10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• Lorienel
    24fős a raid, ebből 4-healer és 3 tank volt kezdetben. A többi DPS, szóval nem nehéz bekerülni, csak én éppen jó helyen voltam jó időben. Mikor Quler jelentkzett, akkor már 22-en voltunk, és 1healer+1tank hiányzott. Első boss előtt ment el valaki, valamint a sárkányos boss előtt léptek le páran, akkor invelték be Shelin-t és Syrn-t. De már korábban is láttam, hogy szerveznek raidet, csak eddig nem jelentkeztem rá. Ezután lehet, hogy bátrabban fogok próbálkozni én is. Az, hogy esélyes-e a party boss killre, szerintem az első trasheken kiderül. Ha káosz van, akkor lépni kell. És ts-nélkül ez is necces szerintem. A 24-ből 18-20 ember fent volt, ha beszélni nem is tudott, de hallhatta az utasításokat (meg vért izzadt, hogy gyenge angoltudásával értsen is valamit az egészből ). Annyi előnye volt, hogy nagyjából tiszta, melyik bossnál mi a taktika, mire kell figyelni, mit kell magunkal vinni.