10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• azirafael
    Karakter választás, fejlődés:

Bármelyik kasztod választhatod, mert mindegyik nagyon hasznos. Hunter és champion dömping van azt hanyagolhatod (nem egyszer láttam már raid party invátot, amire kiirták hogy champion-ok kiméljenek)

Bámrelyik kasztal 2 hónap kénylemes játékkal lvl 50 lehetsz. ha kocka vagy és van stabil partyd (2-3 ember) akkor 3-4 hét.

Craftingban szerintem mindegy mit választasz. Tier 4 és Tier 5 elérése csak a fanatikusok előtt nyitott szerintem (kivéve a gyüjtögető szakmákat). Annyi időt és/vagy pénzt igényel amit egyedül úgysem tudsz megoldani, ezért hiába van xyz darab tailor a klánban én biztosra veszem hogy 2 hónjap múlva is max T3 masterek lesznek. Egyszóval ha van elhivatottságtudatod egy szakma iránt, akkor nyugodtan válaszd azt, mert ha veszed a fáradságot/pénzt/időt/energiát akkor Grandmaster lehetsz és bármelyik szakmával hasznos tagja lehetsz a communitinek.