10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• Hylia
    Frabnak sikerült szavakba öntenie azt, amitöl én féltem. Azért nem szeretném, ha minket kockáknak hivna bárki is, mert - jelentsen is bármit nemzetközi köztudatban - magyarul sajnos negativ kicsengése van...nekem ez az elsö MMO-m, eddig sosem játszottam számitógépes játékokkal...de egyszercsak belecsöppentem egy olyan közösségbe, ahol rengetegen igen, és közöttük sokan egy wow nevü online játékot nyomtak. Sokat hallottam róla, láttam embereket, akik igazán mindent beleadtak, hallottam guildekröl, akik szigoru követelményeket támasztottak a tagjaik elé..ök voltak a kockák, akik szabadidejüket, családot, életet, mindent feláldoztak azért a játékért, és sokan még ma is ezt teszik. nekem akkor ezt jelentette ez a szó..a szabadságod elvesztését, kényszert a játékra. Amikor RP-ék felvetették, h szabályozott guildet alkossunk, guildszabálykönyv, felvételi követelmények, de föleg a heti 3 napra tervezett raid, akkr megilyedtem, h a wow-hoz hasonlo szituácioban fogunk kikötni, ahol majd az ember nem mer az officerekhez szolni, és az eddigi kellemes ventrillos légkörünk megfagy majd.
    Miota ez a vita tart, sokan voltak már, akik ugyanigy megilyedtek, ahogy olvasták a lekockázást..és ez a mi guildünknek tesz rosszat.
    Ennyi a kis történetem, remélem megértitek, h engem miért bánt.

Más: igen, a magyarok mindig egymás torkának esnek, de attol, h random beirkálnak emberek, h : "Jaj, ugyan hagyjátok már abba" meg "Ez olyan csunya dolog, iknább játszatok a macitokkal" még nem oldodik meg a konfliktus, semmi sem lesz jobb. A semlegesség mindig a legroszabb választás szerintem..de föleg az okoskodo semlegesség :)

Más: Fley, mikor jössz már játszani?:) Kevés a hunter :P