F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek
Magyar Fansite (hivatalos)
Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]
Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]
Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!
-
Bence: Szerintem indíts olyan kasztot, amivel szeretsz játszani és olyan fajból, ami megtetszik...illetve ezt akartam tanácsolni, aztán megláttam, h van pár szépen fejlett karid WoW-ban is...:) Sosem értettem ezt az indits-ami-need-különben-kick mentalitást MMO-kban...bár azt biztosra veszem h hozzánk akkor is felvesznek majd, ha a 300adik elf hunterral lépnél be:) Zárójelben, egyébként én ugy vettem észre, h lore masterekböl elég kevés van, legalábbis guild szinten, de gondolom ennek az űrnek is megvan a maga oka.
Minstrel tapasztalatok: én szivesen veszem, ha a tapasztaltabb játékosok mesélnek a kasztokról / fajokról, mikor uj mmo-ba kezdek, mert nálam rendszeresen fellép a Mekdonáldsz effektus (tul nagy kinálat azonos téren) vagyis képes vagyok azon idegelni magam, h teszem azt healernek a 2 powerrel több de 3 agilityvel kevesebb kasztot válasszam v a 3 max életel kevesebb, de 2 armorral többel bírót, amikor végül is körülbelül minden ugyanannyira megfelelne, vagy másért lenne előnyös.
Ugyh már éppen kiakadtam a guildwikis statos táblázaton és 3 órája tanulmányoztam elmélyülten, várva a nirvánát, h most a mistrelem elf, hobbit, man v dwarf legyen-e...aztán rájöttem, h az elfeket minden létsikon utálom, az ember az egyértelmüen nem megfelelő, Frabi hobbit volt már akkor, a dwarfok viszont nagyon attraktivak :) Ugyh megszültett Iwa, aki átkerült a büvös 10es határon, ami felett már 90%, h nem a kukában végzik.
Most, 25ös szinten már ugy érzem, h sikerült átkerülnöm a holtponton, amikor a terep joval nagyobb kihivásokat állit a karakter elé, amit az az adott szinten kezelni tudna (ergo ilyenkor megnö a repair költség), és rájöttem, h minstreleknél nem kifejezeten pozitiv jelként kell felfogni, ha állandoan meghalsz, mivwl ez annak a jele, h übertáp gyogyitó vagy, hisz neked van a healekkel a legnagyobb aggród:)
Nemsokára már az állandóan beszaggató mobok sem jelentenek akadályt, hisz csak 7 parry távolságra (meg két szintre) vagyok a Focused Performance-tól, aztán már abban reménykedem, h minden spellem orison of healingként fog castolódni:)