F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek
Magyar Fansite (hivatalos)
Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]
Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]
Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!
-
Mellesleg, ha beleköhöghetek...
2 évet WoWoztam, és nagyon élveztem, amíg lvl 60 nem lettem, utána viszont a raidelés elijesztett, mert túl sok (és fix!) idő kellett volna rá. Sajnos én is "senior" játékos vagyok, most még kis családdal :) de amikor leülök játszani, szinte soha nem tudom tutira, hogy mikor kell majd felállnom váratlanul, stb. Csak akkor megyek el csapatolni mikor 100%-ban biztos vagyok benne, hogy van 3-4+ órám zavartalanul. Szerintem ez így korrekt.
Sajnos ezek elég ritka alkalmak, így az időm túlnyomó részében inkább solo-zok, craftolok stb. De ezzel semmi baj, ez így nagyon is jó:) ahogy néha csapatban verődni - LEOH-os officer létemre Callidus tagokkal is, örömmel :) (ugye Frabato? :)
És EZ lenne a lényege a sok rizsának: egymás mellett, békésen meglenni ÚGY, hogy mindenki a saját stílusában és saját idejével gazdálkodva tudjon neki megfelelően játszani. Lehet ez kinshipen belül,, "testvér"-kinshippel együttműködve és akár PUG-ban is, ha úgy jön össze (2 napja a Book1-et így nyomtam végig Snatchyvel....)
Még egyre figyeljünk oda: szerintem senki sem akart senkit sem megbántani egyik alábbi hozzászólásban sem (kocka pl. szerintem sem pejoratív, én is az voltam, öcsém is az :), de ha valakinek sértő akkor ne használjuk. Az se igaz, hogy egy kinshipben nincsenek szabályok - csak MÁS szabályok vannak. A baj az, hogy az internetes fórumok egy torz kommunikációs forma, ugyanis az információ, üzenet pontos átviteléhez szükség van/lenne a metakommunikációra (hangsúly, testtartás, stb stb.), ezek pedig mind hiányoznak itt, így mindenki az éppen aktuális hangulatának megfelelően szokta (félre)érteni a másik fél mondókáját. Így fordul elő folyton, hogy valaki megsértődik egy egyáltalán nem is sértőnek szánt szövegre, stb...
Na lassan mennem kell melózni, addig is hirdessétek mindenkinek a FREE TRIAL-t!! :) lesz sok pici noob akiket ápolni kell (erre is jó a LEOH :)
DB