10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• janus84
    Letöltés: Fileplanet-ről ingyenes reggel, fileplanet download managerrel + 0.0 kliensprobléma átírással :)
    Lyana! A Low lat. arra van, hogy a kottás embereket szinkronizálja. Jobb a szinkron ha nincs kipipálva, csak mivel emberek vagyunk és nem gépek a 2 ütemmel késöbb haljuk, így nem működik, mert ha én nem hallom mit csinálsz nem tudok reagálni. Ezt próbáltam elmondani ingame is csak te bizonygattad, hogy jobb a szink én meg nem akartalak győzködni. A zene működik Low lat, és Quant pipával, lehet egymás mellett állni és imprózgatni, csak a játék ritmusára kell ráérezni, mert egy bizonyos tempóra korlátoz be a quant, ha ezt a tempót nem veszed fel akkor próbál kijavítani, és ezért akad, szaggat néha.
    A másik probléma, hogy ha van egy kicsi lagg is akkor megintcsak ugrik az egész. Erre van a low lat ugyanis ha két ütemmel késöbb szólal csak meg a hang, hangok, akkor van ideje a servernek az összehangolásra és így nem lesz késés sose, viszont ez a szabad imprót megöli.
    Zárt téren nem próbálkoztam, valószínű az lesz a jó, kissebb az adatforgalom. Valószínű azért jártunk úgy múltkor, hogy néha ment, néha meg nem, mert éppen a közelünkben futkosott 1-2 csapat, csak nem foglalkoztunk velük. :)