10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• janus84
    Volt egy nagy minstrel, burglar dömping, ami akkor indult a guildben amikor én kezdtem el játszani. Minstrelből szvsz nagyon sok van. Lore-master hiány viszont rettentő nagy, bár látszólag sok van a guildben, de majdnem mind másodlagos kari, vagy a gazdája keveset tud online lenni, leginkább én ebből látok hiányt. Guardian is kellene több, kevesen vannak egyszerre fent. Természetesen olyan karakter indíts ami tetszik, de ha ezek szimpatikusak, akkor sokat segítenél vele főleg LM-el :D .
    Lv10-15 táján el tudod dönteni, ha valamelyik kaszt nem tetszik. Terepismerettel 3-5 óra alatt el lehet érni a LV10-es szintet, szal ki bírod próbálni a kasztokat, bár nem hinném hogy lenne olyan kaszt a játékban, amivel ha valaki elkezd foglalkozni nem szeretne bele.
    Amit legkevésbé ajánlok indítani az a hunter, ugyanis Dunát lehet vele rekeszteni. Championok is panaszkodnak mostanság, hogy nehéz partyt találni. Én is nagyobb biztonságban érzem magam egy csapatban akkor, ha inkább egy kisebb pds burglar van mellettem, vagy egy LM, aki gonoszkodik :), avagy egy kapitány (rettentően lehet érezni a jelenlétét), mintha van egy champion, aki a környező alvó mobokat is felébreszti egy félresikerült AOE támadással, és kihal az egész csapat. Én itt természetesen random csapatra gondoltam, az okos Champik ilyet nem tesznek, ha jól végzik a dolgukat kétszer jobban lehet haladni velük, de ugye én fontolvahaladás párti vagyok.
    Kraftból ajánlom Explorer indítását. Ő főleg gyűjtöget, jó pénzkeresési lehetőség, vagy ha nem arra fordítod a guildnek hasznos. Rengeteg crafter van, akik nem képesek saját maguknak gyártani cuccokat, annyira sok alapanyag kell a fejlődéshez, hogy még lassú xp-zés mellett sem lehet úgy tolni, hogy saját részre tudna az ember dolgozni. Viszont vannak már magas krafterek, akik ellátnák a guildet ruhákkal, fegyverekkel, ékszerekkel, csakhát ez esetben oda kell az alapanyag, nem saját részre és eladásra. Más esetben mindenki marad alacsony krafter és veheti AH-ban a sok aranyas ruhákat. Remélhetőleg ezt sokan belátják, és akkor beindulhat a guilden belüli craftolás.
    Ha támogatod az ilyen jellegű szervezetséget légy Explorer, és használd majd a guildes bankot.