The Lord of the Rings Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jó, közben erre is rájöttem. Na máskor elõbb szétnézek, utána kérdezek 😊
Köszi, közben rájöttem. Viszont a leather pads és a leather bindings nem tiszta. Azt nem találom.
Scotty99
Boiled bõrt a forester szakmáddal tudsz készíteni, a különbözõ hide-okból. Ezeket egy workbench-nél tudod elkészíteni. Az elkészített különbözõ leathertnek a tailoring skilled használatakor veszed hasznát, mert az az egyik alapanyaga a tailoringnak. A kibányászott ércet pedig forge-nál tudod beolvasztani.

PS3 ID: ghost_hun

/shortcut 'a quickslot rublika száma' 'parancs'
tehát, ha a 4. slotbar 8. rublikájába szeretnék egy /smoke-ot szöveggel, akkor ezt írom.
/shortcut 48 /smoke gladly
Erre a rublikában ott lesz a dolog. Rákattintva a kari elkezd dohányozni,
és ezt írja ki szürkén:
Fleythril begins to smoke gladly.

Chrystopher
Sziasztok!

Szeretném megkérdezni, hogy van lehetõség macrok készítésére, mint a WoW-ban? Szeretnék kitenni pár commandot gombra..(pl.: hello, bye, smoke(nagy kedvenc 😄 )

Ok köszi. Lenne még pár kérdésem ami a könyvbe nincs benne, general csatin meg nem válaszolnak. Lootoltam light hide-t, de valami biled bõrt kér. Azt ki tud csinálni? Vagy hogy van ez az egész explorer móka? Már bányásztam, de gondolom olvasztani is kell. Errõl az explorerrõl valaki írjon kicsit bõvebben ha kérhetem.
Scotty99
Az options, action bars menüje alatt be kell kapcsolni mindet, és ezzel az alap bár fölé még 3 sort kipakol, valamint a quest tracker mellé is kapsz egy függõlegeset.

PS3 ID: ghost_hun

Van lehetõség több action bar kipakolására? Nem lesz elég az amit alapból ad.
na, dollár?😄 Grat!

Pff nemengedett fel a játék, közölte hogy reaktiváljam az accom, és íme csodák-csodájára meglett a rejtélyes lifetime opció. $255.31 (+ tax) FTW 😄 így kicsit kedvezöbb mint fontban.

Bõr kiesik a mobból, abból tudsz medium és light armort készíteni. Ha mégis olyan összetevõt látsz, amid nincs, az van a tailor boltban, vagy a supliernél. Csákányt baltát rakd ki a "skillbarra" sajnos kézbe kell õket venni, nem autómatice, váltogatni kell. Tudod vele szedni a földön heverõ fákat, és az érceket. Utóbbiakat csak feldolgozni tudod, majd továbbküldeni valakinek, hogy örüljön és felhasználja, vagy jópénzért el tudod adni. Én eddig még nem adtam el alapanyagot, mindig továbbküldtem, és mégis igen jól állok anyagilag. Pénztkeresni (szvsz) nagyon egyszerü, gyors, és még fejlõdik is a karid, ha olyan mobokat farmolsz, amikért jár trait.

össze*
Eh sorry, kezdõ vagyok még nagyon (3 napja játszom). Akkor ok, fel is vettem az explorert. Persze azt még nem tudom a matériákat hol szedem ösze a cuccokhoz, de majd belejövök. 2 és fél év wow után ez kicsit más, szokni kell.
emberek, itt lehet egyik szerverrõl másikra karit vinni, vagy itt még nem járunk? 😊
Szkrínsotoljak, hogy elhidd, hogy nincs lifetime opcióm? CTRL+C CTRL+V nem elég? 😄 Igen láttam a linket követtem, amúgy tényleg mindegy, igen a "Make a single instant payment" gombot nyomtam meg, nem a másikat :p Remélem eltörlik a founder-key nyújtotta elõnyöket, pontosabban minket nem fognak negatív diszkriminálni, csakmert nem rendeltünk elõ. Talán ha nem lifetimeoznak az emberek ilyen áron, akkor csökkentik, én még bízom ebben. 😄 Az is igen szép összeg volt, ez túlzás.

PTW
miért ne tudna magának csinálni? tailor light ill medium armort készít , hunter pedig ezeket hordja

Az explorer szakmam tailoringot is tartalmaz. Érdemes az explorert egy hunternek felvenni? Gondolom tailoringgal nem sokra megy, magának nem tud cuccokatcsinálni...

A captain trainernél nem láttam hogy mikot és hogyan tud petet használni.
van lifetime, csak követni kell a hiv hírben megadott link utasításait:
(bár, ahogy olvasom, mindegy😛 - másfélszer drágább founderkulcs nélkül)

1: Log into the Codemasters Online Player Account System here.
2: Cancel your current payment plan.
3. *If Applicable* Wait until the remainder of your paid time is up.
4. Select Re-Activate/Make Payment
5: Select ‘Single Instant Payment’
6: Select either Paypal or WorldPay
7: Select ‘Lifetime Membership’
8: Pay and Play forever!

Szaruman
Kb 10 napja 380-390 körül volt a font, szal nem pont 60k, de hasonló😊 Szvsz nem ér meg annyit (legalábbis nekem, 30 hónapra tudnék elõfizetni annyiból😄).

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

ÚHH! Szarumán! Valahogy átfutottam a 60k-s megjegyzésed fölött. Dollárban nem láttam a tényeket, fontba meg voltam jártas aktuális árfolyam ügyben (az a 150 nem tûnt elsõ ránézésre vészesnek). Valahogy én kis naív azt hittem, hogy a nem preorderesek nyitották meg ugyanazokat a lehetõségeket, mint anno volt. Nem is baj, hogy nem látom a lifetime lehetõséget. Ez biza két évnyi kemény elõre perkálás, ilyen távlatokban gondolkozva jó lesz valami felüdülés más játékkal addigra. :p

Sziasztok, letudná valaki írni a tapasztalatait, akinek van magas szintû captainja? Mert nekem ez a kaszt lenne a legszimpibb, de ahogy olvasgattam az utolsó pár fórum oldalt, meg sem említettétek. Elvileg mivel sok a party buffja hasznosnak kéne lennie, de lehet mégsem az

Szaruman
Eddig a hunterek 90%a xbowot használt. Akiket láttam ofc😊

Your next payment for your subscription to LOTRO is due in 37 days on 15/07/07. Please specify how you would like to pay using the form below

You will be automatically billed each payment period and your game time credited.

Payment Method: PayPal

Payment Frequency:
$12.76 (+ tax) every 1 month
$35.72 (+ tax) every 3 months ($11.91 + tax per month)
$66.33 (+ tax) every 6 months ($11.06 + tax per month)
$122.45 (+ tax) every 12 months ($10.20 + tax per month)
Nincs lifetime még mindig!

Egy kicsit pontosítanám a hunter dolgokat.Jakuza kolléga elég nagy tévedésben van.A rain of arrows sem mindenható.Ahogy Lyan írta csak 5 mob-ot sebez,viszont csak a kijelölt célpont 10 láb-as körzetében.(A rain of thorns szintén ezt tudja.)Ha mindkét trait ki van fejlesztve hozzá,akkor egy igazi aggro-mágnes tud lenni a critical találatok miatt.Én éppen ezért már egyáltalán nem használom.Ha két-három mob egyszerre rám ugrik,az szinte biztos halál.A dps kérdés.A hunter-nél sem számít a fegyver dps-e,mert minden skill-ünk a fegyver sebzéséhez ad hozzá.Arról megy a vita,hogy íjat vagy számszeríjat érdemesebb-e használni.Én az utóbbi mellett voksolok.Páran azt mondják,hogy az íj behozza a sebzés hátrányt hosszabb harcokban,de én ezt nem próbálgattam.Ettenmoors-ban már sikerült magamra húzni egy Tyrant-et,de azt hiszem csak egy critical találat után fordult rám.Mondjuk bele is haltam elég gyorsan😊

DonnieBrasco
Ez a memory leak bug, amirõl mélyen hallgatnak a fejlesztõk,és állítólag más játékaikban is van. Egész egyszerûen egy idõ után "betelik" a swapfile, fõleg olyan esetek után amikor egyszerre irdatlan mennyiségû adatot (textúra, nevek stb) kell betölteni a rendes memóriába - ilyen amikor bemész az AH-ba, craft hallba vagy a prancing ponyba. Nekem is általában ilyenkor hal le (lelassul iszonyúan és nem is gyorsul vissza.)
Némi segítség, ha a neveket kikapcsolva nyomulsz ezeken a helyeken - nem oldja meg, de késlelteti a problémát!

DB

A ti kung-futok nem erős!

minden quest újra felvehetõ, ha elbuktad.

Köszi a tanácsokat, megfogadom. ma viszont egész délután egy elf hunterrel mentem, és hát nagyon tetszik. Tény, hogy ehhez a játékhoz több skill kell mint a wow-hoz, ezt 2 nap play után megállapítottam. Legalább is ezen a szinten biztosan.

Mi van akkor, ha van egy quest, a To avert a war például ahová csapatot ajánl. Én rányomok a Travel now gombra, bevisz egyedül és kinyírnak. Elbukom a questet, vagy elbukom de fel tudom az NPC-tõl venni újra ha kidobom. Nem mentem még be, csak kérdezem hogy mi a helyzet ha esetleg elbukom, vagy más fontos questet.
én mégis a törpöt ajánlom. Bétában indítottam egy ember champot, nagyon hamar elfogyott mindig az energiája. Persze emberrel is jó játszani, de azért kiábrándító volt számomra, h 2 csatározás után mindig regen.
(késõbb a manualban olvastam a lentebb is írtakat)
Utána indítottam egy törpöt is, az sokkal tovább bírta.
Ha nem jön be a törp, indíts ctp embert, azzal is nagyon jó móka, petje is van😊

Sáska
Szerintem nem feltétlen ezek a legjobbak.
Arra gondolok, hogy nem vagyok benne biztos, hogy ha feláll egy elf meg egy human hunter egymással szemben, akkor az elf fog nyerni, mert õ a legjobb íjász.
Igaz, nagyobb az agility-je, viszont kevesebb a HP-ja, az embernek nagyobb a might-ja ( nagyobb melee damage, ha esetleg elfogy a power, jobban blockol és parry-zik, valamint a physical damage mitigation-je is nagyobb. Igaz, a humannak kevesebb a max power-je, de combatban gyorsabban regenerálódik mind a morale, mind a power. az elfnél ezek is csökkentve vannak.
Szóval megnéznék szívesen egy elf vs. man íjász duelt azonos feltételekkel (gear, lvl etcetc).<#smile>

Akkor jó. nem tetszenek a törpök. ha nagy lenne a különbség, valszeg bajban lettem vona. De ha minimális akkor marad az ember.
MrStokes
Hat sracok kosz a sok hasznos infot Champ dualwield VS 2H ugyben.
Asszem viszem a torpot tovabb, bar 2 1H-val nagyon bena a torp, szegyen fejere. Bar ket fejszevel vagy buzogannyal meg elmegy valahogy 😊

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Szaruman
Csinálhatsz embert is. A különbség minimális. Meg én amúgy is elfogult vagyok, mint törpe-fan😄

Fenébe. man championt akartam. A törp nem jön be.
igazából nem mindegy, a manualban van a táblázat, melyik fajnak milyen pozitív-negatív tulajdonságai vannak.

Dwarf:
+ might, vitality, common dmg reduction, morale regen incombat, power regen incombat
- fate, agility

Elf:
+ Agility, Resistance to Disease, Res to Poison
- fate, max morale, morale regen outcombat

Hobbit:
+ vitality, shadow dmg reduc, morale regen outcombat, res to fear
- might

Man:
+ Might, Fate, morale when inspired
- will

Szaruman
Champ törpe, hunter elf, ezek a legjobbak. A többi picit gyöngébb talán.

Szaruman
"ez egy fejlesztõi site ahol kipróbáljuk a dolgokat a publikálás elõtt ebbõl adódóan sok menüpont nem mûködik ezzel is azt jelezve hogy a site még nincs kész 😊"

Sztem elég egyértelmû...

Blob
Valaki tud valamit errõl:? http://lotro.extra.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=17&Itemid=40
Mert regeltem levél nem jött belépni nemtok adminok nem válaszolnak<#confused><#nemtudom><#fejvakaras><#conf><#wilting><#help>
Hát nem lettem okosabb hogy hunter vagy champion, de mindkettõt viszem. Gondolom az mindegy hogy melyik kaszt milyen fajból vak kreálva...
Blob
miért van az hogy bemegyek az aukciós házba és úgy beszaggat a game hogy utána kikell lépjek az gész gamából, mert nem hagya abba?
gondolom ez nem nekem akart menni😊

azirafael
Szerintem ha 30 mob van rátok aggrozva egy lvl 50 instában akkor már teljesen mindegy.. <#buck><#bdead>

2x1h fegyver:
- alacsony szinten tényleg sokkal jobb loot-ot lehet összeszedni kvesztekbõl mint kétkezest
- rövid csatákban több sebzést osztasz le vele mert sokkal gyorsabban darálsz, gyorsabban tudod hasznáni a skill-jeidet
- viszont éppen ezért egy elhúzódó harcban 90% eséllyel elfogy a manád

2H fegyver:
- sokkal lassabban üt viszont lényegesen nagyobbat. Ellenõrizd le, hogyan változnak a skillek leírásai ha két egykezes, vagy egy db kétkezes fegyver van a kezedben. meg fogsz lepõdni.
- A kétkezes fegyver (és egyben a Champion kaszt) lényege a maximálisan hosszan fenntartható folymatos magas sebzés osztás. Két egykezes fegyverrel elégeted a manád míg kétkezes fegyverrel tudod legjobban a mana/sebzés arányodat legjobban megõrizni.Lényegében mind a két felállással ugyanannyit sebzel másodpercenként viszont ugyanazt a sebzést kevesebb manábol oldod meg kétkezes fegyverrel.

A kétkezes fegyverek hátránya a rövidebb csatáknál, illetve a nálad magasabb szintû ellenfeleknél jelentkezik, mert egy db MISS is sokkal nagyobb sebzést veszteséget okoz mintha 3x ütsz a két egykezes fegyvereddel més abból csak 1x MISS-elsz. Viszont ez a különbség egy hosszab harc során kiegyenlítõdik a kétkezse fegyverek nagyobb sebzés/ütés képessége miatt.

Ami nagyon fontos egy championnak és egyébként a legmegtévesztõbb az egész játékban az a fegyverek DPS értéke. A CHAMPIONNAK NEM A DPS-T KELL FIGYELNIE HANEM A FEGYVER ALAP SEBZÉS MAXIMUMÁT. Mert a skillek sebzés bónusza ezekhez adódik hozzá.

a rain of arrows max 5 mobra hat 40 lábon belüli körzetben.

[Jakuza]
1. akik=amig
sry kis eliras.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

[Jakuza]
Mit nem ertesz ? Majdnem ugyanolyan a 2 skill sebzese. Viszont akik te csak azokat sebzed akik korulotted allnak en meg az osszes mobot ami latotavolsagon belul van.
Tehat a Champion Blade Storm sebzese x 4-5 mob, mig a Rain of Arrow sebzese akar 30 mobra akiket latsz.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

"mint amit a Blade Storm sebzett a Rain of Arrows-al."

ezt én sem értem😄

Szaruman
Jakuza, az, h lvl 20-on mi történik, az nem... mérvadó. Magas szinten nekem nem ez a tapasztalat.
"Amig a Champion a Blade Stormal sebzet 4-5 enemyt, addig volt hogy majd 30 szornyre lottem kicsivel kevesebbet, mint amit a Blade Storm sebzett a Rain of Arrows-al." Ezt fejtsd ki bõvebben. Szal míg eltol egy champ egy blade stormot (kb 2 másodperc), addig te 30(!) mobot tudsz megsebezni?
Viszont, az 1ik (sztem) legfontosabb dolog. Ettenmoorsban még nem láttam volna, h akármelyik AN(135k+ HP) ráfordult volna hunterre. Engem viszont ütöttek már meg😉 Ennek csak van valami oka. (gondolom, h az aggro-mod skilljükkel együtt nem csinálnak annyi aggrót).

MrStokes: 2h fegyvert akkor érdemes használni, ha AoEzni akarsz. 2h fegyverrel akár 20-30%al kisebb a sebzés 1v1ben, eleinte nem éri meg. Én lvl 50ig 2x1hval mentem, addigra meglettek azok a traitek, amik jók AoEhez, ill találtam egy bazi fejszét, ami szintén jó AoEhez, nekem most ezért van 2h.
A másik fõ érv, h az 50 alatti questekbõl brutál 1h fegyvereket lehet szerezni, már csak ezért is jobb a 2x1h. Szvsz lvl 50ig mind1, h mivel megy az ember, izlés kérdése.

2x1h weap:
-pro: magas 1v1 dps, a skill hatását már 1 találat is triggereli (pl a bracing attack), gyorsabban üt (interrupt)
-kontra: alacsonyabb aoe-dmg, _nagyon_ gyorsan elfogy a mana, (törpének fasza a bazi 2h fegyver<#violent>)

2h weap:
-pro: magas aoe dps, jól bírja manával, jól néz ki😉
-kontra: k*rva nagy aggrót termel, lassan üt (interruptot nehezebb használni)

két egykezesnél kisebb a találat esélye, az offhand fegyvernek kezdõ szinten 25% esélye van MISS-re. Ezt a might növelésével lehet csökkenteni. Plusz mindkét fegyver kb az írt sebzés 80%-kát viszi be (szintén kezdõ szinten)

viszont champnál a dual-wieldet több skill is elõnyben részesíti, pl Brutal és Savage Strike.

MrStokes
Azert azt is vedd eszre ,hogy te 2x szintrol, o meg lvl 50-rol beszel. Lehet, hogy addigra egyenlitodik a kulonbseg vagy a fene tudja 😄

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
Mar akartam kerdezni vmi jaratos championtol, hogy megeri-e 2kezes fegyoval duhajkodni, vagy inkabb maradjon az ember fia/lanya a ket egykezes verzional?

Ahogy latom te a 2kezest favorizalod. Szted mik szolnak mellette es ellene? Pro es kontra erdekelne ugyanigy az egykezeskre is.

Ha annyira jo a 2kezes, akkor kenytelen leszek az elf leanyzomat hanyagolni, es torp urasagomat tovabb fejleszteni, megse lengessen torekeny elf fehernep 2kezes csatabardot 😄D

1 kis magyarazat: Eredetileg torp championt inditottam, gondoltam csinalok vmi 2kezes fegyverrel duhajokodo enyhen kaotikus berserker-szeruseget, aztan minden skill-nel a main es offhand fegyok dmg bonuszait lattam. Persze kiprobaltam 2kezessel is, de alacsony szinten nekem nem tunt tul jonak, ezert hagytam a torpot es inditottam elf leanyzot, szinten championt. 😊

[Jakuza]
Kar megmagyarazanod.
Azonos szintem pl kb10-12-n mig a Champion utott 60+70et,addig a Hunterrel mar 120-130akat sebeztem. raadasul nem kicsit erdekes az ij sebzes, ugyanis neha ugy ereztem tobbet lo.
(a skill loves utan azonnal lott a rendes nyilazassal, nem egyszer a True Shot,Barbed Shot,Swift Bow,Quick Shot comboval 2-3 mp alatt a mobba belengedtem 6-7 nyilvesszot, es tudni kell hogy a True Shot amugy is brutalisat sebez)
Amig a Champion a Blade Stormal sebzet 4-5 enemyt, addig volt hogy majd 30 szornyre lottem kicsivel kevesebbet, mint amit a Blade Storm sebzett a Rain of Arrows-al.
Kedvencem az volt amikor az egyik Fellowshipes kuldiben Barrow-wights kuldiben (lvl 2x) a Champion felvette az aggrot a boss Whigthra a kazamatakban es miutan utotte vagy 10 mpig kb ugyanannyi ido alatt leszedtem az aggrot rola es onnantol csak rohangalt utana.
Arrol nem beszelve hogy lvl19ig az osszes Fellowshipes kuldit egyedul kepes voltam megcsinalni es nem is halltam meg egyszer sem.