F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek
Magyar Fansite (hivatalos)
Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]
Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]
Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!
-
janus84 #3155 Szerintem a "koczka vs casual" dolgot hagyni kellene. Az sem jó megoldás, hogy az egyik tábor hangsúlyozza, hogy mi csak gyűjtőguild vagyunk minden szervezetség nélkül, a másik tábor meg hardcore raid guildet tervez... Ennek megint az lesz az eredménye, hogy páran elmennek és megint nem leszünk elegen se itt, se ott.
Továbbra is szvsz (ha megsértődik bárki, ha nem, és ez csak felvetés) guilden belül kellene összedolgozni, némi szervezettséget csinálni, mondjuk ehhez jó lenne a fórum, remélem hamar életrekel.
Nekünk most úgy néz ki sikerült egy állandó partyt kialakítanunk: Bitang, Iwa, Uriels, Colmath, én és remélhetőleg Nik-et is érdekli majd a dolog :) A lényeg, hogy egymást "próbáljuk" várni, ha szétmegyünk akkor pedig feltétel nélkül segítünk egymásnak, és nem azt mondjuk: "bocs nekem már kész"
Tegnap történt: Guildel mentünk + külföldivel B2CH6-ra. Guildtársnak is kellett volna, de nem őt vittük (már kész volt a csapat amikor a szegény társunk jelentkezett, szóval mindegy volt), majd mikor megcsináltuk, egy másik guildtárs elkezdett partyt szervezni szintén book2-re, és nem talált partyt, Bitangal mentünk segíteni neki. Nagyobb láncküldisorokat amikhez full party kell lehetne együtt csinálni egybe az egészet (ez azokra vonatkozik, akiknek erre van igényük és lehetőségük). Meg területeken lehetne FS-questelést szervezni, hogy sorraveszünk párat, amire a csapatnak van igénye, hangsúlyozom nem az egyénnek, szóval olyat is megkellene csinálni ami esetleg valakinek már kész. De lennének 1-2-3 órás egybe játékok igény szerint (én nem vagyok a tápolás híve, lassan szeretek fejlődni, én fun-ból játszom, nem zavar, ha szürke questet kell csinálnom, vagy nem kapok xp-t, azt szeretem ha jó csapattal játszhatom együtt, az viszont nagyon tud idegesíteni, amikor egy embernek segítek valamiben majd 10perc múlva egy másiknak ugyanabban, aztán amikor a harmadik elkezd megint rá csapatot keresni, akkor a hajamat tépem :) ). Szerintem a nem kocka playereknek is jól jönne egy hasonló szervezés guilden belül (sőt leginkább nekik lenne érdekük szvsz, a tápolósok húzzák egymást, ők alapból "szervezetten" csinálják).
Véleményeket szeretnék kérni a hozzászólásomhoz. Köszi a türelmet!