F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek
Magyar Fansite (hivatalos)
Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]
Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]
Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!
-
Sziasztok!
Figyelemmel követtem a LOTRO-t már megjelenés előtt és az óta is, de most komolyabban is elgondolkoztam rajta, hogy csatlakozok én is. Pár kérdéssel fordulnék felétek.
Nézzétek el nekem, ha a WoW-hoz vagy Guild Wars-hoz hasonlítok; ahoz van kialakult viszonyítási pontom. Kérdéseim tehát a következőek:
- Mely kasztokból szokott lenni hiány? (értem ez alatt akár a magyar klánokban is, illetve amikor instába mentek melyik kasztot kell úgy vadászni, hogy indulhasson a party)
- A lore-master tulajdonképen mit csinál? Főképp party-ban mit? Elolvastam a pár soros leírását, de nem tiszta.
- A Minstrel az amolyan csak healer kaszt? Vagy mint pl WoW-ban Shadow Priest itt is tud sebezni? Mert valahoyg nincs mage kaszt, érdeklne melyik a legmágusosabb kaszt.
- A Hunter az spiker vagy tud AoE-t is? Mint pl Ranger GW-ben (barrage)?
- Mi a Captain feladata egy party-ban? Mennyire hasonlítható össze egy WoW -os paladinnal a felépítése, szerepköre?
Noh, hát remélem nem túl noobos kérdések, de akárhogy olvasok utána ezekre választ nem lelek. Előre is köszönöm azoknak akik segítenek a döntésemben a válaszadásukkal.