10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• Hylia
    Szia
    Miböl van hiány? : ugye minstrel (healer) mnidg kell, ha azzal kezdessz, akkor szinte biztos, h mindig találsz random csapatot. Abból jól jon a sok is, de szerintem a guildben már nincs belöle hiány, minden szintűt találhatsz a Last Enclave of Hope-ban (ez a mi guildünk) Vegyük azt, h pl én is minstri vagyok:) Tud támadni is, ha gw-ztél, akkor én inkább a smite-os monkra hasonlitanám, egyes skilljei sebeznek csak v saját magát buffolja, miközben az ellent is sérti. Igy szólózásban sem leszel hátrányban, bár kétségtelenül lasabban megy, de ugyanolyan sikeres, mintha champion lennél akár :)

A Lore Master amolyan mage és druid keveréke szerintem. Pet-je is van, aki kisérgeti, emellett elemental cuccokat is dobál, lassit, tömeget irányit. Eddig hiány volt belöle a guildben, de most elég sok kicsi lore indult utjára, bár az igazán magas szintü kevés még.

Hunterböl rengeteget találsz, champ és captain iss akad jópár. A captain egyébként szerintem kb olyan, mint a gw-ben a paragon,ilyen csapat buffer féle.
    Szóval, ami mindenképp kevés, az a guardian föleg, esetleg minstrel, v lm.

Ha foglalkozásrol van szó, akkor az explorert tudom ajánlani (alapanyag-gyüjtés föleg), jól is kereshetsz vele, és a guildnek is minél többre van szüksége belöle (miel ez hozza az alapanyagot, némely másik craft inkább viszi pl. az armoursmiths/tailor)