONNAK NEM A DPS-T KELL FIGYELNIE HANEM A FEGYVER ALAP SEBZÉS MAXIMUMÁT. Mert a skillek sebzés bónusza ezekhez adódik hozzá.
sry kis eliras.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Tehat a Champion Blade Storm sebzese x 4-5 mob, mig a Rain of Arrow sebzese akar 30 mobra akiket latsz.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
ezt én sem értem😄
"Amig a Champion a Blade Stormal sebzet 4-5 enemyt, addig volt hogy majd 30 szornyre lottem kicsivel kevesebbet, mint amit a Blade Storm sebzett a Rain of Arrows-al." Ezt fejtsd ki bõvebben. Szal míg eltol egy champ egy blade stormot (kb 2 másodperc), addig te 30(!) mobot tudsz megsebezni?
Viszont, az 1ik (sztem) legfontosabb dolog. Ettenmoorsban még nem láttam volna, h akármelyik AN(135k+ HP) ráfordult volna hunterre. Engem viszont ütöttek már meg😉 Ennek csak van valami oka. (gondolom, h az aggro-mod skilljükkel együtt nem csinálnak annyi aggrót).
MrStokes: 2h fegyvert akkor érdemes használni, ha AoEzni akarsz. 2h fegyverrel akár 20-30%al kisebb a sebzés 1v1ben, eleinte nem éri meg. Én lvl 50ig 2x1hval mentem, addigra meglettek azok a traitek, amik jók AoEhez, ill találtam egy bazi fejszét, ami szintén jó AoEhez, nekem most ezért van 2h.
A másik fõ érv, h az 50 alatti questekbõl brutál 1h fegyvereket lehet szerezni, már csak ezért is jobb a 2x1h. Szvsz lvl 50ig mind1, h mivel megy az ember, izlés kérdése.
2x1h weap:
-pro: magas 1v1 dps, a skill hatását már 1 találat is triggereli (pl a bracing attack), gyorsabban üt (interrupt)
-kontra: alacsonyabb aoe-dmg, _nagyon_ gyorsan elfogy a mana, (törpének fasza a bazi 2h fegyver<#violent>#violent>)
2h weap:
-pro: magas aoe dps, jól bírja manával, jól néz ki😉
-kontra: k*rva nagy aggrót termel, lassan üt (interruptot nehezebb használni)
viszont champnál a dual-wieldet több skill is elõnyben részesíti, pl Brutal és Savage Strike.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Ahogy latom te a 2kezest favorizalod. Szted mik szolnak mellette es ellene? Pro es kontra erdekelne ugyanigy az egykezeskre is.
Ha annyira jo a 2kezes, akkor kenytelen leszek az elf leanyzomat hanyagolni, es torp urasagomat tovabb fejleszteni, megse lengessen torekeny elf fehernep 2kezes csatabardot 😄D
1 kis magyarazat: Eredetileg torp championt inditottam, gondoltam csinalok vmi 2kezes fegyverrel duhajokodo enyhen kaotikus berserker-szeruseget, aztan minden skill-nel a main es offhand fegyok dmg bonuszait lattam. Persze kiprobaltam 2kezessel is, de alacsony szinten nekem nem tunt tul jonak, ezert hagytam a torpot es inditottam elf leanyzot, szinten championt. 😊
Azonos szintem pl kb10-12-n mig a Champion utott 60+70et,addig a Hunterrel mar 120-130akat sebeztem. raadasul nem kicsit erdekes az ij sebzes, ugyanis neha ugy ereztem tobbet lo.
(a skill loves utan azonnal lott a rendes nyilazassal, nem egyszer a True Shot,Barbed Shot,Swift Bow,Quick Shot comboval 2-3 mp alatt a mobba belengedtem 6-7 nyilvesszot, es tudni kell hogy a True Shot amugy is brutalisat sebez)
Amig a Champion a Blade Stormal sebzet 4-5 enemyt, addig volt hogy majd 30 szornyre lottem kicsivel kevesebbet, mint amit a Blade Storm sebzett a Rain of Arrows-al.
Kedvencem az volt amikor az egyik Fellowshipes kuldiben Barrow-wights kuldiben (lvl 2x) a Champion felvette az aggrot a boss Whigthra a kazamatakban es miutan utotte vagy 10 mpig kb ugyanannyi ido alatt leszedtem az aggrot rola es onnantol csak rohangalt utana.
Arrol nem beszelve hogy lvl19ig az osszes Fellowshipes kuldit egyedul kepes voltam megcsinalni es nem is halltam meg egyszer sem.