F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek
Magyar Fansite (hivatalos)
Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]
Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]
Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!
-
pár észrevétel aminek már ingame is hangot adtam:
-"Xbow nyíl a kézen" ugyanúgy megvan, rettentően idegesítő kozmetikai hiba
-update óta a fellowship percenként bebugosodik (eddig nálam egyszer sem fordult elő), eltűnik/tűnnek a FS tag/ok portréja. ez most 1 óra játék alatt kb 5 ször fordult elő
-ez speciel nem az update "hibája" de kapcsolódik hozzá: játék kezdete óta böki a csőrőm, hogy a területre ható buffok (értsd: azok a buffok amik akkor érvényesülnek a fellowshipen ha kellően közel vannak) hatásköre rettentően kicsi. Ha 2 méterre vagy már leesik rólad Minstrel barátomnak nem kevés fejfájást okoz amikor egy nagy csata kellős közepén a Champion adta hatalmas Moral boost fel-le ugrál mindenkiről, rettentően zavaró. Ez 1! A másik ami viszont engem a ma délután 3 órától este 9 ig tartó időszakban az őrület határára kergetett az az, hoyg ugyancsak az előbb leírt fel-le ugráló buff miatt, ezesetben a minstrel Tale Of Heroism nevű skillje kapott egy olyan hangeffektet amit szerintem a pokolban lehetne kínzásként használni az idők végezetéig. Összegezve az előzőket, szituáció: Ketten játszunk minstrel és én, Buff fel.. futunk valahova, megyek elől. a Buff mivel 2 rohadt méter a hatásköre fel le ugrál és minden átkozott alkalommal felcsendül ez a vadonatúj remek hangeffekt. Nem tudom nektek szavakkal leírni hogy mennyire idegesítő. Fogok csinálni egy videót róla!!!