10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• hippy
    Egy kicsit pontosítanám a hunter dolgokat.Jakuza kolléga elég nagy tévedésben van.A rain of arrows sem mindenható.Ahogy Lyan írta csak 5 mob-ot sebez,viszont csak a kijelölt célpont 10 láb-as körzetében.(A rain of thorns szintén ezt tudja.)Ha mindkét trait ki van fejlesztve hozzá,akkor egy igazi aggro-mágnes tud lenni a critical találatok miatt.Én éppen ezért már egyáltalán nem használom.Ha két-három mob egyszerre rám ugrik,az szinte biztos halál.A dps kérdés.A hunter-nél sem számít a fegyver dps-e,mert minden skill-ünk a fegyver sebzéséhez ad hozzá.Arról megy a vita,hogy íjat vagy számszeríjat érdemesebb-e használni.Én az utóbbi mellett voksolok.Páran azt mondják,hogy az íj behozza a sebzés hátrányt hosszabb harcokban,de én ezt nem próbálgattam.Ettenmoors-ban már sikerült magamra húzni egy Tyrant-et,de azt hiszem csak egy critical találat után fordult rám.Mondjuk bele is haltam elég gyorsan:)