F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek
Magyar Fansite (hivatalos)
Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]
Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]
Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!
-
Köszi a válaszokat!
Ketten indulnánk, a barátom az megrögzött Paladin, ő a Captain-t nézte ki és a leírásotok alapján úgynézki az lesz a nekivaló.
Én amolyan távolsági vagyok, anno WoW-ban hunterrel kezdtem, de pont amiatt, hogy ott is rengeteg volt indítottam a Papomat. (Nem szeretnék még egyszer feleslegesen felhúzni egy kasztot mmo-ban, hogy utána meg nincs rá szükség group-ban mert 3 helyre jut 13 belőle.)
Utána Mage-el toltam és az is maradt sokáig.
Még vacilálok, mivel itt nincs az a tipikus mágusos kaszt, ez a loremaster valamiért nem szimpi, szóval lehet hogy Ministrel lesz belőle. Bár ki kéne próbálni, mert lehet hogy bejönne.
Bétáztam amugy még a játékkal akkor Hunterrel voltam és eléggé be is jött a játék, csak akkor még BC láz volt és kevésbé tudtam erre a game-re figyelni.
Szóval akkor a Ministrel és a lore master között inágzok, valszeg majd mindkettőt bepróbálom, csak jó volna egy még teljesebb képet kapni a csapat szerepükről.
LM akkor DPS és CC? Ministrel csak heal és buff, mint wow-ban priest? Vagy csinál egyéb érdekes it? Kicsit ezt a két kasztot írjátok körül, ha megkérhetnélek benneteket.
Köszi előre is a válaszokat!