10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• Lorienel
    Tegnap sikerült lejutnom Helegrod-ba egy pug partyval. Sok reményt nem fűztem a dologhoz, de mivel éppen nem volt jobb dolgom, csatlakoztam. Mint kiderült, nem amatőr csapathoz kerültem, sokan már többször végigtolták ezt az instát. Régen raideltem (talán január-ban) így nagyon élveztem az egészet. Az utolsó bossig minden lement elsőre, wipe nélkül. A fő bossThorog lvl54-es sárkány akit már ismerhetünk a book5 chpater8 végéről. Na ő nem ment le első próbára (többre nekem nem volt időm), viszont az már biztos, hogy ez egy elég durva fight, de kezelhető, csak nagyon oda kell figyelni. Random pakol egy debuffot amit le kell szedni, különben egy elég szép aoe robbanással a fele raidet elintézi. Nálunk itt ment el a fight. Az első fázis szépen megvolt, a második fázis elején valaki berobbant a raidbe, és 6-8 embert magával vitt. Szerintem nem olyan durva hely, szóval mehetünk takarítani amint van 24 bevethető ember. Már a trasheket is megéri ölni mert, quest itemet dobnak, amiből sokat kell összeszedni, kell hozzá jó pár run hogy meglegyen, de a rewardok miatt biztosan megéri. Még minden quest nekem sincs meg, így nem tudom miket adnak, de van 1-2 nagyon ütős reward.