10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• Shaper
    Sziasztok

Egy kis segítségt kérnék hátha találkozott már valaki a problémával. Megpróbálom érthetően leírni, remélem sikerül. Gyorsan felvázolva amikor az 1.2-es patch kijött furcsaságokat kezdet csinálni a gép játék alatt. Fél óra játék után a kép érdekesen elkezdett ugrálni, de nem lag volt. Legfőképp a tereptárgyak (karakterek, fák, ellenség) ugráltak. Egy kicsit olyan érzés volt mintha szét akarna esni a kép. Na ez ment úgy tíz percig és szépen kivágott és újraindult a gép. Mondom sebaj előfordul, de utána eljátszotta még vagy 4-szer. Pár napra rá jött patch patche és Lás csodát eltünt a probléma. Teljesen megörültem, hogy milyen hamar orvosolták a hibát. Minden szép és jó volt tegnap estig. Szépen este 11- kor lecsücsentem géphez elindítottam a játékot és megint vagy fél óra után detto. Az 4. ujraindulás után kezdtem a felbontást csökkenteni és grafikai beállításokat lejebb húzni hátha az a baj, de semmi változés, ugyanúgy rendre újraindult. A Win-t olyan szinten megborítja, hogy amikor indulna be a mégegyszer újraindul. Plussz kapott új nvidia drivert is de semmi változás úgyhogy éjjel 1 kor feladtam küdelmet.
    Elvileg a gép hadrveresen ok bár ma átkergetek rajta valami teszt progit, hátha. Szoftver szinten sejtem a bibit mert már játszok több mint 2 hónapja és eddig nem volt semmi baj.
    Ha esetleg valaki találkozott hasonlóval vagy tanácsolni tudna valamit azt szivesen fogadnám és előre is köszönöm!