10184
10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• KBB
    1x fizetsz a CD kulcsért (Gyakorlatilag azért, hogy legyen accountod) és egyszer pedig fizeted a havidijat, a kliens meg ingyenes előfizetőknek, ennyi :)

A fileplanet-es zip-et meg a fileplanet-es downloader tudja kitömöríteni, ha mással tömöríted ki akkor hibás lesz, valszeg nála is ezvolt a hiba.
  • Reyes
    Nekem is crc-s volt a .bin fájlok 2. fele, legalábbis ezt jelezte a Total commander, aztán Winzipben sikerült kitömöríteni.

Gondolom nálad is ez volt, nem?
  • teddymac
    meg1x letölteni
    :(
  • Glesthor
    ja közben észrevettem, hogy megoldódott :) akkor nem szóltam semmit! :)
  • Glesthor
    a trial-t én is onnan töltöttem, de semmi gond nem volt vele. szóval lehet, hogy a te gépeddel van esetleg valami probléma...
  • Glesthor
    meg kell venned boltban vagy neten keresztül fizetsz érte és letöltöd...
  • teddymac
    Hali ,tetszik a játék. Meg kell vennem vagy elég ha interneten havi dijat fizetek ?
  • teddymac
    probléma megoldva :)
  • teddymac
    Letöltöttem az eu trial klienst a fileplanet oldalarol, HIBÁS :(
    Nem tudom kitömöriteni
  • Blob
    ok bocs akkor azt explorerként csak egy tip volt :P sorry
  • DonnieBrasco
    Woodworker bronz pengét? :)
    Weaponsmith lesz az inkább...

Ha a karidnak nincs ilyen szakmája, érdemes az aukciós házban ilyet keresni, vagy a /trade csatornán érdeklődni!

DB
  • vaguny
    Köszönöm mindenkinek a véleményeket, javaslatokat. Szinte már mindent megpróbáltam, amit írtatok. Legutóbb egy régebbi catalyst-tal tettem egy próbát... - mintha jobb lenne (de lehet, hogy csak illúzió). Töredezettség nincs, úgy tűnik, hogy meg kell barátkozni a gondolattal, hogy ez van.
    Egyébként nem annyira vészes a dolog, ezeket a kis megröccenéseket majd kibírom valahogy, inkább foglalkozom magával a tartalommal, mert az nagyon bejön.
    Mégegyszer köszi!
  • Chrystopher
    Lehet butaság, de a winyód nem swappeli agyon magát? Esetleg töredezetség?
  • Lyan Kyj
    Options - Troubleshooting - Engine speed <---ezt rakd mediumra. Semmi nem változik, a játék lesz stabilabb.
  • Blob
    találni nem fogsz, keress egy woodworkert és akkor csinál neked
  • Reyes
    Hogy tudok bronz pengét, illetve bronz markolatot készíteni, vagy találni?
  • janus84
    Szerintem is lag amiről beszélsz de talán próbáld meg ezeket, mert nekem is voltak akadási és néha "diavetítős" gondjaim a játékkal, és 1950pro-m van. Állítólag nem szereti a játék az új ATI drivereket. Használj 7.1-est Katát, nekem az újjakkal nem ment rendesen, és egy csúnya grafikai bugom is volt. Ezek mellett még szeret összeakadni a játék a SB hangkártya driverekkel is néha. Egy peccs után akadozott a gém és kéket is halt a gépem párszor a hangkaridriver miatt. Hogyha ilyen kártyád van szedd le a legfrissebb hivatalos drivert, nekem megoldotta. Hozzákell tennem, hogy másnál nem nagyon volt hasonló gond, biztos az én készülékemben volt a hiba. Valahogy pont úgy lett összerakva a gép, hogy nem tetszett a játéknak. Ezután a két drivercsere után az a hülye akadozás, amit túlzottnak éreztem megszűnt, a lag természetesen maradt, de az nem különösebben zavaró szvsz.
  • foxxi
    A LAGolást nem nagyon lehet kikerülni.... szerintem az a probléma. Nálam 1440X900ban minden Extra és Ultra Highon meg egy pici szűrővel elég jól megy de ha baszott sokan vannak és belaggol akkor hiába van erőművem akkoris megröccen.. jó net kell hozzá, vagyis jó feltöltési sebesség (ami nekem nincs :S )
  • vaguny
    Sziasztok!

Arról szeretnék érdeklődni, hogy kinek, milyen módon fut a játék a gépén. Számomra egyre idegesítőbb az a dolog, hogy teljesen érthetetlen okokból időnként be-beakad a game. Ezek az akadások a másodperc törtrészéig tartanak, de azért zavaróak. A hardver szerintem elég jó (C2D E6750; 2GB Ram; 1950Pro; XP frissen telepített) ahhoz, hogy simán és gördülékenyen fusson a játék, ami egyébként szépen, viszonylag magas fps értéket generálva fut, eltekintve az akadásoktól (amelyek az új területek betöltésekor - ami még normálisnak is tekinthető; de random jelleggel is jelentkeznek). Ami érdekes, hogy sehogy sem tudok javítani a helyzeten, hiába veszem le a grafikai beállításokat a minimumra, akkor sem tűnnek el a fent említett akadások. Ha esetleg van valakinek valami ötlete, mivel javíthatnék a helyzeten, kérem ne kíméljen.
    Előre is köszönöm!
  • foxxi
    szerintem se kell 10szer ugyanazt elmakogni, aki akarta elsőre is értette. neked nem tetszik,d e ez maradjon már a szubjektív véleményed. Van akinek bejön...
  • Reyes
    HA még nem ismernétek:

az összes Quest leírása ABC sorrendben, rewardal, térképpel, magyarázattal, és még sok segítséggel:
    Link
  • Lyan Kyj
    ne írd már be naponta 3x, plz...
  • Eredan11
    Nekem egyedül a patch óta nem tetszik a lotro az volt a baj hogy fűt fát ígértek és szerintem nem kaptunk semmit.... Ezért is döntöttem az abbahagyás mellett.A monster play még mindig olyan szar hogy csak a monsterek uralnak mindent?:D
  • Glesthor
    akik szeretik a Gyűrűk Ura világát azok nem fogják abbahagyni a játékot. legalábbis szerintem.... örülök, hogy végre megszereztem a lotro-t és élvezhetem virtuálisan is. szóval nekem nincs problémám az alkotással.
  • DonnieBrasco
    #4116 pl, de már többször is szerepelt link a fórumban.
    Amúgy pedig szép piros trial felirat a banner alatt :) hogy kulcsod is legyen...

DB
  • teddymac
    Eu versiot honnan szedhetem gyorsan ?
  • Reyes
    Merre van Noglond Thorin Kapujánál? Meg kéne ott találnom 2 guard törpöt, de nincsenek sehol se...
  • DonnieBrasco
    US verzió? Majd kezdhetsz nálunk új karit :)

DB
  • DonnieBrasco
    Fogyatkozni pedig fogunk, de közben gyarapodni is :) és jó eséllyel nettóban az utóbbi...
    Legalább komoly tekintélyünk lesz nekünk, öreg motoros foundereknek :))

DB
  • Reyes
    Megoldódott...
  • Reyes
    Megcsináltam az Introduction-t egy törpel, és a következő töltőképernyőnél megállt...Most próbálok újra belépni, de nem fogadja el a jelszavamat:S
  • teddymac
    Snowbourn servert en nem is látok :)
  • Lyan Kyj
    hát ez van, én sem vok megelégedve amúgy az újdonságokkal, írtam is nekik szép levelet:) Ettől függetlenül nem adom el az accomat, jön a housing, meg azért kíváncsi vagyok az új területekre is, egy újabb Evendim szépségűt szívesen látnék. Csak nehogy idő előtt túlontúl megfogyatkozzunk, aztán kitaláljanak vmi "kedvezőbbet" a fejlesztőbácsik.
  • DonnieBrasco
    Hát ez erősen meglepő, hogy valaki a játékot ennyire az elején otthagyja... hol van még a többi terület, nagy kiegészítők, stb... Nekem az Epic sorozat amúgy is csak egyetlen pici szelete az egésznek.
    Dehát ízlések... ez nem hardcore játék, a keménymagosok érthetően előbb fognak kikopni.

DB
  • Lyan Kyj
    Semmilyen játéktechnikai gond nincs, az eddigi részek nagyon is élvezetesek, a legújabb tartalom osztja csak meg a játékosokat.
  • Chrystopher
    Problémák vannak a játékban? Én mostanságra terveztem, hogy feltöltöm. Akkor lehet, hogy halogatom még 1 kicsit :/
  • Lyan Kyj
    Rengeteg panaszt kapott a fejlesztőcsapat a kieggel kapcsolatban, egész guildek sora hagyta el a játékot. Egyrészt az epic questsorozat minősége, másrészt a repu insták rewjei voltak a kiváltó okok.
  • Glesthor
    szeretnék csatlakozni egy lelkes guildhez, ha lehetséges...
  • GanXstaZoleeWrk
    Köszi a linket innen jön 3-500K között. Máshonnan 30k max.
  • DonnieBrasco
    ??? Ezt mire érted?
    Tényleg érdekelne.

DB