F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek
Magyar Fansite (hivatalos)
Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]
Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]
Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!
-
Guardian, de főleg Hunter és Champion sem nélkülözhetetlenek....
""egy ügyes Lore Master játékos értékes tagja lehet egy csapatnak (ez bármelyik karakterre igaz) de meg kell vele tanulni játszani. Mindenesetre én úgy érzem aLore Master akkor jó ha valamelyik fenti karakternek be kell segíteni a csapatban de sajnos egyiket sem tudja teljesen helyettesíteni"
Mert nem is ez a feladata!!! Gyorsítja, egyszerűsíti, könnyíti a raidet. Magas szinten pl. a cracked earth is elég nagyot üt, és ez ugye AOE... de a nagyot ütő távolsági spellek néha stunolnak, ami sokszor megmenthet egy egész csatát... de sorolhatnám oldalakon át, hol vált már/válhat nélkülözhetetlenné egy LM egy partyban :)
1 példa: tegnap GB-ben a kulcs jobb felének megszerzésekor a csata legvégén csak a minstrel maradt állva (Guardian, champion, hunter már behaltak), és az utolsó 500 hp-t én szedtem le a bossról végül - mert power leechel előtte tudtam beszedni pár száz powert. Ha ez a skillem nincs - wipe lett volna...
DB