F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek
Magyar Fansite (hivatalos)
Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]
Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]
Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!
-
35-ös szintű LM-em van (Finmoth), mostanában nagyon kevés időm volt tolni és akkor is a burglar altomat nyomtam, de ahogy elnéztem lenne keresnivalóm Finmothtal is :)
A Loremaster nagyon jó DPS-t tud (morale-t is igénylő skillekkel főleg), a pettel ügyesen lehet trükközni, ráadásul most erősítették a peteket is (maci :), de szerintem ami még nagyon fontos az LM-nél, az a debuff! Amellett hogy 1 nem undead mobot le tudok stunolni mindig (burglar csak "intelligens" mobot tud, állatot nem!), és 36-os szinttől jön a herb lore skill (lecövekeltetés), nagyon jól le lehet szedálni az ellenfeleket (lassul, melléüt, kisebbet sebez stb.). Nagy dög elite mastereknék sokszor ez muszáj, nem is menne nélküle!
Nagyon jó a power leech és power transfer még, illetve szerintem baromi fontos a betegség/wound leszedés, szintén csak LM tudja, nem kell miatta minden harc után perceket dekkolni hogy lemenjen a cucc...
Ezenkívül van AOE támadás, és a sok stun-os skill (35-ös szinten már 4 féleképp tudok stunolni!) miatt sokszor tudok FS manővert nyitni.
Ez utóbbiról jut eszembe, hogy a burglar is baromi jó kis kari (most 19-es Snatchy), ő is rengeteg jó kis debuffot tud, meg self-heal, criteléshegyek és FS manőver indítás pont nála a legjobb.
Remélem ez segít valamicskét :)
DB