F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek
Magyar Fansite (hivatalos)
Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]
Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]
Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!
-
Lorienel #2865 A patchnote nagyon igéretes volt, sokat vártam tőle, de most, hogy sikerült egy pár órát kalandoznom, azt kell mondanom, hogy lesz mit javítani. Amennyire tudom, szinte az összes klassznál eltűtn a kiáltás, vagyis nem hallatszik. Kapott egy új hangefektet, de az szerintem sokkal jobb volt hallani a kiáltást ha olyan skillt használtam. Egy két skill új hangot kapott ami nekem nem jön be, a korábbiak sokkal jobbak voltak. Jobban illettek a LOTRO világába. Minstrel FD-skill érdekesen működik. Ugye el kellene dobnia magát mintha halott lenne, erre kb. 70-os szögben megáll...
Az új terület nagyon szép lett, erről nem is lehet vitatkozni, de lvl45 fölött nincs quest. Amit ezen a szinten érdemes csinálni az a book9-es epic quest lánc lesz, de szerintem annak meg feltétele a book8 teljesítése (vagy csak egyszerűen nem tudom hol lehet felvenni). A skillek timere is igen érdeke színt kapott. Az biztos, hogy jobban látszik mikor van cd-n valami, de ennél jobb színválasztás is lehetett volna. Ahogy valaki az OOC csatornán megjegyezte. Olyan mintha visszatértünk volna a bétába. Na mindegy. Majd ma mélyebben belevetem magam, de most nekem nagyon úgy tünik, hogy hamarosan javító patch érkezik.