F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek
Magyar Fansite (hivatalos)
Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]
Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]
Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!
-
Kar megmagyarazanod.
Azonos szintem pl kb10-12-n mig a Champion utott 60+70et,addig a Hunterrel mar 120-130akat sebeztem. raadasul nem kicsit erdekes az ij sebzes, ugyanis neha ugy ereztem tobbet lo.
(a skill loves utan azonnal lott a rendes nyilazassal, nem egyszer a True Shot,Barbed Shot,Swift Bow,Quick Shot comboval 2-3 mp alatt a mobba belengedtem 6-7 nyilvesszot, es tudni kell hogy a True Shot amugy is brutalisat sebez)
Amig a Champion a Blade Stormal sebzet 4-5 enemyt, addig volt hogy majd 30 szornyre lottem kicsivel kevesebbet, mint amit a Blade Storm sebzett a Rain of Arrows-al.
Kedvencem az volt amikor az egyik Fellowshipes kuldiben Barrow-wights kuldiben (lvl 2x) a Champion felvette az aggrot a boss Whigthra a kazamatakban es miutan utotte vagy 10 mpig kb ugyanannyi ido alatt leszedtem az aggrot rola es onnantol csak rohangalt utana.
Arrol nem beszelve hogy lvl19ig az osszes Fellowshipes kuldit egyedul kepes voltam megcsinalni es nem is halltam meg egyszer sem.