10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• Szaruman
    Jakuza, az, h lvl 20-on mi történik, az nem... mérvadó. Magas szinten nekem nem ez a tapasztalat.
    "Amig a Champion a Blade Stormal sebzet 4-5 enemyt, addig volt hogy majd 30 szornyre lottem kicsivel kevesebbet, mint amit a Blade Storm sebzett a Rain of Arrows-al." Ezt fejtsd ki bővebben. Szal míg eltol egy champ egy blade stormot (kb 2 másodperc), addig te 30(!) mobot tudsz megsebezni?
    Viszont, az 1ik (sztem) legfontosabb dolog. Ettenmoorsban még nem láttam volna, h akármelyik AN(135k+ HP) ráfordult volna hunterre. Engem viszont ütöttek már meg;) Ennek csak van valami oka. (gondolom, h az aggro-mod skilljükkel együtt nem csinálnak annyi aggrót).

MrStokes: 2h fegyvert akkor érdemes használni, ha AoEzni akarsz. 2h fegyverrel akár 20-30%al kisebb a sebzés 1v1ben, eleinte nem éri meg. Én lvl 50ig 2x1hval mentem, addigra meglettek azok a traitek, amik jók AoEhez, ill találtam egy bazi fejszét, ami szintén jó AoEhez, nekem most ezért van 2h.
    A másik fő érv, h az 50 alatti questekből brutál 1h fegyvereket lehet szerezni, már csak ezért is jobb a 2x1h. Szvsz lvl 50ig mind1, h mivel megy az ember, izlés kérdése.

2x1h weap:
    -pro: magas 1v1 dps, a skill hatását már 1 találat is triggereli (pl a bracing attack), gyorsabban üt (interrupt)
    -kontra: alacsonyabb aoe-dmg, _nagyon_ gyorsan elfogy a mana, (törpének fasza a bazi 2h fegyver)

2h weap:
    -pro: magas aoe dps, jól bírja manával, jól néz ki;)
    -kontra: k*rva nagy aggrót termel, lassan üt (interruptot nehezebb használni)